Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: pomocy zrobilem serwer cs 1.6 non steam i mam zmienne ip

Najbardziej trafne tematy dla "pomocy zrobilem serwer cs 1.6 non steam i mam zmienne ip"

1

Serwer 1.6 non steam

czytałem dużo rzeczy o tym w google... znalazłem kilka jasnych wskazuwek ale niemoge znaleźć potrzebnych mi plików! Cytat: serwer 1.5 - dla Linux Pliki które będš nam potrzebne: hlds_l_4111_full.tar.gz hlds_l_4111e_update.tar.gz cs_15_full.tar.gz ...

Odpowiedzi do Serwer 1.6 non steam :

2

Zapraszam na serwer NON STEAM IP:192.168.3.129:27015

:arrow: Wiecej informacji w poscie na dole :P ...

Odpowiedzi do Zapraszam na serwer NON STEAM IP:192.168.3.129:27015 :

3

Serwer NON STEAM przez HAMACHI

proponuje wam moj serwer non steam, na ktorym moga grac uzytkownicy hamachi. nazwa sieci: cstrikenonsteam pass: 13579 IP serwera: 5.131.167.91:27017 Liczba slotów: na razie 10, ale jak będzie więcej chętnych to zwiększę ;] zapraszam ...

Odpowiedzi do Serwer NON STEAM przez HAMACHI :

5

Serwer ze Steam na Non steam

Chejka. Chce zamówić serwana shooters.pl, ale nie wiem jak zmienić ze steam na non steam. Możecie mi pomuc, bo jest to dla mnie bardzo ważne :cry: ...

Odpowiedzi do Serwer ze Steam na Non steam :

6

Zafero Serwer [Non-Steam] @ Gamepad.pl

Witam. Chcielibyśmy zachęcić do grania tam.serwer nie jest że będzie trzymał góra 2 dni :>.Stoi na dobrej serwerowni Gamepad.pl.Dużo mapek do wyboru w tym także przez większość lubiana mapa !!!sex_movie :) Niektóre z mapek: fy_matrix cs_school ...

Trafność: 37.5%

7

Serwer Podziemia Cs 1.6 Public 24h/7 Non Steam

Witam zapraszam wszystkich na nowy serwer csa 1.6 : Podziemia Cs 1.6 Public non steam Sloty: 10 /6 Ip: 88.156.220.144:27015 ONLINE: 24h/7 Potrzebuje adminów chętni na numer gg: 3238372 Zapraszam FORUM serwerA W BUDOWIE ...

9

Nowy Serwer Non-Steam Lublin

Zapraszam na nowy serwer 87.246.222.136 ;) W tej chwili gra 5 osob. Wieczorem bedzie ...

10

Jak postawić serwer na linux'ie przez ssh non-steam?!

mam wielkie pytanie ;p Czy wie ktoś jak postawić serwer non-steam na linux przez ssh bo jak nawet w googlach szukałem to jak postawiłem to wszystkie były steam ;/ Prosze o pomoc, jak ktoś wie niech napisze mi jakiś poradnik ;p ...

Odpowiedzi do Jak postawić serwer na linux'ie przez ssh non-steam?! :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "pomocy zrobilem serwer cs 1.6 non steam i mam zmienne ip"

1

Mam serwer na shootwers'ie i narazie jest steam konfiguruje na non steam

mam serwer na shootwers'ie i narazie jest steam konfiguruje na non steam (prosze tlumaczyc jak do 5-letniego dziecka jestem zielony w tych ...

Trafność: 50%

2

Mam taki sam problem.... mam cs non steam i mam patch 21 zakladam serwer...

mam taki sam problem.... mam cs non steam i mam patch 21 zakladam serwer... zainstalowalem sXei dla serwera i dziala prawidlowo... jednak kiedy chce wejsc na serwer i wlaczam sXei dla klienta to i tak po wejsciu do gry wyskakuje mi ze serwer jest ...

3

No to tak: Mam serwer na non steam, a gram na steam reinstlowałem

No to tak: mam serwer na non steam, a gram na steam reinstlowałem steam(zmieniłem skórke) i non steam(dodałem patch v23) i dalej nie widze jak pisze, a ludzie mogą pisać i działają komendy /rank itp Czego tak? P.S. Nie moge wbić na mój server non ...

4

ja tu w takie sprawie ze mam serwer HLDS non steam na routerze Pentagram

ja tu w takie sprawie ze mam serwer HLDS non steam na routerze Pentagram Cerberus P 6311-072 za pierwszym razem server mial bledy z portami wiec odblokowalem wchodzilem na emule i sprawdzilem porty byly odblokowane nikt nie moze wejsc na moj server ...

5

mam problem z HLDS non steam ja tu w takie sprawie ze mam serwer HLDS non steam

mam problem z HLDS non steam ja tu w takie sprawie ze mam serwer HLDS non steam na routerze Pentagram Cerberus P 6311-072 za pierwszym razem server mial bledy z portami wiec odblokowalem wchodzilem na emule i sprawdzilem porty byly odblokowane nikt ...

6

Nie to jest serwer non steam napewno pomocy :cry: :cry: :cry:

Nie to jest serwer non steam napewno pomocy :cry: :cry: :cry: ...

7

z tym jest problem bo ja wszystko zrobilem jak trzaba i mialem serwer non steam

z tym jest problem bo ja wszystko zrobilem jak trzaba i mialem serwer non steam ok. Nastepnego dnia juz pojawil sie ten komunikat ktory pisal moj ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "pomocy zrobilem serwer cs 1.6 non steam i mam zmienne ip"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam