Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: pod boty nie chca wejsc do teamu

Najbardziej trafne tematy dla "pod boty nie chca wejsc do teamu"

1

Nie Moge Podłaczyc sie do Serwerów

Mam Problem Gdy Właczam Cs i chce sie podłaczyc do jakiegos serveru Pisze Your version does not match the servers Please restart the game ...

Odpowiedzi do Nie Moge Podłaczyc sie do Serwerów :

2

gdy zainstaluje boty to nie chodzi mi amx !?

Witam Mam cs 1.6 NON-STEAM Sciagnalem sobie Amxmod1.76d Wszystko chodzi wbijam na serva. Potem chce zainstalowac boty , mam ZBota i kopiuje cala zawartosc do folderu cstrike . Wlaczam cs dodaje boty , w konsoli chce wpisac amx_on i pisze ze takiej ...

Odpowiedzi do gdy zainstaluje boty to nie chodzi mi amx !? :

Trafność: 33.33%

3

Pod-Boty

Czy mógłby ktoś zamieścić dobre i działające na Linuxie Debianie 4.0 pod-boty ?? Jak będą działać to dam plusa ...

Odpowiedzi do Pod-Boty :

4

Nie moge wejsc na serwer :/

Gdy proboje wejsc na serwer os. wieczorka: 85.114.129.210:27040 wszystko sie sciaga i pozniej sie laduje gra gdy pasek dochodzi do srodka tog ra mi sie wylacza i zadnego erroru :/ [gre niedawno reinstalowalem przedtem wszystko bylo ok] sa gdzies ...

Odpowiedzi do Nie moge wejsc na serwer :/ :

5

Czy boty (nie) umieją korzystać z pluginu ATAC 3.0.0?

Jak myślicie czy boty umieją korzystać z pluginu ATAC 3.0.0 Czy nie? Bo ja wiem że tak. Specjalnie dla was nagrałem ten filmik i wrzuciłem na youtube. Obejrzyjcie cały filmik trwa on 10 Sekund. Macie link do filmiku: Kod: ...

Odpowiedzi do Czy boty (nie) umieją korzystać z pluginu ATAC 3.0.0? :

7

Zakładam serwer a ludzie nie mogą się podłączyć

Wiele osób pisze posty, że zakładam serwer podaje innym ip i ja mogę wejść a inni nie. Co z tym zrobić tylko tutaj: 1. Sprawdź ustawienia AntyWirusa, Firewalla i Zapory Windows (czy przypadkiem nie blokuje połączenia counter-strike.exe i hlds.exe z ...

Odpowiedzi do Zakładam serwer a ludzie nie mogą się podłączyć :

8

Nie mozna sie podłaczyć !!!

witam mam problem bo jak stawiam serwer na Dedicated Server to tylko ja sie mogę pod łączyć mam internet radiowy ale kiedyś można było grać tylko jak zacząłem stawiać i serwer to mówią że ładuje chwilkę i staje nie idzie dalej czemu tak sie dzieje ...

Odpowiedzi do Nie mozna sie podłaczyć !!! :

10

Nie macie jakiegos wolnego slota pod reka?:D

Ludzie pisza podania o slota.. to i ja sprobuje :) a co mi tam.. A wiec, jestem Filemonek, grywam jak mam czas, czy czesto - ocencie sami. Spedzac czas na joinowanie to troche, jakby to powiedziec strata czasu, z tym sie chyba zgodzicie. Hmm .. 84' ...

Odpowiedzi do Nie macie jakiegos wolnego slota pod reka?:D :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "pod boty nie chca wejsc do teamu"

1

nom to ustaw zmiane teamu pod klawisz i loozz:D a niekiedy nie da sie wejsc do

nom to ustaw zmiane teamu pod klawisz i loozz:D a niekiedy nie da sie wejsc do danego teamu bo sa pelne ...

Trafność: 66.67%

2

nie wogule niemoge wejsc pod 5 inne tak ale nie 5 6 7 8 mam adma ustawionego

nie wogule niemoge wejsc pod 5 inne tak ale nie 5 6 7 8 mam adma ustawionego tak: "87.105.229.172" "" "acdefghijklmnopqrstu" ...

Trafność: 50%

3

HardStyle, nie ma takiego pluginu ale pod boty ? tu masz

HardStyle, nie ma takiego pluginu ale pod boty ? tu masz wszystko ...

4

Lol mam amxa ale nie wiem jak wgrać podboty pod niego ...... co mam te boty po

Lol mam amxa ale nie wiem jak wgrać podboty pod niego ...... co mam te boty po prostu zainstalować do Amxa ...

5

Cytat: Buahahahaha zeby nie wiedziec że to są pod boty to trzeba być jakąś

Cytat: Buahahahaha zeby nie wiedziec że to są pod boty to trzeba być jakąś lamą z cs ! po co kupiłeś serw wogole ? :???: :idea: sory za spam.. nie mogłem sie powstrzymać Ale to nie znaczy że masz mu jechać, każdy był kiedyś ...

6

Tylko ze patch v23 niepodchodzi pod sXe i wtedy nie moge na Adma wejsc... Edit:

Tylko ze patch v23 niepodchodzi pod sXe i wtedy nie moge na Adma wejsc... Edit: Zainstalowałem patcha v23 , tak jak kazano do D:Counter Strike/Valve i teraz wychodzi mi błąd . Niby powinienem teraz zainstalowac patcha do D:Counter Strike/Valve , ale ...

7

Nie polecam tego klanu... Boty... Pod czas sparingu gdy bylo juz po live , CL

nie polecam tego klanu... boty... pod czas sparingu gdy bylo juz po live , CL tego klanu wyszedl z servera (płacz?) ,a za nim reszta klanu Wiec przegrali w/o .Oczywiscie na swojej "stronie" napisali , że wygrali 48 : 0 żal botów ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "pod boty nie chca wejsc do teamu"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam