Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: poke mod do cs-a 1.6 server

Najbardziej trafne tematy dla "poke mod do cs-a 1.6 server"

1

ZOMBIE MOD ORAZ DIABLO MOD SERVER FUN... ZAPRASZAM!!

Witam, server posiada Zombie mod - jeden team jest zombie, ma wiecej hp, wyzej skacze oraz bije rekami ( lewy i prawy przycisk myszki ), a drugi team stara sie ich wszystkich pozabijac, oczywiscie mozna podkladac bomby. Diablo mod - wybieramy jedna ...

Odpowiedzi do ZOMBIE MOD ORAZ DIABLO MOD SERVER FUN... ZAPRASZAM!! :

Trafność: 50%

2

Jak postawić server z Zombie mod..

Witam chciałbym postawić server z zombie modem.. Mam już Meta i AMX ale strasznie ciężko jest mi znaleźć zombie pod 1.6 z opisem instalacji.. Znalazłem 2 linki na tym forum, ale są po ang.. http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=29626 ...

Odpowiedzi do Jak postawić server z Zombie mod.. :

3

Jak postawić server z Zombie mod..

Witam chciałbym postawić server z zombie modem.. Mam już Meta i AMX ale strasznie ciężko jest mi znaleźć zombie pod 1.6 z opisem instalacji.. Znalazłem 2 linki na tym forum, ale są po ang.. http://forums.alliedmods....ead.php?t=29626 ...

Odpowiedzi do Jak postawić server z Zombie mod.. :

4

NOWY SERVER eX_Team (83.238.44.7:27050[hasło: ex]) AMX MOD

Zapraszam na server eX_Team 83.238.44.7:27050 -AMX mod -11 Solts -admins HASŁO : ex [ Dodano: Wto 20 Lis, 2007 ] Zapraszam na server eX_Team 83.238.44.7:27050 -AMX mod -11 Solts -admins HASŁO : ex OD JUTRA ...

5

Super Mero Mod Server

...

6

AmX Mod X Pack Server by HuNTeR v1.0

Name : Pack server by HuNTeR Version : 1.0 Autor : HuNTeR Opis : Z nudów zrobiłem mały server pack myśle , że się przyda ! Prosze o komentarze ! Prosze zgłaszać błędy Download : Mirror #1 by wyslijplik.pl Mirror #2 by sendspace.pl Plugins.ini : ...

Odpowiedzi do AmX Mod X Pack Server by HuNTeR v1.0 :

7

[Gotowy] Diablo Mod Server Pack by PlayKiller

Od niedawna zacząłem bawić się server packami i oto moje dzieło ;) Pluginy : Kod: ; AMX mod X plugins ; Admin Base - Always one has to be activated admin.amxx; admin base (required for any admin-related) ;admin_sql.amxx; admin base - SQL version ...

Odpowiedzi do [Gotowy] Diablo Mod Server Pack by PlayKiller :

8

[Gotowy] Garben Mod Server Pack by PlayKiller

Od niedawna zacząłem bawić się server packami i oto moje dzieło ;) Pluginy : Kod: ; AMX mod X plugins ; Admin Base - Always one has to be activated admin.amxx; admin base (required for any admin-related) ;admin_sql.amxx; admin base - SQL version ...

9

Public AoG Server [BF2 Mod] [FFA]

ť Nazwa serwera: Public AoG server [BF2 mod] [FFA] ť IP: 87.105.103.36:27012 ť Sloty: 14 ť Timeleft: 20 min Na serwerze jest zainstalowany plugin BF2, ktory motywuje ludzi do gry po przez zdobywanie stopni wojskowych. ť MAPCYCLE Kod: de_nuke fy_snow ...

10

[KND] DIABLO MOD CS 1.6 Server

[size=18][KND] DIABLO mod CS 1.6 server » Ip: 82.177.194.130:27043 » Nazwa: [KND] DIABLO mod CS 1.6 server » Hasło: knd » Sloty: 14 » Platforma: Non Steam » Dziala: 24/7 » Ochrona: Brak » Forum: cserwerek.pl O ...

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "poke mod do cs-a 1.6 server"

1

a Jest superhero mod ? :> [ Dodano: Wto 20 Lis, 2007 ] Spox server Tylko

a Jest superhero mod ? :> [ Dodano: Wto 20 Lis, 2007 ] Spox server Tylko malo graczy :/ i niemam z kim grac tak to bym ciagle pykal ...

2

No super Hero Mod Poniewaz mialem owy server i tam byyla moc spidermana i sie

No super Hero mod Poniewaz mialem owy server i tam byyla moc spidermana i sie dalo sie miec ...

3

najlepszy server non 87.207.108.103:27015 mod zombie

najlepszy server non 87.207.108.103:27015 mod zombie ...

4

ja tez chcialbym zrobic create server zagrac z botami w zombie mod czy ktos mi

ja tez chcialbym zrobic create server zagrac z botami w zombie mod czy ktos mi powie jak to zrobic rozwale ...

5

Nic nie chce mowic po piszecie ze ten poke mod najlepszy z tych servow ale

Nic nie chce mowic po piszecie ze ten poke mod najlepszy z tych servow ale niedziala bo wyskakuje costam costam slot reservation wejdz na jakastam strone... Co mam ...

6

mod plz zamknij temat ja już kupiłem server miesiąc temu a tu sie ciągle spam

mod plz zamknij temat ja już kupiłem server miesiąc temu a tu sie ciągle spam rodzi ...

7

Witam kozacki server... super amx mod... fajne nutki pod koniec rundy amdini

Witam kozacki server... super amx mod... fajne nutki pod koniec rundy amdini wcale niesa do bani sa mili ale jak przeklinasz ,czitujesz , obrazasz kogos :P , osadzasz o czity kogos kto niema itd... to masz kicka/ban :P POLECAM server NADODATEK DO ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "poke mod do cs-a 1.6 server"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam