Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: polish server non steam kampno cs 1.6

Najbardziej trafne tematy dla "polish server non steam kampno cs 1.6"

1

[TP] Polish Server Non Steam @ KampNO.pl

• Nazwa servera: polish server non steam • Typ servera: non steam • Ilosc Slotow: 20 + 1 zarezerwowany • IP servera: 82.177.194.100:27043 • Godziny Dzialania servera: 24/7 Przerwy Techniczne mozliwe tylko pozna noca ...

Odpowiedzi do [TP] Polish Server Non Steam @ KampNO.pl :

2

Polish Server Non Steam | pns.p2a.pl

Zapraszam na polish server non steam | pns.p2a.pl Cs ip: 62.121.81.78:27015 ON www.pns.p2a.pl www.freestacja.pl ~ Mila atmosferka ~20 slotow lecz 5 - 6 zarezerwowanych ~Praie zawsze jest jakis admin ~Duza walka o fragi Niechce mi sie dalej wypisywac ...

Odpowiedzi do Polish Server Non Steam | pns.p2a.pl :

4

Polish server NoN - Steam

Witam was drodzy "wiaderkowicze" :) Chciałbym wam przedstawić świetny serwer, grają na nim zarówno początkujący jak i "pr0" gracze :) Nazwa : polish server non - steam IP : 62.121.81.78:27015 Godziny działania : Różnie... ...

Odpowiedzi do Polish server NoN - Steam :

5

Duzo Serverow Polish Server NoN Steam

• Nazwa servera: polish server non steam • Typ servera: non steam • Ilosc Slotow: 14 + 1 Rezerwowy • IP servera: 82.177.194.100:27043 • Godziny Dzialania servera: 24/7 Przerwy Techniczne mozliwe tylko pozna noca ...

Odpowiedzi do Duzo Serverow Polish Server NoN Steam :

Trafność: 66.67%

6

Polish Server NoN Steam

Na Serwerze PNS Wymagamy "Full" TP Granie FFA Automatycznie Jest "Karane" Banem! Wymagania Wiekowe: +13 • Nazwa servera: polish server non steam • Typ servera: non steam • Ilosc Slotow: 16 + 1 zarezerwowany ...

Trafność: 66.67%

7
9

(Polska) -=Public|Non Steam|Server|=- 62.179.42.236:27015

jest to serv bardziej for fun ale tez gramy na powaznie :d serv ma 3 adminow w kazdym tygodniu staram sie oddac nowe mapki. na serverze ejst odgroma pluginow :D:D wbijajcie to sie przekonacie :D zapraszam i czekam na opinie sloty-10 pingi- do male, ...

Odpowiedzi do (Polska) -=Public|Non Steam|Server|=- 62.179.42.236:27015 :

10

Server CS 1.6 Non Steam

Ip. 195.114.0.28:27045 server jest postawiony na haslo w GAME PAD wiec jest zabronione publikowanie hasla :) Ale natomiast w opisie admina jest haslo :))) O to jego nr. GG - 7055971 Zapraszam WSZYSTKICH !! server jest nowy ...

Trafność: 50%

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "polish server non steam kampno cs 1.6"

1

nie wiem..nie wiem jak sie robi server na non steam zeby ktos inny mogl

nie wiem..nie wiem jak sie robi server na non steam zeby ktos inny mogl wejsc..tylko sposonb na hamachi ...

2

Jaka bedzie optymalna liczba slotów na server cs 1.6 Non Steam, który bedzie

Jaka bedzie optymalna liczba slotów na server cs 1.6 non steam, który bedzie chodzil pod kompem o takim configu: Cytat: 1 GB RAM DDR2 Dysk: 250 GB SATA Samsung Procesor Dual Core 2x 3.00 GHz Lącze: Neostrada 1Mb/s Co do systemu, to jest obojętne bo ...

3

Tak.;/ @Edit Ale gdy wlaczam CSa Non Steam i tworze server tez mi sie wylacza

Tak.;/ @Edit Ale gdy wlaczam CSa non steam i tworze server tez mi sie wylacza tak ...

4

Polecam server non steam, z hamachi Sieć: PCWYM hasło PCW

Polecam server non steam, z hamachi Sieć: PCWYM hasło PCW Ip: ...

5

a VAC dobry jest ?? ?? ?? Czy moge go ustawic gdy mam server Non Steam Może HLG

a VAC dobry jest ?? ?? ?? Czy moge go ustawic gdy mam server non steam Może HLG jest zle ustawiony ze nie lapie czitów albo nie banuje ?? ...

6

zrobilem to co mowiliscie i nadal nie ma server non steam!!!!

zrobilem to co mowiliscie i nadal nie ma server non steam!!!! ...

7

michalek jestes the best pomogles mi bardzo dales mi server non steam jestem ci

michalek jestes the best pomogles mi bardzo dales mi server non steam jestem ci super ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "polish server non steam kampno cs 1.6"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam