Wyniki szukania dla: pluginy i mody do amx download |
Najbardziej trafne tematy dla "pluginy i mody do amx download"
1
http://www.maxior.pl/?p=index&id=29628 dajcie linki do tych pluginow np:z tymi helikopterami z tymi przenoszeniami skrzynek i z ta bomba jak ktos zna pluginy i mody z tamtego serva to niech napisze i dal linka filimik jest boski .:D ...
Odpowiedzi do co to sa za mody i pluginy? :
Trafność: 50%
2
Witam mam takie pytanko jak zrobic zeby bez amx i amxx w hlds zainstalowac jakis plugin piszcie odpowiedzi . Pozdro ...
Odpowiedzi do Pluginy bez amxx i amx :
3
pluginy a Moduły w amx i amxX - z czym to sie je. Info początkowe: Podane nazwy plików sa dla systemu Windows, pod Linuxa mają tylko ciut inną "końcówke" ale człowiek myślący nie powinien mieć z tym najmniejszego problemu. WSTĘP: Bardzo ...
4
nei wiem czy to za bardzo pomoze ale.. amx Mod X pozwala glosowac na mapy ,dawac admina, dodaduje rozne komandy do servera takie jak timeleft lub nextlevel, i dodawac rozne mody np.warcraft 3 mod lub superhero mod.wiec przejdzmy do rzeczy. link do ...
Odpowiedzi do Główne Mody do Amx :
5
Witam. Robie wszystko według instrukcji - kopiuje pluginy *.sma do folderu plugins, po czym dodaje ich nazwy na koncu pliku config. Powinny działać - powinny, ale nie działają. Pomożcie mi, co może być przyczyną?? Byłbym bardzo wdzięczny jakby mi ...
Odpowiedzi do AMX pluginy - problem :
6
Witam. Założyłem swój dedykowany serwer. Zainstalowałem amx Mod X i działa. Niestety nie mam pojęcia jak, skąd wziąć, gdzie szukać modu/pluginu do Cs 1.6 o nazwie Hide 'N' Seek. Ściągnąłem, już plugin H'N'S, ale nie działa. Wkleiłem plik z ...
Odpowiedzi do AMX Mod X i pluginy :
7
Witam. Probowalem wgrywac, lecz nie wszystko mi wychodzi i chcialbym zeby bardziej ogarnieta osoby mi zrobila: Nożówka + muza ta :arrow: http://dodownload.filefront.com/1011...a6eb48c294e609 Koniec rundy muza ta :arrow: ...
Odpowiedzi do AMX - pluginy PLZ :
8
Siemka moglby ktos dac linka do amx'A zeby byl DM/GG/W3 i mam problem z sxe 4.9 ,poniewaz gdy go odpale i wejde np . na rzeznie to mam bardzo straszne lagi a jak wejde na serw bez sxe to nie mam lagow:/ I prosze o instrukcje jak poinstalowac te ...
Odpowiedzi do Amx z DM/GG/W3/ +pluginy do nich i mapy problemik:/ :
9
Adres: amxModX.com.pl - Polskie Forum amxX i amx Mod X • Strona główna Opis: Nowe polskie forum amx Mod X. Serwis jeszcze nie dawno jeszcze miał już 100 użytkowników, ale zdecydowałem się zacząć wszystko od nowa :P nie wiem czemu. ...
10
Witam Niedługo zamuwie serwer cs'a,ale gdy juz go bede miał to nie wiem jak wgrać amx,pluginy,Muze.Jak na takiego serwa stawianego to potrafie ale na stronke np:Gamepad,pukawka itp. nie umiem.Proszę o dokładne napisanie jak to sie robi lub o jakiś ...
Odpowiedzi do [Pytanie]Jak wgrać Amx,Pluginy,Muze. :
Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "pluginy i mody do amx download"
1
Dobra... Mam wszystko :) pluginy, Metamoda, amx... tylko jak zrobic zeby dzialal na servie??!! Mam ten folder "addons" w Glownym folderze CS (tam gdzie jest HLDS) i mam go w cstrike I nadal nie dziala :/ Proszę o ... Trafność: 50%
2
musi byc w folderze addons ktory jest w cstrike.Ale zeby pluginy dzialaly(amx itp)musisz miec ... Trafność: 50%
3
amx Dla Leniwych[/b] download http://www.sendspace.com/file/ykcaqv Instalacja : 1.Rozpakowywujemy plik... (najlepiej na pulpicie) 2.Wchodzimy do ...amx Dla Leniwychaddonsamxmodxscripting... i sprawdzamy czy są tam pliki z rozszerzeniem *.sma (jeśli ... Trafność: 50%
4
po pierwsze pimo zły dział "pluginy, dodatki, amx, amxX" ten jest odpowiedni po drugie http://forums.alliedmods.net/showthr...t=drop+granate znalazłem tylko taki plugin nie wiem czy o to ci chodzi zobacz sam ... Trafność: 50%
5
Mam taką sugestię aby wyciągnąć forum pluginy amx ze kategorii CS non steam i zrobić własną kategorię amx (fora np: Instalacja, pluginy ... Trafność: 50%
6
Bardzo fajny serwer mi sie podoba zero lag zawsze duzo osób fajny amx i pluginy polecam ten ... Trafność: 50%
7
a jaki najlepiej amx zainstalowac i jaki pluginy do niego?? ... Trafność: 50%
Tagi powiązane z tematami szukania dla "pluginy i mody do amx download"
|

Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u
zalogowani nie widzą reklam
Copyright © 2007-2008 Counter Strike wiaderko.com
|