1
a wersja counter-strike 1.6 v32 [digitalzone] ?? ...
Trafność: 66.67%
2
sciagnołem wczoraj wersje counter-strike 1.6 v32 [digitalzone] no i bardzo polecam :)) widze poprstu same ...
3
Masz pobierz : counter-strike 1.6 v32 ...
4
Źle się ściągnął plik, bywa. NOWA WERSJE! counter strike 1.6 by digitalzone v29.1 PART1 PART2 counter strike 1.6 by digitalzone v29.2 RAPIDSHARE PART1[MU] PART2[MU] SHAREDZILLA Update z wersji v29.1 do v29.2! Hasło 4gulli.dl.am RAPIDSHARE ...
Trafność: 50%
5
Witam. Jestem tu nowy i juz mam problem z Cs. Sciagnelem counter-strike 1.6 v32 z linku ktory podal JaCu i wszystko niby bylo dobrze do momentu jak chce sobie pograc i wlacze byle jaka mapke, mapka sie wczyta, zaczynam grac i po 7 sekundach ...
6
dobrze by było gdyby ten mod działał pod wersją >> counter-strike 1.6 v32 ale ogólnie mod Ciekawy... w v2 nie zauważyłem większych zmian niż w tej wersji co kiedyś miałem [nielicząc menu] ale o.k ;p v3 zapowiada sie całkiem ciekawie ...
7
Ja tak miałem wyświetlane, gdy ściągnąłem counter strike v32 i nie instalowałem żadnego patcha. Ale nie polecam korzystania z tej wersji bez patcha, ponieważ było parę błędów i trzbe było jednak zastosować ...