Wyniki szukania dla: poprawianie jakości filmów z youtube |
Najbardziej trafne tematy dla "poprawianie jakości filmów z youtube"
1
Przepraszam, ale szukałem i szukałem i nigdzie nie mogę tego znaleść jak zrobić film dobrej jakości by ładnie odbierało na youtube? Od czego to zależy? nie raz widziałem że na youtube dało się obejrzeć po przełączenia na lepszą jakość, ale czy da ...
Odpowiedzi do Film lepszej jakości na youtube? :
2
Mam bardzo głupi problem. ;/ kiedy chce wejsc na moj server jako administrator wyskakuje mi okienko:"You have no entry". domyslam sie, iz powodem jest to, ze nie wiem gdzie trzeba wpisac haslo. moze mi ktos ...
Odpowiedzi do Wchodzenie do servera jako administrator :
Trafność: 25%
3
Witam, Postanowilem postawic sobie CS 1.6 Non-steam na strosie (serwerku *dedykowanym*, do ktorego nie powinienem miec dostepu). Jego dokladna konfiguracja: Kod: Cpu: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 440 2188Mhz Ram: 2046MB Total, 1462MB ...
4
Jak poprawić jakość loga ? Zrobiłem takie programem HLLC, ale w grze wygląda to fatalnie. Piksele są ogromne i ledwo co widać. Np. link, który zamieściłem na logu jest kompletnie nieczytelny.....Jak to poprawić ...
Odpowiedzi do Lepsza jakość loga :
5
Ludzie tacy jak : Kakalak ( zjeb ) , zawodnik ( 14 latek , który ma admina na serwerze ich i robi co chce a reszta klanu ma to w dupie ) , Navra ( nie wiem czemu on tam doszedł może dlatego ze pojeb Jacob go wzioł . Cały ten klan to debile , dzisiaj ...
Odpowiedzi do Cała prawda o klanie Croop czy jakoś tak :
6
Jeżeli nie zadowala nas standardowa słaba jakość dźwięku w czasie rozmowy na naszym serwerze, możemy zoptymalizować dźwięk ustawiając optymalny kodek dla siebie. Standardowo używamy kodeka o nazwie MILES, który jest mało wydajny i charakteryzuje ...
7
http://www.youtube.com/watch?v=FYYXG...eature=related heh niezłe jaja ...
Odpowiedzi do film (youtube) :
8
Kumpel zrobil film z cs'a i wrzucil na youtuba. TUTAJ Przedtem przekonwertowal to w VirutalDub'ie na XviD MPEG-4 Codec z AVi który zajmowal okolo 100mb a po konwercie okolo 3. Jakość jest masakryczna. Co poszlo nie tak ...
Odpowiedzi do Jakość filmiku :
9
Nagrałem już fragmenty do fragmovie i zlepiłem je w programie Sony Vegas 7 ale program się zawiesza gdy właczam renderowanie. Co dziwne nie chodzie tu o błąd systemu ani programu. W programie Windows Movie Maker jest to samo i w innych też. Wychodzę ...
Odpowiedzi do Problem w renderowaniu filmów :
10
http://pl.youtube.com/watch?v=wRQrf4gLR38 Mój filmik nagrany dawno temu, który znalazłem gdzieś na płytce ze zdjęciami i plikami. Nie wyśmiewajcie montażu, bo na Windows Movie Maker wtedy za bardzo się nie znałem a i akcje były takie sobie :P Proszę ...
Odpowiedzi do Mój stary fragmovie wrzucony jakiś czas temu na youtube :
Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "poprawianie jakości filmów z youtube"
1
ale ogladanie takich filmow na youtube to bezsens, zdecydowanie lepiej sciagnac, na youbute mozna sobie fragmovie wrzucic, brakuje mi tylko filmu Oui z ... Trafność: 50%
2
nic specjalnego. Muzyka słaba w ogóle nie zgrana z akcjami. Jakoś youtube :/ ... Trafność: 50%
3
Jakość słaba, bo na youtube ;] Efekty wiem że mierne, bo dopiero zgrałem do Adobe ;] Zrobie lepsze ... Trafność: 50%
4
Heh strona internetowa psuje jakość filmów nie ma problemu moge nagrac lepszy :roll: i na pw komus dac ... Trafność: 50%
5
Dziękuje wam bardzo jako interesuje się montażem filmów nie jestem dość dobry z grafiki wasze prace mnie się podobają dziękuje. P.S Daje pomógł dalej :D twórzcie ... Trafność: 50%
6
Troche lepsza jakość tego filmiku youtube - Counter-Strike - wallhack ... Trafność: 50%
7
:) <== czytaj jako ,,zgadzam sie" ... Trafność: 25%
Tagi powiązane z tematami szukania dla "poprawianie jakości filmów z youtube"
|

Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u
zalogowani nie widzą reklam
Copyright © 2007-2008 Counter Strike wiaderko.com
|