Wyniki szukania dla: polskie [pluginy do amx |
Najbardziej trafne tematy dla "polskie [pluginy do amx"
1
Witam mam takie pytanko jak zrobic zeby bez amx i amxx w hlds zainstalowac jakis plugin piszcie odpowiedzi . Pozdro ...
Odpowiedzi do Pluginy bez amxx i amx :
3
Witam. Robie wszystko według instrukcji - kopiuje pluginy *.sma do folderu plugins, po czym dodaje ich nazwy na koncu pliku config. Powinny działać - powinny, ale nie działają. Pomożcie mi, co może być przyczyną?? Byłbym bardzo wdzięczny jakby mi ...
Odpowiedzi do AMX pluginy - problem :
Trafność: 66.67%
4
Witam. Założyłem swój dedykowany serwer. Zainstalowałem amx Mod X i działa. Niestety nie mam pojęcia jak, skąd wziąć, gdzie szukać modu/pluginu do Cs 1.6 o nazwie Hide 'N' Seek. Ściągnąłem, już plugin H'N'S, ale nie działa. Wkleiłem plik z ...
Odpowiedzi do AMX Mod X i pluginy :
5
Witam. Probowalem wgrywac, lecz nie wszystko mi wychodzi i chcialbym zeby bardziej ogarnieta osoby mi zrobila: Nożówka + muza ta :arrow: http://dodownload.filefront.com/1011...a6eb48c294e609 Koniec rundy muza ta :arrow: ...
Odpowiedzi do AMX - pluginy PLZ :
6
Siemka moglby ktos dac linka do amx'A zeby byl DM/GG/W3 i mam problem z sxe 4.9 ,poniewaz gdy go odpale i wejde np . na rzeznie to mam bardzo straszne lagi a jak wejde na serw bez sxe to nie mam lagow:/ I prosze o instrukcje jak poinstalowac te ...
Odpowiedzi do Amx z DM/GG/W3/ +pluginy do nich i mapy problemik:/ :
7
Witam Niedługo zamuwie serwer cs'a,ale gdy juz go bede miał to nie wiem jak wgrać amx,pluginy,Muze.Jak na takiego serwa stawianego to potrafie ale na stronke np:Gamepad,pukawka itp. nie umiem.Proszę o dokładne napisanie jak to sie robi lub o jakiś ...
Odpowiedzi do [Pytanie]Jak wgrać Amx,Pluginy,Muze. :
Trafność: 66.67%
8
siema mam pytanie czy ktos mogl by zrobic toruntiala odnosnie obslugo amxmoda??(z kad go sciagnac, jak zaistalowac ,itp) z gory ...
Odpowiedzi do Amx mod :
Trafność: 33.33%
9
Witam wszystkich czytajacych!! Chciałem zaprosic wszystkich graczy do fragowania na serwerze klanu Max Intensive. Miła atmosferka, zero aima,zero wh.Na serwerze jest Halguard(program antycziterski) i amx najnowszy. Serwer stoi 24h/7. IP : ...
Odpowiedzi do Serwer 24/7 - Wypas AMX MOD. :
10
Ave Zanim przejde do rzeczy, male info: Kod: Counter Strike 1.6 Non Steam Metamod amx mod X 1.76d CSDM 2.1 <inne niewazne pierdoly> ----------------------------------------------- plugins.ini <Pierdoly> loadingsongadvanced.amxx ...
Trafność: 33.33%
Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "polskie [pluginy do amx"
1
Dobra... Mam wszystko :) pluginy, Metamoda, amx... tylko jak zrobic zeby dzialal na servie??!! Mam ten folder "addons" w Glownym folderze CS (tam gdzie jest HLDS) i mam go w cstrike I nadal nie dziala :/ Proszę o ... Trafność: 66.67%
2
musi byc w folderze addons ktory jest w cstrike.Ale zeby pluginy dzialaly(amx itp)musisz miec ... Trafność: 66.67%
3
Mam taką sugestię aby wyciągnąć forum pluginy amx ze kategorii CS non steam i zrobić własną kategorię amx (fora np: Instalacja, pluginy ... Trafność: 66.67%
4
Bardzo fajny serwer mi sie podoba zero lag zawsze duzo osób fajny amx i pluginy polecam ten ... Trafność: 66.67%
5
a jaki najlepiej amx zainstalowac i jaki pluginy do niego?? ... Trafność: 66.67%
6
podstawowe pluginy w amxX ; amx Mod X plugins ; Admin Base - Always one has to be activated admin.amxx; admin base (required for any admin-related) ;admin_sql.amxx; admin base - SQL version (comment admin.amxx) ; Basic admincmd.amxx; basic admin ... Trafność: 66.67%
7
Przepraszam to gdzie masz wrzucone te wszystkie pluginy ?? I calego amx ?? i jego cfg ... Trafność: 66.67%
Tagi powiązane z tematami szukania dla "polskie [pluginy do amx"
|

Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u
zalogowani nie widzą reklam
Copyright © 2007-2008 Counter Strike wiaderko.com
|