Zarejestruj siê U¿ytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróæ   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: polskie d¼wiêki na serwerze cs

Najbardziej trafne tematy dla "polskie d¼wiêki na serwerze cs"

1

Nowe d¼wiêki na serwerze! Pytanie

Witam Chcialbym wgrac na moj serwer nowe fajne dzwieki, na wielu serwerach slyszalem np dzwiek z 4 pancernych, albo gdy np ktos wszedl do pomieszczenia z hostami to byl dzwiek "tu sie schowaly te pedaly!" :) sa jeszcze jakies inne takie ...

Odpowiedzi do Nowe d¼wiêki na serwerze! Pytanie :

Trafno¶æ: 66.67%

2

[PLUGIN] Ultimate Sounds PL (Polskie d¼wiêki i napisy)

Ultimate Sounds PL / Polish Kill Streak, headshot, killingspree, godlike Opis: Wiele osób chce mieæ d¼wiêki headshot, multikill, godlike itd. na swoim serwerze. Ja tutaj je dajê, tylko w polskiej wersji zmodyfikowa³em plugin Ultimate Sounds. U¿y³em ...

Odpowiedzi do [PLUGIN] Ultimate Sounds PL (Polskie d¼wiêki i napisy) :

3

d¼wiêki na serwerze

Witam mam postawiony serwerek i scrackowany na nonsteam na pocz±tku mia³em problem z connection problem który wyskakiwa³ co 5min ale juz sobie poradzi³em... musia³em staty wy³±czyæ :) mam zainstalowany mani_admin_plugin_v1_2_beta_p wszytko robie ...

Odpowiedzi do d¼wiêki na serwerze :

4

Wa¿ny temat o serwerze wiadreko nonsteam

Ej nie dawajcie wiaderka na Steama! zrobili¶cie zajefajny serwer, j=sa na nim sami fajni zawidnicy! kiedy dacie go na steama to wiekszosc graczy przestanie grac, np. ja:) co to wam da? bedzie mniej cziterów?? przecie¿ nie ma ich tak duzo zeby ...

Odpowiedzi do Wa¿ny temat o serwerze wiadreko nonsteam :

Trafno¶æ: 33.33%

5

Lagi na serwerze

Witam wgralem amx moda, jakies tam pluginy itp-tak jak pisalo na waszej stronie Gdy gram ja i jakas jedna osoba to jest ok ale jak wejd± juz 3-4 osoby to maj± pingi po 1200 caly czas:/ Ktos pisa³ zeby ustawic priorytet hlds na wysoki tak tez ...

Odpowiedzi do Lagi na serwerze :

6

Info o serwerze

...

7

Ping na serwerze HLDS

moj kolega ma serwer hlds ale jak graja 3 osoby to zaczynaja sie lagii i duzy ping. czy da sie cos z tym zrobic??? sorki jezeli juz byl taki ...

Odpowiedzi do Ping na serwerze HLDS :

8

Problem z muzk± na serwerze - straszne zak³ócenia !

Gdy puszczam muzykê, s± straszne zak³ócenia. Zrobi³em wszystko co trzeba w confingu. PLS HELP ...

9

Problem z muzk± na serwerze - straszne zak³ócenia pls SZYBKO

CO MUSZÊ ZROBIÆ, gdy w³±czam muzykê wszystko jest ok tylko s± straszne zak³ócenia tzn. BARDZO S£ABA JAKO¦Æ, ledwo co s³ychaæ, wszystko strasznie trzeszczy. Jaki jest tego problem ...

10

Jak zrobiæ by d¼wiêki siê ¶ci±ga³y?

W pliku de_dust2.RES doda³em dzwiêki: sound/misc/kenny1.wav sound/misc/cracker1.wav sound/misc/shot1.wav sound/misc/revenge1.wav sound/misc/doh.wav sound/misc/nam1.wav sound/misc/kickass1.wav sound/misc/comeagain.wav sound/misc/awwcrap2.wav ...

Odpowiedzi do Jak zrobiæ by d¼wiêki siê ¶ci±ga³y? :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "polskie d¼wiêki na serwerze cs"

1

Shadow, polskie radio na serwerze mo¿na bardzo ³atwo zrobiæ :)

Shadow, polskie radio na serwerze mo¿na bardzo ³atwo zrobiæ :) ...

2

na pewno masz tw d¼wiêki na serwerze?

na pewno masz tw d¼wiêki na serwerze? ...

3

zainstalujcie polskie radio na serwerze i ju¿.

zainstalujcie polskie radio na serwerze i ju¿. ...

4

hubi1994, d¼wiêki nie dzia³aj± na non steam. Chocia¿ na moim serwerze nie

hubi1994, d¼wiêki nie dzia³aj± na non steam. Chocia¿ na moim serwerze nie dzia³aj±. Je¿eli chcesz d¼wiêki i chcesz mieæ 'darmowego' CSS, to zainstaluje wersje PACMAN (znajdziesz instrukcje TUTAJ, haslo na ...

5

Mo¿esz se pozmieniaæ d¼wiêki -.- je¶li widzia³e¶ to na jakim¶ serwerze to

Mo¿esz se pozmieniaæ d¼wiêki -.- je¶li widzia³e¶ to na jakim¶ serwerze to za³o¿ê siê ¿e "ADMIN" zmienia³ tylko ...

6

Skoro mam ¼le wgrane d¼wiêki, to dlaczego jak gram na innym serwerze, wszysko

Skoro mam ¼le wgrane d¼wiêki, to dlaczego jak gram na innym serwerze, wszysko normalnie s³yszê, a inni slysz± mnie? edit Mo¿e ¼le siê wyrazi³em. Gdy gram na innym servie(kogos) autobuy mi dzia³a. Na moim nie dzia³a(wszystkim). Komende, któr± podales ...

7

Na serwerze zosta³y dodane d¼wiêki puszczane przez admina oraz kilka fajnych

Na serwerze zosta³y dodane d¼wiêki puszczane przez admina oraz kilka fajnych pluginów. Nabór na adminow: Zobacz Forum - Pro¶by o ADMINA/Slota Potrzebujemy oko³o ...

Tagi powi±zane z tematami szukania dla "polskie d¼wiêki na serwerze cs"

X Przegl±dasz forum jako go¶æ, zarejestruj siê aby uzyskaæ pe³en dostêp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widz± reklam