Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: podajcie jakieś czity do cs

Najbardziej trafne tematy dla "podajcie jakieś czity do cs"

1

DAjcie jakieś serwwery do css

DAjcie jakieś serwwery do css, prosze was o litość. A jeśli ktoś ma to poprosze serwery do day of defeat source, z góry ...

Odpowiedzi do DAjcie jakieś serwwery do css :

Trafność: 33.33%

2

Propozycja -- jakieś ligi/turnieje

Może zrobilibyśmy jakiś turniej w CS (nie chodzi mi o wojny klanów czy coś w tym stylu) tylko np. zespoły 2 osobowe grają każdy z każdym np. na aim_headshot do 20 (zwycięzca 2 pkt, przegrany 1 pkt <-- jak w Lidze Światowej FIVB :smile: ...

Odpowiedzi do Propozycja -- jakieś ligi/turnieje :

5

Czy zawsze będą czity? Czy kiedyś to sie juz skonczy na AMEN

Czy kiedykolwiek już nie będzie czitów? Dlaczego one są że tak powiem ;p wiem że jak ktoś nie umie grać to lubi je używać i wkurzać ludzi co nie czitują ale chodzi mi o to czy ktoś kiedyś się znajdzie że zablokuje jakąś blokadę na wszystkich ...

Odpowiedzi do Czy zawsze będą czity? Czy kiedyś to sie juz skonczy na AMEN :

6

Czy to jakieś dziwne Turbo?

Ściągnąłem i zainstalowałem CS Non-Steam stąd: Kod: ftp://ftp.snt.utwente.nl/pub/games/halflife/mods/counter-strike/1.6-LAN/cs16full_v7.exe Zainstalowałem ten patch: Kod: http://www.cs-site.info/component/option,com_docman/task,doc_download/gid,90/ ...

Odpowiedzi do Czy to jakieś dziwne Turbo? :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "podajcie jakieś czity do cs"

1

Stary rynek czitów jest ogromny..Możesz sobie wybrać jakie anty-czity omija,

Stary rynek czitów jest ogromny..Możesz sobie wybrać jakie anty-czity omija, jakie ma opcje(każda osobno).Dobry cziter albo sam se pisze czity albo wydaje na nie ponad 50 zł ...

Trafność: 66.67%

2

reinstalowalem ... podajcie wszystkie komendy jakie macie do sounda w cs'ie

reinstalowalem ... podajcie wszystkie komendy jakie macie do sounda w cs'ie moze to cos pomoze ...

3

HLGuard >> nierozwijany od dawna ale jakieś czity czasem wyłapie United

HLGuard >> nierozwijany od dawna ale jakieś czity czasem wyłapie United Admins ...

4

d podajcie mi jakieś fajowa serwery a właśnie wie ktoś z kąd ściągne mapke

d podajcie mi jakieś fajowa serwery a właśnie wie ktoś z kąd ściągne mapke de.nuku i ...

5

No no no. Ale podajcie jakieś na które można się zalogować np. total comanderem

No no no. Ale podajcie jakieś na które można się zalogować np. total comanderem bym prosił. Przynajmniej, żeby było 500 mb nawet 300 by się ...

6

Wlasnie nie uzywaj programow ZADNYCH do cs'a bo to sa czity. Iron sie

Wlasnie nie uzywaj programow ZADNYCH do cs'a bo to sa czity. Iron sie spisuje ...

7

haha LOLO i czity dobre... ktos chcial byc smieszny ale nie trafil... wedlug

haha LOLO i czity dobre... ktos chcial byc smieszny ale nie trafil... wedlug mnie to ktos sobie nie radzi z LOLO na serwie jak gra i go to denerwuje ze jego skill jest duzo duzo wiekszy od tej osoby, zawisc , zazdrosc ,zamiast starac sie miec wiecej ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "podajcie jakieś czity do cs"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam