Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: połączenie się za pomocą zewnętrznego adres ip

Najbardziej trafne tematy dla "połączenie się za pomocą zewnętrznego adres ip"

1

Mozecie mi pomoc i PROSZE o zarejestrowanie sie!!

Jest to forum mojego kolegi z klasy jest ono na temat OTS'u i mojego starego klanu http://forum.wypas.eu/index.php ZAREJESTRUJ SIE I W POLECAJACYM WPISZ Torishou Bardzo bym prosil Was o zarejestrowanie sie. Z gory dziekuje osoby ktore sie ...

Odpowiedzi do Mozecie mi pomoc i PROSZE o zarejestrowanie sie!! :

2

Ogulna Pomoc <niemozliwa ; to sie okaze>??

A wiec spróbuje wam pokrótce wyjasnic oco mi chodzi. Mam router filmy planet z przekierowanymi portami tak zeby mozna bylo postawic server HLDS: przekierowane porty wygladaja nastepujaca: -TCP [23023] -UDP [23073] -TCP [27015] -UDP [27015] -ALL ...

Odpowiedzi do Ogulna Pomoc <niemozliwa ; to sie okaze>?? :

3

łączenie się z kontem steam. Problem

A więc mam problem gdy chcę sobie zagrać w CS'a muszę się połączyć z kontem steam tylko że podczas połączenia wyskakuje mi "Wstąpił problem z aplikacją Steam i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty." Co mam robić ?? resetowałem ...

Odpowiedzi do łączenie się z kontem steam. Problem :

4

Klan Black zaprasza na stronę i pomoc w rozwijaniu się jej!

Witam. Zapraszam na strone klanu BlaCk www.black-cs.pl Pomożcie nam się ...

Odpowiedzi do Klan Black zaprasza na stronę i pomoc w rozwijaniu się jej! :

5

CS się wyłącza prosze o pomoc !!!

Witam :evil: Mam STEAM Gdy go włączę i wybiorę serwer , serwer się ładuje jest 1kreseczka i CS się wyłącza -_- Nawet niemoge zagrać w inna grę (ze STEAM) zawsze jest tak samo :evil: :evil: Nie mogę też zagrać w New Game na boty na Non-Stem i Steam. ...

Odpowiedzi do CS się wyłącza prosze o pomoc !!! :

Trafność: 40%

6

Problem przydała by mi się pomoc!

Siema,wyskakuje mi bład gdy wchodze na serwery :Bad file Server is enforcing file consistency for models/player.mdl i Bad file Server is enforcing file consistency for models/p_m3.mdl proszę o pomoc. wcześniej było wszystko git ...

Odpowiedzi do Problem przydała by mi się pomoc! :

7

REGULAMIN - zapoznanie się z nim to OBOWIĄZEK !

1. Serwer jest po to żeby grać na nim 4fun, więc pierwsza zasada - bez ciśnień, więcej dystansu panowie pro ;) 2. Serwer stara się być TP :D tak więc wskazana jest gra zespołowa, mikrofon służy do komunikowania się z drużyną, ustalania taktyk, a nie ...

Trafność: 20%

8

Wiaderka Zapiujcie Się

Wiadreka zapisujcie sie do ligii http://ligacsa.mojeforum.net/index.php ...

Odpowiedzi do Wiaderka Zapiujcie Się :

9

Cheater jak się patrzy

więc na serwerze gra cheater slaby*mp3 na nonsteam HASHJAMA wpiszecie /top 15 to zobaczycie go na 1 miejscu -.-' taki mój ...

Trafność: 20%

10

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "połączenie się za pomocą zewnętrznego adres ip"

1

dzięki za pomoc udało mi sie wgrać i dodać drugiego admina

dzięki za pomoc udało mi sie wgrać i dodać drugiego admina ...

2

czym sie rozni wewnetrzne od zewnetrznego??? niewiem jakie mam neta mam

czym sie rozni wewnetrzne od zewnetrznego??? niewiem jakie mam neta mam z ...

3

Oj ludzie MYŚLCIE! To jest niemożliwe żeby ci się za pomocą cracka zrobił STEAM

Oj ludzie MYŚLCIE! To jest niemożliwe żeby ci się za pomocą cracka zrobił STEAM ponieważ nawet chyba nei masz samego programu a klucza ci nei ...

4

naciśnij B i pokaże ci się menu tam za pomocą myszki lub klawiszy numerycznych

naciśnij B i pokaże ci się menu tam za pomocą myszki lub klawiszy numerycznych wybierasz co chcesz kupić :D chyba ze masz włączne stare menu do kupowania to mozesz tylko klawiszami ...

5

Nie orientuje sie w angielskim.:/ Jakby mogl ktos mi dokladnie pomoc??

Nie orientuje sie w angielskim.:/ Jakby mogl ktos mi dokladnie pomoc?? ...

6

Dzięki za pomoc! Okazało się, że nikt nie mógł sie podłaczyc przez mojego

Dzięki za pomoc! Okazało się, że nikt nie mógł sie podłaczyc przez mojego antivira. Odinstalowalem go i teraz mam nowy probelm :/. kiedy ktos chce sie podlaczyc do moje serva laduje mu sie server do połowy i wyskakuje okienko gdzie pisze ...

7

możliwe że gdzieś zapodział się rejestr od cs (reinstall cs powinien pomóc)

możliwe że gdzieś zapodział się rejestr od cs (reinstall cs powinien pomóc) ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "połączenie się za pomocą zewnętrznego adres ip"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam