Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: poradnik do debugowania pluginow cs

Najbardziej trafne tematy dla "poradnik do debugowania pluginow cs"

1

Stawianie Servera non-steam CS 1.6!!! Gotowy poradnik.

Artykół znajduje się na moim forum: http://www.marychasqad.forka.eu. Zapraszam do miłej lektury!!! PS. Dokładniej opisać się już nie dało :P. Aha i jeszcze oceniac mój poradnik na ...

Odpowiedzi do Stawianie Servera non-steam CS 1.6!!! Gotowy poradnik. :

2

Instalacja i poradnik Cs

wrzucilem wam kilkja chyba przydatnych trickow, nie sa moje mojego autorstwa ale moga sie wam przydac : pozdro ...

Trafność: 33.33%

3

Poradnik: Jak grać na Non Steam i Botami naraz?

Witam wszystkich! Wielu z Was zapewne zadaje sobie pytanie: Jak zgrać razem CS 1.6, patch non steam (obojętna wersja) i boty? Jest na to rada! Męczyłem się z tym ładnych kilka godzin ale w końcu doszedłem co i jak. Do testów użyłem CS 1.6, patch non ...

4

Ogolna instalacja pluginow

...

5

[PORADNIK] Rozwiązanie problem z Source Dedicated Server

Wiadomo, że od któregoś patcha nie działa srcds.exe, jednak znalazłem rozwiązanie jak to odpalić. 1. Wchodzimy do katalogu z CSS i robimy sobie skrót na pulpicie do srcds.exe 2. Na tym skrócie klikamy prawym myszki --> właściwości. 3. W okienku ...

Odpowiedzi do [PORADNIK] Rozwiązanie problem z Source Dedicated Server :

6

Pare pluginów

Potrzebuje : 1. Anty rash w którym CT na mapach de nie może rashowac a terro na mapach cs!(na boardzie jest antyrash, ale nie dziala nei ma w nim pliku .amxx i nie wiem jak go zainstalować) 2. Jeżeli gracz wpisze jakas komende to pokazuje mu jakie ...

Odpowiedzi do Pare pluginów :

7

Pytania w sprawie pluginów......

Witam wszystkich Ceesowców.... mam pewne 2 pytania...... 1. Jak sie nazywa plugin.... (foto w załączniku) 2. mam plugin statsx ktory wyświetla ilosc odebranego HP w pojedynku np: sam na sam itp. zalącznika niestety niemam ale wiekszosc napewno wie ...

Odpowiedzi do Pytania w sprawie pluginów...... :

8

Szukam AMX Do Cs'a 1.6 i Dokładny poradnik do jego!

Tak Jak Napisałem w temacie Bardzo Bym Prosił o Podanie Mi Linku Lub przesłanie Na Mój Email AMX'a i Dokładny poradnik do jego Mój Email : edasekkutasek@onet.eu GG: ...

9

[AMXX] Dużo przydatnych pluginów

Dużo przydatnych pluginów do AmxModX! Serwer Rules - pokazuje zasady po wpisaniu say - /zasady public_rules - Kolorowe zasady po wejściu na serwer. Autoresponder and Advertiser Manager - Kolorowe napisy w say (czat) , oraz odpowiada na słowa ...

Odpowiedzi do [AMXX] Dużo przydatnych pluginów :

10

[LISTA PLUGINÓW] Przydatne pluginy amxx!

Lista wciąż aktualizowana... - Obsługa banów/gagów:AmxBANs (zaawansowana obsługa banów, również na stronie www) VoteBAN (gracze głosują na bana) BanSHOT (pokazuje info o zbanowanym) Voicecomm BAN (ban dla gracza na voice) UnBANmenu (menu odbanowania ...

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "poradnik do debugowania pluginow cs"

1

To jak robimy poradnik:D

To jak robimy poradnik:D ...

2

no nie ale szczerze zrobimy jakis poradnik??

no nie ale szczerze zrobimy jakis poradnik?? ...

3

Mam tylko amx moda i metamoda bez żadnych pluginów robie serwer przez HLDS

Mam tylko amx moda i metamoda bez żadnych pluginów robie serwer przez HLDS (patch 23) ...

4

Dzieki za info ale chcialbym sie jeszcze dowiedziec jakich pluginow potrzebuje

Dzieki za info ale chcialbym sie jeszcze dowiedziec jakich pluginow potrzebuje do odtwarzania dzwiekow tego typu (mam amx 0.9.9 serwer Gamepad.pl) :?: ...

5

:) ale poradnik wszędzie taki sam, niestety wielkie dzięki :lol:

:) ale poradnik wszędzie taki sam, niestety wielkie dzięki :lol: ...

6

heh akurat mam cos dla Ciebie, paczka ciekawych pluginow :D

heh akurat mam cos dla Ciebie, paczka ciekawych pluginow :D amx_gore_ultimate.amxx; ponizej 20 hp leje sie krew flashbang_dlight.amxx; bardziej realistyczny efekt flasha (błysk) flashbang.amxx; ogluszajacy dzwiek przy flashu bcd_hudtimer.amxx ; ...

7

Hmm, może tona jakiś pluginów?

Hmm, może tona jakiś pluginów? ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "poradnik do debugowania pluginow cs"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam