1
mam serwer na shootwers'ie i narazie jest steam konfiguruje na non steam (prosze tlumaczyc jak do 5-letniego dziecka jestem zielony w tych ...
Trafność: 50%
2
mam taki sam problem.... mam cs non steam i mam patch 21 zakladam serwer... zainstalowalem sXei dla serwera i dziala prawidlowo... jednak kiedy chce wejsc na serwer i wlaczam sXei dla klienta to i tak po wejsciu do gry wyskakuje mi ze serwer jest ...
3
No to tak: mam serwer na non steam, a gram na steam reinstlowałem steam(zmieniłem skórke) i non steam(dodałem patch v23) i dalej nie widze jak pisze, a ludzie mogą pisać i działają komendy /rank itp Czego tak? P.S. Nie moge wbić na mój server non ...
4
ja tu w takie sprawie ze mam serwer HLDS non steam na routerze Pentagram Cerberus P 6311-072 za pierwszym razem server mial bledy z portami wiec odblokowalem wchodzilem na emule i sprawdzilem porty byly odblokowane nikt nie moze wejsc na moj server ...
5
mam problem z HLDS non steam ja tu w takie sprawie ze mam serwer HLDS non steam na routerze Pentagram Cerberus P 6311-072 za pierwszym razem server mial bledy z portami wiec odblokowalem wchodzilem na emule i sprawdzilem porty byly odblokowane nikt ...
6
Nie to jest serwer non steam napewno pomocy :cry: :cry: :cry: ...
7
z tym jest problem bo ja wszystko zrobilem jak trzaba i mialem serwer non steam ok. Nastepnego dnia juz pojawil sie ten komunikat ktory pisal moj ...