Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: podbot waypoints

Najbardziej trafne tematy dla "podbot waypoints"

1

Problem - Counter-Strike 1.6 PodBot no.Steam

Mam taki problem ponieważ nie mogę grać przez Internet :cry: Zainstalowałem steam ale i tak nie umiem go obsługiwać.... Byłbym bardzo wdzięczny za opisanie mi co mam zrobić ...

Odpowiedzi do Problem - Counter-Strike 1.6 PodBot no.Steam :

2

PODBot

Mam problem z podbot, kiedy zainstaluje je tak jak jest napisane nie ruszają sie lub skaczą ;) daja tylko komendy Go Go Go itp. nie działa mi menu do zazadzania nimi i amxmodmenu jak je zainstaluje. ...

Odpowiedzi do PODBot :

Trafność: 50%

3

Wyskakuje blad po wypakowaniu all_in_one_2_8g(amxmod+podbot)

Sciagnalem se te paczke ( http://www.wiaderko.com/cs-1.6/jak-p...n-steam/art/20) , wypakowalem tam gdzie trza , wlaczam cs wybieram mapke , dobra ok , i po 2 sek gry wyskakuje blad Half Life Launcher , ze musi zostac zamkniety , jakis blad... Wie ...

Odpowiedzi do Wyskakuje blad po wypakowaniu all_in_one_2_8g(amxmod+podbot) :

4

FATAL ERROR podbot+amx

...

6

Waypointy podbot 3.0

być może było TYYYYYYYYYYYLE tematow z waypointami, ale naprawdę... założyłem ostatnio serwa z podbotami 3.0 i ni huhu znaleźć nie mogę waypointów do map de_kabul i de_westwood, a to są pliki .pwf , a nie .nav Wpiszcie sobie w google de_kabul.pwf / ...

Odpowiedzi do Waypointy podbot 3.0 :

7

Problemy z podbot-ami

1. Jak zrobic zeby boty dodawaly sie tylko wtedy kiedy ja chce?gdyz dodaja sie same i nie moge wejsc na serwer bo jest full zawsze. 2.Jak zrobic zeby nie zapisywalo botów w rankingach ? Jeśli bylo to sorry ale szukalem i nic nie ...

Odpowiedzi do Problemy z podbot-ami :

8

PodBot

Witam, mam taki problem z tymi botami. Pobrałem, je wrzuciłem na serwer i sie serwer nie chce uruchomic:/ Oczywiście mam amx'a, metamoda i w folderze metamoda w pliku plugins napisalem: ; podbot win32 addons/podbot/podbot_mm.dll linux ...

Odpowiedzi do PodBot :

9

Zbot, podbot

Czym różnią sie zboty od podbotów? ...

10

Podbot

A więc wgralem pod boty wedlug jakiegos tam poradnika wszystko co tam bylo do zrobienia to zrobilem , zrestartowalem serwer , wchodze w amx_pbmenu dodaje bota ale bot nie wchodzi na serwa :/ nie wiem co mam zrobic zeby boty ...

Odpowiedzi do Podbot :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "podbot waypoints"

1

Prima, można. Są boty pod metamoda, np. PODbot mm.

Prima, można. Są boty pod metamoda, np. podbot mm. ...

2

Ja tylko dodam Legol@ss, tylko usuwając folder podbot a nie usuwając pluga z

Ja tylko dodam Legol@ss, tylko usuwając folder podbot a nie usuwając pluga z plugins.ini zrobiłeś błąd w amxx'ie :> co rpawda nic nie znaczy, ale zawsze błąd ...

3

Readme "mowi": Extract *.pwf to: ...\PODbot\wptdefault\ :)

Readme "mowi": Extract *.pwf to: ...\podbot\wptdefault\ :) ...

4

No te podbot? co zrobic zeby działały bo nie działa amxx z nimi...

No te podbot? co zrobic zeby działały bo nie działa amxx z nimi... ...

5

Cytat: No te podbot? co zrobic zeby działały bo nie działa amxx z nimi... LOCK

Cytat: No te podbot? co zrobic zeby działały bo nie działa amxx z nimi... LOCK za durne pytania, sam się już pogubiłeś i nie wiesz co ...

6

w folderze z podbotami bedzie taki plik i o nazwie chyba podbot name czy cos

w folderze z podbotami bedzie taki plik i o nazwie chyba podbot name czy cos takiego i jak go znajdziesz to se go otworz notatnikiem i pozmieniaj imiona na jakie ...

7

byl taki temat wystarczy poszukac ;-) a te boty to PodBot

byl taki temat wystarczy poszukac ;-) a te boty to podbot ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "podbot waypoints"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam