Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: porty hlds.exe

Najbardziej trafne tematy dla "porty hlds.exe"

2

Nie mam pliku hlds.exe

...

Odpowiedzi do Nie mam pliku hlds.exe :

3

HLDS

Siema. Mam taki problem: właczam HLDS(to do stawiania serwów) i wyskakuje jakiś błąd:/ Przeintalowywałem cs'a itp i to samo. Prosze o szybką pomoc. Z góry wielkie dzięki. P.S Sory, że piosze to w tym dziale, ale nie widze bardziej ...

Odpowiedzi do HLDS :

4

problem z serverem na HLDS

Witam zakladam serwa na HLDS - i w consoli mi pisze tak:SteamStartValidatingUserIDTicket: No Valve Auth servers defined i jeszcze to :Master server communication disabled. prosze o pomoc !!!!! o co ...

Odpowiedzi do problem z serverem na HLDS :

6

Minimalnie - Hlds + Linux

Witam, chcialbym sie dowiedziec jak mozna okroic cs'a zeby stawiajac serwer byl on jak najmniejszy, wiem ze moge z valve wyrzucic mapy, ale co jeszcze, tylko serw cs non steam + hlds, slyszal ktos robil wie? ...

Odpowiedzi do Minimalnie - Hlds + Linux :

7

Błąd przy uruchamianiu hl.exe

Witam. Sciagnalem sobie Cs'a 1.6 non-steam, patcha zainstalowalem i gdy chcialem uruchomic, wyswietlil sie błąd - SteamStartup(0xf,0x13fb60) failed with error 108: The local Steam Service is not running. W sumie nie probowalem nic z tym zrobic ( mam ...

Odpowiedzi do Błąd przy uruchamianiu hl.exe :

8

Ping na serwerze HLDS

moj kolega ma serwer hlds ale jak graja 3 osoby to zaczynaja sie lagii i duzy ping. czy da sie cos z tym zrobic??? sorki jezeli juz byl taki ...

Odpowiedzi do Ping na serwerze HLDS :

Trafność: 50%

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "porty hlds.exe"

1

Wyłączy fire wall'a, kliknij ctrl+alt+delete i znajdź z listy procesów hlds.exe

Wyłączy fire wall'a, kliknij ctrl+alt+delete i znajdź z listy procesów hlds.exe kliknij na niego prawym i ustaw priorytet czasu ...

Trafność: 100%

2

seba, nie jesteś sam A oto jak to zrobić: na pulpicie jest skrót do hlds.exe

seba, nie jesteś sam A oto jak to zrobić: na pulpicie jest skrót do hlds.exe --> Prawym myszy --> właściwości --> skrót --> element docelowy jest taki Kod: "C:Program FilesValvehlds.exe" -nomaster -game cstrike -insecure ...

3

Tja... ja normalnie daje Windows+R i wpisuję d:\CS\hlds.exe beż żadnych

Tja... ja normalnie daje Windows+R i wpisuję d:\CS\hlds.exe beż żadnych parametrów i mi normalnie VAC startuje ...

4

hlds.exe -console -game cstrike blabla bla

hlds.exe -console -game cstrike blabla bla ...

5

Oczywiscie to zrobilem. I w new game mi dziala a na hlds.exe nie...

Oczywiscie to zrobilem. I w new game mi dziala a na hlds.exe nie... ...

6

Cytat: start "bT | Serwer" /high hlds.exe +sv_lan 0 -game cstrike

Cytat: start "bT | Serwer" /high hlds.exe +sv_lan 0 -game cstrike +111.222.333.444+port 27016 -console -master -secure +sv_maxupdaterate 15 +sv_maxrate 25000 +sv_lan_rate 25000 +sv_minrate 5000 +maxplayers 16 +map de_dust2 +sys_ticrate ...

7

sprawdź swój firewall, czy przepuszcza połączenie dla aplikacji HLDS.EXE. Jeśli

sprawdź swój firewall, czy przepuszcza połączenie dla aplikacji hlds.exe. Jeśli nie, to ustaw to. Sprawdź też, czy nie masz jakiegoś robaczka w kompie ;) chociaż to mało prawdopodobne ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "porty hlds.exe"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam