Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: podbot cs 1.6 co wpisywać w konsoli

Najbardziej trafne tematy dla "podbot cs 1.6 co wpisywać w konsoli"

1

Problem - Counter-Strike 1.6 PodBot no.Steam

Mam taki problem ponieważ nie mogę grać przez Internet :cry: Zainstalowałem steam ale i tak nie umiem go obsługiwać.... Byłbym bardzo wdzięczny za opisanie mi co mam zrobić ...

Odpowiedzi do Problem - Counter-Strike 1.6 PodBot no.Steam :

2

PODBot

Mam problem z podbot, kiedy zainstaluje je tak jak jest napisane nie ruszają sie lub skaczą ;) daja tylko komendy Go Go Go itp. nie działa mi menu do zazadzania nimi i amxmodmenu jak je zainstaluje. ...

Odpowiedzi do PODBot :

Trafność: 25%

3

Zapraszam do wpisywania w konsoli " connect cswtw.no-ip

Reaktywowalismy serwer cswtw.no-ip.pl czakamy na graczy spragnionych dostania łomotu :) Serdecznie ...

Odpowiedzi do Zapraszam do wpisywania w konsoli " connect cswtw.no-ip :

4

Wyskakuje blad po wypakowaniu all_in_one_2_8g(amxmod+podbot)

Sciagnalem se te paczke ( http://www.wiaderko.com/cs-1.6/jak-p...n-steam/art/20) , wypakowalem tam gdzie trza , wlaczam cs wybieram mapke , dobra ok , i po 2 sek gry wyskakuje blad Half Life Launcher , ze musi zostac zamkniety , jakis blad... Wie ...

Odpowiedzi do Wyskakuje blad po wypakowaniu all_in_one_2_8g(amxmod+podbot) :

5

Lista komend w konsoli

Elo. Postanowiłem zrobić mega zbiór komend jakie można wpisać w konsoli np. cl_righthand Podawajcie wszystkie komendy :) (wiem że tego będzie dużo ;)) Pod koniec, jak już nik nie będzie miał pomysłów to zamknę temat, założę nowy z tymi komendami i ...

Odpowiedzi do Lista komend w konsoli :

6

Blind w konsoli

EMa, ziomek mi poweidzial, zebym wpisal w konsoli "blind w kill" to wpisalem i po nacisnieciu "w" samo mnie zabija, potem powiedizal ze jak chce to wylaczyc to mam wpisac w konsoli "blind d quit" i jak wciskam ...

Odpowiedzi do Blind w konsoli :

7

Wlaczanie GunGame 2.0 i war3ft_v3.0rc z pozycji konsoli

Witam problem polega na tym ze w starym gungame 1.7 aby wlaczyc ten tryb gry wystarczylo do konsoli wklepac amx_gungame 1 i wczesniej w cfg zmienic z 1 na 0 (gg_enabled 0). W wersji 2.0 ta komenda juz nie dziala i musze wlaczac gungame w cfg albo w ...

Odpowiedzi do Wlaczanie GunGame 2.0 i war3ft_v3.0rc z pozycji konsoli :

8

FATAL ERROR podbot+amx

...

10

Waypointy podbot 3.0

być może było TYYYYYYYYYYYLE tematow z waypointami, ale naprawdę... założyłem ostatnio serwa z podbotami 3.0 i ni huhu znaleźć nie mogę waypointów do map de_kabul i de_westwood, a to są pliki .pwf , a nie .nav Wpiszcie sobie w google de_kabul.pwf / ...

Odpowiedzi do Waypointy podbot 3.0 :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "podbot cs 1.6 co wpisywać w konsoli"

1

Muzinek100, w konsoli hlds możesz wpisywać komendy i tyle ;P masz admina...

Muzinek100, w konsoli hlds możesz wpisywać komendy i tyle ;P masz admina... ...

Trafność: 50%

2

Admist, zawsze możesz to wpisywać chwile przed włączeniem CS'a w konsoli.

Admist, zawsze możesz to wpisywać chwile przed włączeniem CS'a w konsoli. ...

3

phonix3.14, pierwszy raz słyszę żeby wpisywać alias do konsoli. Najpierw

phonix3.14, pierwszy raz słyszę żeby wpisywać alias do konsoli. Najpierw pomyśl ...

4

Wszystkie komendy należy wpisywać w konsoli [~]. Jeśli serwer posiada hasło

Wszystkie komendy należy wpisywać w konsoli [~]. Jeśli serwer posiada hasło RCON, komendy należy wpisywać w ten sposób: rcon komenda "wartość" mp_roundtime - czas trwania rundy podawany w minutach minimalna wartość: 1 ; maksymalna wartość: ...

5

A to trzeba co włączenie gry wpisywać w konsoli?

A to trzeba co włączenie gry wpisywać w konsoli? ...

6

Cytat: Napisał Kotus_94 I żeby zamiast wpisywać amx_menu (w konsoli) można

Cytat: Napisał Kotus_94 I żeby zamiast wpisywać amx_menu (w konsoli) można było wpisywac /menu w say'u. To już oddzielny plugin. Spróbuj z tym Kod: amx_addclientmenuitem "Kup spadochron" "say /spadochron" "" ...

7

Raczej się tak nie da. Jak wolisz wpisywać bindy w konsoli niż w configu, to

Raczej się tak nie da. Jak wolisz wpisywać bindy w konsoli niż w configu, to robisz tak: 1. Odznaczasz "tylko do odczytu" plik config.cfg. 2. Wchodzisz do CS'a i wpisujesz bindy do konsoli. 3. Po wyjściu z CS'a zaznaczasz plik config.cfg ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "podbot cs 1.6 co wpisywać w konsoli"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam