Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: power weapon v0.75

Najbardziej trafne tematy dla "power weapon v0.75"

1

Power Weapon szukam..

Jak w temacie poszukuje pluga power weapons ale Dobrego nieche z forum allieda bo tam jest wadliwy i binda nie można stworzyć.. Za dobry plugin Dam Pomógł.. Prosil bym zeby tam był plik także sma a nie sam amxx.. Owieczki pomóżcie zbłąkanemu .. ...

Odpowiedzi do Power Weapon szukam.. :

Trafność: 66.67%

2

Power Weapon v0.75 - Probelm

Witam. Pobrałem plugin power weapon v0.75 stąd: http://krazy.rekcah.net/plugins/power_weapon_v0.75.rar Wkleiłem foldery, w plugin.ini dopisałem linie, włączam CS, akceptuje zasady, binduje klawisz V, i gdy chcę otworzyć menu kupowania tych nowych ...

Odpowiedzi do Power Weapon v0.75 - Probelm :

4

Dębowe Mocne power by -=de-vision=-

Witam ! Takiego servera jeszcze nie było! Nowe postacie bronie :mrgreen: Odjazd! Nigdy pusty! Słoty: Od 11-18 Online: od 14.00-22.00 /7 IP: debowemocne.hopto.org:27016 ZALECANE LACZENIE SIE POPRZEZ CONSOLE (WCISKAMY TYLE), POLECENIEM CONNECT ...

Odpowiedzi do Dębowe Mocne power by -=de-vision=- :

Trafność: 33.33%

5

Server NonSteam | Feel The Power zaprasza

193.42.218.21:27023 haslo: ftp zapraszam wszystkich ludzi:) nawet cziterow ktozy maja neostade po moim banie juz niewejda;] tylko beda musiali se domagac konta potem. server jest nowy i ttrza go rozruszac narazie swieci pustkami:D ...

7

Klan Power-Shoot szuka 4 ludzi

...

8

WEAPON MENU

Wiatam mam problem z weapons menu a mianowicie kiedy wchodze w options > advanced i daje old style menu to mam tylko biale paski przy wyborze drużyny i broni Coś takiego 1.Terorist 2.Counter Terorist A menu powiniemem miec na srodku ci czarne ...

Odpowiedzi do WEAPON MENU :

9

POLOGONE-POWER WEAPONS

...

10

Clan Rzeszów Power Team

...

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "power weapon v0.75"

1

refresh teraz ja szukam Power Weapon sma :p i modele jak ktoś ma ale modele

refresh teraz ja szukam power weapon sma :p i modele jak ktoś ma ale modele mozna szybko znaleźć ...

2

Właśnie z tego tematu mam power weapon ale nie opisują jak go zainstalować itd.

Właśnie z tego tematu mam power weapon ale nie opisują jak go zainstalować itd. Więc mogę prosić o opis co zrobić/wpisać by mi działał ...

3

info_game_parameters a w nim ustawiasz Weapon Buying > neither CT's and T's

info_game_parameters a w nim ustawiasz weapon Buying > neither CT's and T's can't buy czy cos ...

4

Głównie Power Metal...Helloween,Gamma Ray,Running Wild. Czasami Children of

Głównie power Metal...Helloween,Gamma Ray,Running Wild. Czasami Children of Bodom. Rhapsody z orkiestrą symfoniczną,z klasyki lubie Yanna ...

5

Maden, użyj pluginu, weapon model replacament czy jakoś tak się

Maden, użyj pluginu, weapon model replacament czy jakoś tak się nazywa, ...

6

faktycznie kozak filmik FULL AUTO POWER

faktycznie kozak filmik FULL AUTO power ...

7

To napisz mi jaką komende wpisać żeby uruchomić Weapon arena czy jakoś tak

To napisz mi jaką komende wpisać żeby uruchomić weapon arena czy jakoś tak tylko na granaty.... Zwykłe (tzn nie dymowe i nie błyskowe tylko tamto 3) Porszę o ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "power weapon v0.75"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam