1
Noszkurwa dalej nie moge grac .... Mozecie podac link do cs 1.6 non steam +boty + amx ?? Wtedy juz nic nie bede chcial . pozdro ...
Trafność: 60%
2
to że dodał link do nona (add non-steam game) to nie znaczy że ma steamową grę ...
3
Cytat: Napisał grinejd r0x to że dodał link do nona (add non-steam game) to nie znaczy że ma steamową grę -.- Dokładnie. Możesz tam dodać każdą grę i program jaki masz zainstalowany na ...
4
Klan narazie non ale przenosimy sie na steam Ps. Podasz mi jakis link z dobrym avatarem z ...
5
Jak to zwykłego? Normalny CS 1.6 NS(non-steam) ściągnięty poprzez link z wiaderka ...
6
Reinstall CS'a link: Counter-Strike non-steam 1.6 Source cs Condition Zero cs 1.5 Source non steam Download Patch v23 Counter Strike 1.6 Patch v23 - najlepszy - darmowe programy , dobre programy , download , gry do pobrania , instalki, anty spam, ...
7
Cytat: Napisał Elanowiec Reinstall CS'a link: Counter-Strike non-steam 1.6 Source cs Condition Zero cs 1.5 Source non steam Download Patch v23 Counter Strike 1.6 Patch v23 - najlepszy - darmowe programy , dobre programy , download , gry do pobrania ...