Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: polskie serwery cs 1.6 na mapie de_aztec

Najbardziej trafne tematy dla "polskie serwery cs 1.6 na mapie de_aztec"

2

Najlepsze polskie serwery CS 1.6 Nosteam

Lista serwerów Counter Strike 1.6 Non Steam - na bieżąco aktualizowana. Wszystkie są non steam, bez hasła, bez sXe - wchodzisz i grasz! Nie dodawałem takich wykupionych (mających @ xxx w nazwie, gdzie xxx to nazwa firmy sprzedającej serwer) ponieważ ...

Trafność: 40%

3

Nowy polskie serwery CS 1.6 No steam

```` SERDECZNIE ZAPRASZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nazwa serwera: DSQ IP serwera: 80.237.159.16:27057 Hasło: łatwo sie domyślić :) Ilość slotów: 16 Godziny uptime: 24/7 (czasami zdarzają się chwilowe przerwy techniczne) Czas mapy: 25 minut Strona ...

Odpowiedzi do Nowy polskie serwery CS 1.6 No steam :

4

FireGame.pl | Najtańsze Polskie Serwery!

Witam www.FireGame.pl zapraszam najtańsze polskie serwery gier Cennik: Jeden slot prywatny: 3 PLN Jeden slot publiczny: 6 PLN* *- jeżeli dogadasz sie z adminem możesz otrzymac Jeden slot publiczny: za 4 PLN. Gratisowo do każdego serwera gry ...

6

Poszukuję Polskie Serwery Steam

Witam, szukam polskie serwery steam najlepiej normalne i prosiłbym o jeden z zombimod'em. Bardzo prosze o podanie mi ip z góry ...

8

Serwery

Gdy chce wejść na jakikolwiek serwer pisze mi Bad command character in client command Jak zrobić żebym mógł ...

Trafność: 20%

9

Sprzedam tanio serwery do CS!!

Mam znajomego ktory sprzedaje serwery do Counter-Strike. Ponizej podaje cennik tych o to serwerow. Moim zdaniem najlepsze serwery Dodam, ze serwery "stoja" w serwerowni IKS - tam gdzie IKs FFA czy TP - kazdy nonsteamowiec wie ocb serwery ...

Odpowiedzi do Sprzedam tanio serwery do CS!! :

Trafność: 20%

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "polskie serwery cs 1.6 na mapie de_aztec"

1

seba, na steamie o serwery polskie tp tez ciezko

seba, na steamie o serwery polskie tp tez ciezko ...

2

Norbi to wchodź na polskie serwery to będzie ci się szybciej ściągać a i wyłącz

Norbi to wchodź na polskie serwery to będzie ci się szybciej ściągać a i wyłącz wszystkie programy typu emule gg bearshare ...

3

hmm.. a ż tak ci poweim wejdz na polskie serwery NS (source) np emdece i luknij

hmm.. a ż tak ci poweim wejdz na polskie serwery NS (source) np emdece i luknij na ich stronkę i napisz do ich adma (oni cbyba maja ten ...

4

Moim zdaniem polskie serwery są średniej jakości, najbardziej wkurzające są

Moim zdaniem polskie serwery są średniej jakości, najbardziej wkurzające są reklamy (w szczególności na yoyo.pl) Nie rozumiem ludzi którzy zakupują domeny .pl lub .com a posiadają strony na yoyo.pl Dla mnie jest to jedna wielka masakra. Jedynym ...

5

Najlepsze Polskie Serwery Counter Strike - Serwery CS Puchatek - Pluginy AMXX

Najlepsze polskie serwery Counter Strike - serwery CS Puchatek - Pluginy AMXX :: Strona Główna tam w pluginasz masz mody na serva tam powinno ...

6

Ogłaszam Iż, Polskie Serwery Counter Strike AMXMODX NonSteam Steam HLDS Pluginy

Ogłaszam Iż, polskie serwery Counter Strike AMXMODX NonSteam Steam HLDS Pluginy :: Strona Główna mają nowy serwer którym jest 4FuN+TeleTubisie :D grałem i duży FUN.! oto IP: 91.204.162.75:27018 Rozkręćmy ...

7

Mhm, ogólnie ludzie mało zabijają zombiaków... Najlepsze Polskie Serwery

Mhm, ogólnie ludzie mało zabijają zombiaków... Najlepsze polskie serwery Counter Strike - serwery CS Puchatek - Pluginy AMXX :: Piętnastu najlepszych graczy na serwerze Puchatek ZombieMod - ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "polskie serwery cs 1.6 na mapie de_aztec"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam