Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: po kliknieciu new game nic sie nie dzieje cs

Najbardziej trafne tematy dla "po kliknieciu new game nic sie nie dzieje cs"

1

Po kliknieciu nie dziej sie nic

witam mam takowy problem sciagnalem sobie elegancka wersje sourca z filefactory zinstalowalem ale kiedy klikam na ikonke to na moze 5 sekund pojawia sie klepsydra przy kursaorze potem znika i dalej juz nic sie nie dziej nie wiem co jest grane po ...

Odpowiedzi do Po kliknieciu nie dziej sie nic :

2

Nie włacza się "new game"

...

Trafność: 57.14%

3

zawiesza mi się przy wbijaniu na new game

od niedawna tzn po formacie zainstalowałem csa i jak zawsze biore new game to mi się zacina i dopiero po minucie się odwiesza co jest ? a przed formatem lux chodziło i np zacina mi się w trakcje gry ale lagów nie mam ...

Odpowiedzi do zawiesza mi się przy wbijaniu na new game :

4

New game po wgraniu botów nie działa

Wszystko chodziło dobrze lecz kiedy wgrałem zbota, po naciśnięciu new game, wybraniu mapy i takie tam, gra się ładuje, i pochwili wyrzuca mnie do menu. kiedy robię serwer przez aplikację "Dedicated Server" kopiuję IP, wklejam w ulubione, ...

Odpowiedzi do New game po wgraniu botów nie działa :

5

Nie moge zrobic lana :< (new game)

nie moge zrobic lana :/ laduje mi sie laduje i nagle znika i nic sie niedzieje ... mozna to jakos naprawic? Sprawdzalem na wielu mapach zadna nie weszla a jeszcze wczoraj wszystko bylo ok... @edit acha i jak wchodze na pewnego serva mam taki blad: ...

Odpowiedzi do Nie moge zrobic lana :< (new game) :

Trafność: 42.86%

6

po wejściu na cs nie moge naciskać find serwer i new game

po wejściu na cs nie moge naciskać find serwer i new game niewiem co zrobic pozmocie plx gibon za pomoc ...

Odpowiedzi do po wejściu na cs nie moge naciskać find serwer i new game :

7

Problem z Zbotami i NEW GAME

Witam. Zainstalowałem sobie Zboty (według instrukcji ze stronki z której je ściągnełem) i gdy wchodzę w CSa i wybieram new game potem zaznaczam mapę i chce kliknąc START to nic SIĘ nie dzieje :neutral: po prostu sytuacja wygląda tak jak bym nic nie ...

Odpowiedzi do Problem z Zbotami i NEW GAME :

9

Serwre steam nie chce sie przerobic na nonsteam :/

Wiem ze pisalem juz kiedys taki post ale nic nie pomoglo A teraz znajduje sie troche w nowej sytuacji otoz wykupilem serwer na gamesnet.pl i po pierwsze (postepujeac wedlug tej instrukcji http://www.wiaderko.com/cs/poczeklania/art/131) nie widze ...

Odpowiedzi do Serwre steam nie chce sie przerobic na nonsteam :/ :

Trafność: 28.57%

10

Nie Moge Podłaczyc sie do Serwerów

Mam Problem Gdy Właczam Cs i chce sie podłaczyc do jakiegos serveru Pisze Your version does not match the servers Please restart the game ...

Odpowiedzi do Nie Moge Podłaczyc sie do Serwerów :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "po kliknieciu new game nic sie nie dzieje cs"

1

niom wiecie, nie wiem co sie dzieje, ale jak biore new game w cs a nie HLDS to

niom wiecie, nie wiem co sie dzieje, ale jak biore new game w cs a nie HLDS to mi sie laduje AMX a jak biore przez HLDS to ni ...

Trafność: 71.43%

2

o to chodzi ze nic nie pisze ze jak wejde na new game to odrazu gra sie wylacza

o to chodzi ze nic nie pisze ze jak wejde na new game to odrazu gra sie wylacza jak dodam ...

Trafność: 71.43%

3

nie musisz robić serwa wejdź w cs w opcje new game wybierz mapę i włącz jak się

nie musisz robić serwa wejdź w cs w opcje new game wybierz mapę i włącz jak się załączy wybierz ct lub tt naciśnij h i tam pownineś mieć opcje dodawania itp. A ty masz ...

4

chudy11, twoj kumpel stawia serwer przez hlds a nie daje new game i ty sie do

chudy11, twoj kumpel stawia serwer przez hlds a nie daje new game i ty sie do niego ...

5

Dalej nie dziala.w menu glownym tez mi sie ni epokazuja new game find servers

Dalej nie dziala.w menu glownym tez mi sie ni epokazuja new game find servers itd. nie wiem moze znasz jakies inne komendy w consoli zeby tak nie bylo.dzieki za pomoc pozdro. KRAJ ...

6

1/10 ... przecie tu sie nic nie dzieje ciekawego :\

1/10 ... przecie tu sie nic nie dzieje ciekawego :\ ...

7

no robie tak, ale nic sie nie dzieje... nawewt nie skacze, nie robi russiana

no robie tak, ale nic sie nie dzieje... nawewt nie skacze, nie robi russiana ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "po kliknieciu new game nic sie nie dzieje cs"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam