Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: polskie filmy2006-2008

Najbardziej trafne tematy dla "polskie filmy2006-2008"

2

[PLUGIN] Ultimate Sounds PL (Polskie dźwięki i napisy)

Ultimate Sounds PL / Polish Kill Streak, headshot, killingspree, godlike Opis: Wiele osób chce mieć dźwięki headshot, multikill, godlike itd. na swoim serwerze. Ja tutaj je daję, tylko w polskiej wersji zmodyfikowałem plugin Ultimate Sounds. Użyłem ...

Odpowiedzi do [PLUGIN] Ultimate Sounds PL (Polskie dźwięki i napisy) :

Trafność: 33.33%

3

POLSKIE RADIO NA SERVERZE

witam prosze o link do downlaod polskiego radia na servie ...

Odpowiedzi do POLSKIE RADIO NA SERVERZE :

5

AMXX + PodBoty - Polskie radio

Jak w temacie... Moje pytani co do tematu jest takie: Czy da się jakoś zedytować pliczek podbota, żeby reagował na polskie radio? A jeżeli nie, to mógłby mi ktoś napisać plugin podbota z polskim radiem? ...

Odpowiedzi do AMXX + PodBoty - Polskie radio :

6

Najlepsze polskie serwery CS 1.6 Nosteam

Lista serwerów Counter Strike 1.6 Non Steam - na bieżąco aktualizowana. Wszystkie są non steam, bez hasła, bez sXe - wchodzisz i grasz! Nie dodawałem takich wykupionych (mających @ xxx w nazwie, gdzie xxx to nazwa firmy sprzedającej serwer) ponieważ ...

7

Polskie radio na serwie HLDS

Witam ;) Yamakashi podał mi link do polskiego radia na serwie http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=490083 i coś nie moge rozkminić co trzeba zrobić żeby radio zadziałało ... ;( Pomoże ktoś ...

Odpowiedzi do Polskie radio na serwie HLDS :

8

Polskie radio fun

Co tu mówic ... Gdy właczam serwer i podłaczam się do niego sciaga mi te dzwieki .... gdy zmieniam mape też sciaga mi te dzwieki .... Teraz postanowiłem wrzucic dzwieki na ftp może to coś pomoże ale wątpie ... Co myślicie o tym ... ...

Odpowiedzi do Polskie radio fun :

9

Polskie głosy

A więc tak ... Poszukuje paczki dzwieków które sa po polsku a jego odpowiednikami sa dzwieki w amxxie Helo , yes sir , move ! itp ... istnieja jakieś polskie odpowieniki i plugin odpowiedzialny za to ... ...

Odpowiedzi do Polskie głosy :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "polskie filmy2006-2008"

1

Serw w pYtE! Niema lagow. Admini onlajn Bez zbednych bajerow Fajne polskie

Serw w pYtE! Niema lagow. Admini onlajn Bez zbednych bajerow Fajne polskie radio xD .... za duzo by wymieniac. Wejdziecie, a nie wyjdziecie ...

2

juz wszystko ok... nie ma zadnego hasla poprawione komendy polskie, jutro

juz wszystko ok... nie ma zadnego hasla poprawione komendy polskie, jutro wywalam te przejscia i zmieniam serwer na ...

3

seba, na steamie o serwery polskie tp tez ciezko

seba, na steamie o serwery polskie tp tez ciezko ...

4

Polskie reggae/ragga/dancehall *Banda Tree *Bass Medium Trinity *Całą Góra

polskie reggae/ragga/dancehall *Banda Tree *Bass Medium Trinity *Całą Góra Barwinków *DreadSquad *Dubska *Druga Strona Lustra *Cinq G *GruBson *Indios Bravos *Jamal *Kultura de Natura (KDN) *Konopians *Le illjah *Maleo Reggae Rockers *Masala ...

5

Co mi z angielskiego titles możesz mi powiedzieć ? Chce polskie..., a to co

Co mi z angielskiego titles możesz mi powiedzieć ? Chce polskie..., a to co napisałeś to jest spam a za to jest warn ...

6

Shadow, polskie radio na serwerze można bardzo łatwo zrobić :)

Shadow, polskie radio na serwerze można bardzo łatwo zrobić :) ...

7

Wódka Polska -bo co polskie to najlepsze :D FFA czy TP?

Wódka Polska -bo co polskie to najlepsze :D FFA czy TP? ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "polskie filmy2006-2008"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam