Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: podanie o staż wzór

Najbardziej trafne tematy dla "podanie o staż wzór"

1

Stałe IP w Neostradzie.

Jeśli chodzi o Neostradę to tworzenie serwerów a następnie ciągłe i żmudne podawanie adresu IP za każdym połączeniem z internetem jest denerwujace. Dlatego rozwiązaniem jest stworzenie domeny pod servisem No-IP. Klikamy link ...

Odpowiedzi do Stałe IP w Neostradzie. :

Trafność: 33.33%

3

Zmienne ip, a stały adres serwera.

Witam. Założyłem serwer na neostradzie. Jako, że mam zmienne ip, to założyłem konto na no-ip.pl. Po wpisaniu w konsoli adresu z no-ip.pl łączy się z serwerem, ale jak chce dodać do ulubionych, to adres automatycznie zamienia się na moje ip, które po ...

Odpowiedzi do Zmienne ip, a stały adres serwera. :

4

Stałe IP prooooblem!

Zrobiłem konto na no-ip.pl, klienta pobrałem, wszystko ok, status w programie ok, tylko: instrukcja z wiaderko.com to: "jak zainstalujesz to bedziesz mial takie logo neta na dole w lewym rogu i wtedy klika sie wyslij pakiet teraz i gdy zrobisz ...

Odpowiedzi do Stałe IP prooooblem! :

6

serv + stałe ip = za free

jest taka możliwość? obecnie próbowałem serv + strona no-ip, wszystko jest ok, a na drugi dzień piszę że serv off a jest włączony, oczywiście w favourite. ;] ma ktoś lepszy sposób, aby był bez uciążliwień ...

Odpowiedzi do serv + stałe ip = za free :

7

Stały server za free,steam !

...

8

Stałe IP Neostrada

...

10

Need 2 graczy do stałej 6!

Witam ;) Klan Team Hyperion Gaming ogłasza rekrutację! OFERUJEMY # Stronę www.th-gaming.pev.pl (nuked off -.-) # 3 Serwery. Składka przez SMS to napewno ułatwi wielu osobom sprawę. Koszt 10,98 Serwer 15 slotowy i dwa 13 slotowe @Pukawka.pl (Wysyłamy ...

Odpowiedzi do Need 2 graczy do stałej 6! :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "podanie o staż wzór"

1

Podanie: Nick: kn0xvill Staż: 2 lata ( rok steam ) Wiek: 18 Ex klany: sileSia ^

podanie: Nick: kn0xvill staż: 2 lata ( rok steam ) Wiek: 18 Ex klany: sileSia ^ team, eZp, Dostępność: w tygodniu: od 15-16, weekendy: od ...

Trafność: 66.67%

2

Podanie: Nick: bzZ Staż: 4 lata Wiek: 19 Stare Klany : .error. Dostępność:

podanie: Nick: bzZ staż: 4 lata Wiek: 19 Stare Klany : .error. Dostępność: zawsze i wszędzie Czego od nas oczekujesz: ...

3

Na minus -nie przeczytany regulamin -żle napisane podanie -wiek -staż -nie

Na minus -nie przeczytany regulamin -żle napisane podanie -wiek -staż -nie kojarzę Cię z serva Na plus nic ...

4

Oto moje podanie : Nick : wOw[R].! Imie : Tomek. Wiek : 15. Staż : 2 lata.

Oto moje podanie : Nick : wOw[R].! Imie : Tomek. Wiek : 15. staż : 2 lata. Klany : sam nie wiem bardzo dużo Miejscowość : Studzionka Micro : narazie off bo sie coś w kompie zepsuło.. TS : On Tak brałem udział w nielicznych turniejach! Prosze o ...

5

Podanie możecie pisać też tutaj.Ma wyglądać ono następująco: nick: wiek: staż:

podanie możecie pisać też tutaj.Ma wyglądać ono następująco: nick: wiek: staż: dostępność: (GODZINY w których jesteś codziennie!) steam?: skill: (na jaki uważasz) Dlaczego ...

6

No to jak to sie stało,że już złożyłeś podanie?

No to jak to sie stało,że już złożyłeś podanie? ...

7

Imie:Bartek Nick:Eko Fresh^ GG:550363 Wiek:16 Szybkosc neta:1Mg stałe łącze

Imie:Bartek Nick:Eko Fresh^ GG:550363 Wiek:16 Szybkosc neta:1Mg stałe łącze Gram ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "podanie o staż wzór"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam