Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: pomocy pacsteam

Najbardziej trafne tematy dla "pomocy pacsteam"

1

Pomocy @!!!! Pacsteam

Proszę pomóżcie mi , zainstalowalem pacsteama przy laczeniu sie z kontem , wyskakuje blad " Server browser nie moze zostac znaleziony czy nie prawidlowy plik , i potem sie scina mi steam , i nie moge uruchomic , co mam zrobic , piszcie na GG ...

Odpowiedzi do Pomocy @!!!! Pacsteam :

2

POMOCY!!

Siema! Więc ja mam taki problem: mam zainstalowaną łatke do cs 1.6 nonsteam v23. Do 90 na 100 nie moge grac na nich pooprostu... wejdzie w serva wybieram CT albo Ter i zaraz jak zacznie sie kolejka mnie kicka :/ i tak jest ciągle !! Rzadko kiedy ...

Odpowiedzi do POMOCY!! :

3

Problem, pomocy

Witam!! Niedawno odpaliłem cs'a i już mam problem z podłączeniem sie od serwera jeśli klikam na serwer chwilkę sie ładuje po czym pojawia sie komunikat: Your .dll [d-dlls\client.dll] differs from theserver's. Co mam zrobić ...

Odpowiedzi do Problem, pomocy :

4

POMOCY ! ! !

Wiem, ze o tym sie duzo mowi, ale niech ktos mi to powie kto sie na tym zna. Czy na neostradzie mazna miec stale IP?? Jedni mowia ze mozna a drudzu ze nie, ja juz zgłupialem. Na stronce "wiaderka" jest opisane ze mozna ale ja dzwonilem na ...

Odpowiedzi do POMOCY ! ! ! :

Trafność: 50%

5

szukaM pomocy w zainstalowaniu csa !!! z kad go zciagnac itp

Witam wszystkich!! niestety lecz potrzebuje pomocy nie mam zielonego pojecia z kad zciagnac najlepiej csa i jakis program 9 darmowy nie jak steam do grania online! jakis rok temu grywalem w to czesto lecz teraz jestem jak noob i niemam pojecia co i ...

Odpowiedzi do szukaM pomocy w zainstalowaniu csa !!! z kad go zciagnac itp :

6

Pomocy (w sprawie serwera)

No mam taki problemik nie wiem co jest grane otóż mam z 200 map różnego rodzaju i są napewno dobrze ewgrane bo jak daje New game to moge na każdej zagrać ale gdy robie serwer przez hlds to mam tam do wyboru tylko te podstawowe dlaczego ?? Jak zrobić ...

Odpowiedzi do Pomocy (w sprawie serwera) :

7

Problem z CS Pomocy!

Witam Mam taki problem, ze, gdy włączam CS 1.6 (nonsteam oczywiście) to mi się komp restartuje. Proszę o pomoc i pozdrawiam. Z poważaniem ...

Odpowiedzi do Problem z CS Pomocy! :

8

Pomocy :/

Witam, jestem koszmarnym n000000000000000000000000000000000000bem, i przynaję się do tego xD A więc, mam problem. No bo chciałbym w niektórych pluginach po angielsku powpisywać teksty po polsku, no i mój problem: W jakim programie mogę otwierać ...

Odpowiedzi do Pomocy :/ :

9

Amx - od czego zacząć ??? Pomocy

Cześc wam wszystkim.Założyłem sobie ostanio serwa na Neo 1MB na 10 slotów i chodzi o to że mam amx już gotowca (pobrałem z jakiegoś forum) trzeba tylko wkleić tylko nie wiem gdzie.Jak go skonfigurować itp.Potrzebuje wiedzieć to co najważniejesze jak ...

Odpowiedzi do Amx - od czego zacząć ??? Pomocy :

10

Csdm albo GunGame POMOCY !!!!

wiec tak chce zagrac na lanie z kumplami w Cs'a z modem csdm albo gungame. no to mam pare pytanek ok jedziemy ... : 1. Csdm.cfg plik konfiguracyjny i tam sie gdzies zmienia zeby na poczatku rundy byl wybor broni szukalem tego i w tym pliku .cfg i na ...

Odpowiedzi do Csdm albo GunGame POMOCY !!!! :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "pomocy pacsteam"

1

Pisze cos takiego Pres DUCK for Spector MENU !!!!!!!POMOCY!!!!!!!!!!!!

Pisze cos takiego Pres DUCK for Spector MENU !!!!!!!pomocy!!!!!!!!!!!! ...

2

POMOCY LUDZIE !!!!!!! a i jeszcze jedno jak już sciągna ten patch to gdzie go

pomocy LUDZIE !!!!!!! a i jeszcze jedno jak już sciągna ten patch to gdzie go mam zainstalować ...

3

nic nie daje nadal ten jeb.. komunikat ...pomocy!!!

nic nie daje nadal ten jeb.. komunikat ...pomocy!!! ...

4

A moze jakis inny majster sie na tym zna :D pomocy !! :D

A moze jakis inny majster sie na tym zna :D pomocy !! :D ...

5

Z PacSteam korzystałem już wcześniej, ja potrzebuje tylko update do normalnej

Z pacsteam korzystałem już wcześniej, ja potrzebuje tylko update do normalnej nie steam'owej wersji gry, którą ściągnąłem z torrenta , od v1.0 do najwyższego jakiego uda Wam się znaleźć, bardzo was proszę . Każdy kto odnajdzie choć jeden patch od ...

6

POMOCY dlaczego jak robie serwer przez hldc to w consoli pokazuje mie sie

pomocy dlaczego jak robie serwer przez hldc to w consoli pokazuje mie sie SteamStartValidatingUserIDTicket: No Valve Auth servers defined co to oznacza i co z tym moge ...

7

:*:*:* jesteś cool xD Thx masz pkty pomocy :)

:*:*:* jesteś cool xD Thx masz pkty pomocy :) ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "pomocy pacsteam"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam