1
nom to ustaw zmiane teamu pod klawisz i loozz:D a niekiedy nie da sie wejsc do danego teamu bo sa pelne ...
Trafność: 66.67%
2
nie wogule niemoge wejsc pod 5 inne tak ale nie 5 6 7 8 mam adma ustawionego tak: "87.105.229.172" "" "acdefghijklmnopqrstu" ...
Trafność: 50%
3
HardStyle, nie ma takiego pluginu ale pod boty ? tu masz wszystko ...
4
Lol mam amxa ale nie wiem jak wgrać podboty pod niego ...... co mam te boty po prostu zainstalować do Amxa ...
5
Cytat: Buahahahaha zeby nie wiedziec że to są pod boty to trzeba być jakąś lamą z cs ! po co kupiłeś serw wogole ? :???: :idea: sory za spam.. nie mogłem sie powstrzymać Ale to nie znaczy że masz mu jechać, każdy był kiedyś ...
6
Tylko ze patch v23 niepodchodzi pod sXe i wtedy nie moge na Adma wejsc... Edit: Zainstalowałem patcha v23 , tak jak kazano do D:Counter Strike/Valve i teraz wychodzi mi błąd . Niby powinienem teraz zainstalowac patcha do D:Counter Strike/Valve , ale ...
7
nie polecam tego klanu... boty... pod czas sparingu gdy bylo juz po live , CL tego klanu wyszedl z servera (płacz?) ,a za nim reszta klanu Wiec przegrali w/o .Oczywiscie na swojej "stronie" napisali , że wygrali 48 : 0 żal botów ...