Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: pluginy amxx mapchooser4

Najbardziej trafne tematy dla "pluginy amxx mapchooser4"

1

[amxx] pluginy

szukam pluginów 1. Po wejściu na serwer na głównym ekranie pisze Witamy na Nazwa serwera i odgłos taki sam jest lub Welcome to nazwa serwera :) 2. Jeżeli gracz wszedł do gry pisze Grasz ten wszedl do druzyny tej jego ip bla bla i to samo jak wyszedl ...

Odpowiedzi do [amxx] pluginy :

Trafność: 66.67%

2

Dwa pluginy do AMXX

Chciałbym was prosić o danie mi linków do dwóch pluginów z amxx. 1. Nowe Bronie - Bazooki, rewolwery itp. itd. 2. I jeszcze taki plugin że gdy rozbrajasz bombę wybierasz kabel a jak wybierzesz zły to booom. Z góry ...

Odpowiedzi do Dwa pluginy do AMXX :

3

[LISTA PLUGINÓW] Przydatne pluginy amxx!

Lista wciąż aktualizowana... - Obsługa banów/gagów:AmxBANs (zaawansowana obsługa banów, również na stronie www) VoteBAN (gracze głosują na bana) BanSHOT (pokazuje info o zbanowanym) Voicecomm BAN (ban dla gracza na voice) UnBANmenu (menu odbanowania ...

4

AMXX PLUGINY

...

5

Fajne pluginy amxx

Spolszczone wszystkie napisy typu Bomb Has Been Planted itp. Koncert Życzeń Pomoc w zainstalowaniu Drop All Weapons - gdy gracz zginie wypadają mu wszystkie bronie granaty etc. Nie oślepia graczy z tego samego teamu Po wpisaniu komendy amx_ip ...

Odpowiedzi do Fajne pluginy amxx :

7

Jak edytować pluginy amxx???

Mam pytanko jak edytować pluginy amxx jak ktoś pomorze dam reputa. ps. kolega mnie prosił zebym napisał ...

Odpowiedzi do Jak edytować pluginy amxx??? :

8

Pluginy bez amxx i amx

Witam mam takie pytanko jak zrobic zeby bez amx i amxx w hlds zainstalowac jakis plugin piszcie odpowiedzi . Pozdro ...

Odpowiedzi do Pluginy bez amxx i amx :

9
10

Moje pluginy AMXX ^^

Jak w temacie... zapraszam na www.CS-Puchatek.pl, a dokładniej na www.4fun.cs-puchatek.pl :> tylko tam będę zamieszczać pluginy mojego autorstwa, oraz wszelkiego typu poradniki ;) Tak więc najświeższego stuffu odemnie szukać tam ...

Odpowiedzi do Moje pluginy AMXX ^^ :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "pluginy amxx mapchooser4"

1

to jak ci którzy robią pluginy otwierają pliki amxx? :???: No i ja nigdzie w

to jak ci którzy robią pluginy otwierają pliki amxx? :???: No i ja nigdzie w pluginach nie widzę plików .sma ale tylko .amxx I co to znaczy kompilować? :mrgreen: EDIT: No dobra, już znalazłem :P Tyle że plik.sma jest mniejszy od .amxx :/ Edytowałem ...

2

1 wszystko podstawowe pluginy w amxx 2 Przy zakladaniu serwa nie jest wazne

1 wszystko podstawowe pluginy w amxx 2 Przy zakladaniu serwa nie jest wazne jaki masz download tylko ...

3

Cytat: Napisał add 1 wszystko podstawowe pluginy w amxx 2 Przy zakladaniu

Cytat: Napisał add 1 wszystko podstawowe pluginy w amxx 2 Przy zakladaniu serwa nie jest wazne jaki masz download tylko upload Ok podstawy mam w amxx ale jak je skonfigurowac gdzie napisać "witam na mojim servie"? A upload to chyba ...

4

no mam amxx moda i sa standardowe pluginy + jakis na afk'erow , na admina itp i

no mam amxx moda i sa standardowe pluginy + jakis na afk'erow , na admina itp i z ta muzyka bylo standardowe, i teraz wlasnie nei wiem gdzie wpakowac albo pliki z muza w .wav albo poprostu wpisac np. lokalizacje pliku czyli sound/mis/lol.wav jesli ...

5

wszystkie pluginy i sam amxx był robiony z myślą dla graczy CS Steam... W

wszystkie pluginy i sam amxx był robiony z myślą dla graczy CS Steam... W ATAC'u (a dokładnie w configu trzeba zaznczać żeby panował przez IPa nie przez steam-id) również trzeba przetestować czy komenda amx_ban działa prawidłowo i banuje ...

6

TU MIEĆ PORADNIK DO AMXX patrz rozdzial pluginy JEZELI CHODZI O TE ZDRADZIECKIE

TU MIEĆ PORADNIK DO amxx patrz rozdzial pluginy JEZELI CHODZI O TE ZDRADZIECKIE NAPISY wpisz amxmodmenu --> ustawienia statystyk --> i tam masz np "bomb planting (podkładanie) - WŁ zrob by był wyłączony tak samo bomb site reached ...

7

marcin_sms, jak inne pluginy amxx... na alliedach masz wszystko opisane, LOCK.

marcin_sms, jak inne pluginy amxx... na alliedach masz wszystko opisane, LOCK. ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "pluginy amxx mapchooser4"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam