Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: polskie servery np zombie surf chowany i inne

Najbardziej trafne tematy dla "polskie servery np zombie surf chowany i inne"

1

Tosiek Zombie oraz Chowany (H'n'S)

Witam chciałbym zaprosić was na serwer Counter Strike 1.6 zombie oraz chowany: ->Nazwa<- Tosiek chowany oraz zombie [->IP<- 217.96.117.2:27006 ->Strona<- www.tosiek.pl ->Uptime<- 24/7 ->Bez Hasła<- ..:::**Na początku ...

Odpowiedzi do Tosiek Zombie oraz Chowany (H'n'S) :

2

Inne Gry

Gracie w cos innego? Jakies gry mmrpg? Osobiscie gram od dwoch roku w Tibie ; d Tak wiem glupia gra, ale jesli sie zacznie to trudno jest przestac ; d www.tibia.org.pl Jesli nie gracie to wlasnie tam mozecie sie dowiedziec troszke wiecej o tej grze ...

Odpowiedzi do Inne Gry :

Trafność: 16.67%

3

Dwa servery klanu [GPC]

...

4

Servery Ulicy Sezamkowej ZAPRASZAMY!!!

Serdecznie zapraszamy na nasze servery, Ulica Sezamkowa - 217.119.66.219:27016 14/15 slotow Ulica Sezamkowa2 - 217.119.66.219:27015 18/19 slotow Wszystkie servy sa TP, dorosli admini (powyzej 20 lat), super atmosfera. Wiecej szczegolow na ...

5

Servery ligowe UV&AT

...

6

Servery jak wejsc

witam jestem nowy zaczołem grać w countera 2 dni temu i gram w no stream jezeli znam adres ip to jak mam zrobic aby sie połączyć wiem ze trzeba wziąćś favourites i add server i nie wiem co tam dalej terzeba wpisac jak mozna podajcie mi cały wzór z ...

Odpowiedzi do Servery jak wejsc :

7

Wielki Problem (servery)

Jak w temacie, prubóje wejść na jakiś serwer, zdąrze zmienić broń i mnie wywala, czasem tak jest że połączy i odrazu wywala, tak samo jak mam z New Game... Też mnie wywala. proszę o ...

Odpowiedzi do Wielki Problem (servery) :

8

ZOMBIE MOD ORAZ DIABLO MOD SERVER FUN... ZAPRASZAM!!

Witam, server posiada zombie Mod - jeden team jest zombie, ma wiecej hp, wyzej skacze oraz bije rekami ( lewy i prawy przycisk myszki ), a drugi team stara sie ich wszystkich pozabijac, oczywiscie mozna podkladac bomby. Diablo Mod - wybieramy jedna ...

Odpowiedzi do ZOMBIE MOD ORAZ DIABLO MOD SERVER FUN... ZAPRASZAM!! :

9

INSTALACJA CSS NON STEAM + SERVERY

1 - Sciagamy CSs Non steam -------->TUTAJ<---------- 2 - Sciagamy Patch 1-16 -------->CLICK<----------- 3 - Instalujemy CSs Non steam Do dowolnego Katalogu np C:/Program Files/CSS NON STEAM 4 - Instalujemy Patcha do Katalogu... u nas to ...

Odpowiedzi do INSTALACJA CSS NON STEAM + SERVERY :

10

SERVERY CSS NON STEAM V33 Do Patcha 1-16

1 - MANIA CSS CLASSIC #1 IP - 89.190.205.236:27015 2 - MANIA CSS CLASSIC #2 IP - 89.190.205.236:27016 3 - MANIA CSS DEATHMATCH #1 IP - 89.190.205.235:27015 4 - MANIA CSS DEATHMATCH #2 IP - 89.190.205.235:27016 5 - CSS Public #1 <Rus-Tula> ...

Odpowiedzi do SERVERY CSS NON STEAM V33 Do Patcha 1-16 :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "polskie servery np zombie surf chowany i inne"

1

-Surf -Zombie -Chowany -Ganiany (Nowy Mod) -Kreedz (Skakanie po górach itp.)

-surf -zombie -chowany -Ganiany (Nowy Mod) -Kreedz (Skakanie po górach itp.) -War3ft Mod -DiabloMod -PokeMod i inne. jak sobie przpomne to napisze ...

Trafność: 50%

2

Proszę skoro cię potworki kręcą to masz tu jeszcze inne plugi: jakies zombie

Proszę skoro cię potworki kręcą to masz tu jeszcze inne plugi: jakies zombie cie naparza zombie A tu masz mod z potworkami ;P ...

Trafność: 33.33%

3

dobrze wszystko ok ale jak zrobić żeby wybrało np: zombie mod lub chowany??

dobrze wszystko ok ale jak zrobić żeby wybrało np: zombie mod lub chowany?? ...

4

-Surf | surfuje sie po specjalnych "bananach" -Zombie | jest matka

-surf | surfuje sie po specjalnych "bananach" -zombie | jest matka zombie która zaraża innych playerow -chowany | sama nawa wskazuje -Kreedz (Skakanie po górach itp.) | skacze sie po specjalnie uformowanych mapach do skakania -War3ft Mod | ...

5

Ale to som dzwieki też Polskie radioale te inne widZiłame 2 rodzaje :)) Chodzi

Ale to som dzwieki też polskie radioale te inne widZiłame 2 rodzaje :)) Chodzi mi o ten Jak Zucasz Granata Muwi Granat Gleba A Nie Uwaga Granat Ale ...

6

Ale wchodziłem na inne servery z ovh to ping mam 75 a tutaj skacze do 90 i 80

Ale wchodziłem na inne servery z ovh to ping mam 75 a tutaj skacze do 90 i 80 napewno da sie jakos ten ping ...

7

to jest zalezne od servera na jaki wchodzisz, inne servery nic tam nie

to jest zalezne od servera na jaki wchodzisz, inne servery nic tam nie umieszczaja a na niektorych jest ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "polskie servery np zombie surf chowany i inne"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam