Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: podanie o slota

Najbardziej trafne tematy dla "podanie o slota"

3

PODANIE O SLOTA

pisze te podanko poniewaz dosyc czesto jestem na wiaderku milo sie tam gra bo jest duzo spoko ziomkow z ktorymi lub z ktorych mozna toczyc beke ogolnie jest to server ffa wsram raz zeby sobie postrzelac w wolnym czasie nick RETARD, TEXAS RANGER | ...

Odpowiedzi do PODANIE O SLOTA :

4

Podanie o slota dla sudo

Wrocław 21.02.2008 Prośba o slota do HA Prośbę swą motywuję tym, iż wylądowałem na urlopie dziekańskim w wyniku czego dysponuje dużą ilością wolnego czasu, ktory chciałbym przeznaczyć na poprawienie mojego i tak juz mega skilla. Slot na Jamce umili ...

Odpowiedzi do Podanie o slota dla sudo :

5

podanie o slota dla gdzie sie szlajasz

Czesc.Pisze prosbe o slociwo na h1 gdyz duzo gram w countera i tylko na h1.to juz 2 rok jak baluje na tym serwerze i bardzo bym chcial aby mosh docenil to.prosze o slota poniewaz bardzo ciezko dostac sie na serwer a nie chcemy nagnac pauki z ...

Odpowiedzi do podanie o slota dla gdzie sie szlajasz :

Trafność: 100%

6

Podanie o slota dla sim

Witam. (... padl prad w bloku jak pisalem posta...) Otoz chcialbym otrzymac slota na HJ. Szukalem na stronie wiaderka informacji o wykupie slota ale nie znalazlem. Dopiero znalazlem na forum i do tego nie za pieniadze Oo. Jak zauwazylem to bardzo ...

Odpowiedzi do Podanie o slota dla sim :

7

podanie o slota dla squiz

podanie o slota pragnol bym uwarunkowac duza iloscia czasu jaka spedzam przy csie. Codzienne proby dobicia sie na HJ sa mocno dobijajace. Szczegolnie gdy czlowiek umeczony wraca po pracy i chce sobie odreagowac ;]. Co do umiejetnosci raz bywa lepiej ...

Odpowiedzi do podanie o slota dla squiz :

8

Podanie o slota dla ziom92 / Szybki Zolw (.^^.)

Witam A wiec chcialbym dostac upragnionego slota na HashJama'ie # 1 . Dlaczego ? Nie zawsze uda sie wejsc na serwa chocby po 5 minutach wbijania na serwa. 1. Nie mam zbytnio artykulow, tylko jeden, jesli wogole mozna go nazwac artem- jest na forum. ...

Odpowiedzi do Podanie o slota dla ziom92 / Szybki Zolw (.^^.) :

9

Prosze o slota na hashjama :D

Nie wiem gdzie zalozyc ten temat ;p ale czy moglbym dostac slota ? ...

Odpowiedzi do Prosze o slota na hashjama :D :

10

REGULAMIN pisania podań o slota

Aby dostać slota na HashJama | wiaderko.com należy: 1. napisać kilka dobrych artykułów na wiaderko.com 2. napisać podanko tutaj z podanymi linkami do artykułów that's all ...

Odpowiedzi do REGULAMIN pisania podań o slota :

Trafność: 50%

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "podanie o slota"

1

Jeden slot jest zarezerwowany :) Co do slota to można napisać podanie i

Jeden slot jest zarezerwowany :) Co do slota to można napisać podanie i dostaniesz go za darmo ...

2

no żal.... za free slota chciał.... najpierw sie czyta regulamin a później

no żal.... za free slota chciał.... najpierw sie czyta regulamin a później pisze ...

3

masz lipe b w tym ci nie pomoge a jesli chcesz slota to pisz o wszystkim co

masz lipe b w tym ci nie pomoge a jesli chcesz slota to pisz o wszystkim co jest z csem zwiazane np ...

4

-.- Co wam? Starać się! Co to jest że napiszę 1 art... i już chce slota... Ja

-.- Co wam? Starać się! Co to jest że napiszę 1 art... i już chce slota... Ja napisałem 14 i było trudno. ...

5

Heya ziomki :P :mrgreen: :mrgreen: napisalem dwa arty i prosil bym o slota na

Heya ziomki :P :mrgreen: :mrgreen: napisalem dwa arty i prosil bym o slota na waszym servie :P o to link : http://www.wiaderko.com/cs-1.6/podst...strike/art/357 drugiego nie moge znalezc przejzalemem cala wasza strone i nic bede jeszcze pisal lecz ...

6

no nawet spoko arty:) jeszcze jeden dwa takie i masz slota pewnie w kieszeni:)

no nawet spoko arty:) jeszcze jeden dwa takie i masz slota pewnie w kieszeni:) PozdRaviam ...

7

za slota to sie płaci ??? ?? ? he! he!

za slota to sie płaci ??? ?? ? he! he! ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "podanie o slota"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam