Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: power weapon v0.75 co on daje

Najbardziej trafne tematy dla "power weapon v0.75 co on daje"

1

Power Weapon szukam..

Jak w temacie poszukuje pluga power weapons ale Dobrego nieche z forum allieda bo tam jest wadliwy i binda nie można stworzyć.. Za dobry plugin Dam Pomógł.. Prosil bym zeby tam był plik także sma a nie sam amxx.. Owieczki pomóżcie zbłąkanemu .. ...

Odpowiedzi do Power Weapon szukam.. :

Trafność: 50%

2

Power Weapon v0.75 - Probelm

Witam. Pobrałem plugin power weapon v0.75 stąd: http://krazy.rekcah.net/plugins/power_weapon_v0.75.rar Wkleiłem foldery, w plugin.ini dopisałem linie, włączam CS, akceptuje zasady, binduje klawisz V, i gdy chcę otworzyć menu kupowania tych nowych ...

Odpowiedzi do Power Weapon v0.75 - Probelm :

4

Dębowe Mocne power by -=de-vision=-

Witam ! Takiego servera jeszcze nie było! Nowe postacie bronie :mrgreen: Odjazd! Nigdy pusty! Słoty: Od 11-18 Online: od 14.00-22.00 /7 IP: debowemocne.hopto.org:27016 ZALECANE LACZENIE SIE POPRZEZ CONSOLE (WCISKAMY TYLE), POLECENIEM CONNECT ...

Odpowiedzi do Dębowe Mocne power by -=de-vision=- :

Trafność: 25%

5

Server NonSteam | Feel The Power zaprasza

193.42.218.21:27023 haslo: ftp zapraszam wszystkich ludzi:) nawet cziterow ktozy maja neostade po moim banie juz niewejda;] tylko beda musiali se domagac konta potem. server jest nowy i ttrza go rozruszac narazie swieci pustkami:D ...

7

Klan Power-Shoot szuka 4 ludzi

...

8

WEAPON MENU

Wiatam mam problem z weapons menu a mianowicie kiedy wchodze w options > advanced i daje old style menu to mam tylko biale paski przy wyborze drużyny i broni Coś takiego 1.Terorist 2.Counter Terorist A menu powiniemem miec na srodku ci czarne ...

Odpowiedzi do WEAPON MENU :

9

POLOGONE-POWER WEAPONS

...

10

Clan Rzeszów Power Team

...

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "power weapon v0.75 co on daje"

1

refresh teraz ja szukam Power Weapon sma :p i modele jak ktoś ma ale modele

refresh teraz ja szukam power weapon sma :p i modele jak ktoś ma ale modele mozna szybko znaleźć ...

2

Właśnie z tego tematu mam power weapon ale nie opisują jak go zainstalować itd.

Właśnie z tego tematu mam power weapon ale nie opisują jak go zainstalować itd. Więc mogę prosić o opis co zrobić/wpisać by mi działał ...

3

"X ray dog", zawsze sobie to odpalamy na treningach, daje power

"X ray dog", zawsze sobie to odpalamy na treningach, daje power niesamowity ...

4

mi daje power to :D The Prodigy - Breathe, chcesz linka to napisz :P

mi daje power to :D The Prodigy - Breathe, chcesz linka to napisz :P ...

5

elpolako chyba pomyliles posty tu sie daje demka z cziteram i id gracza jesli

elpolako chyba pomyliles posty tu sie daje demka z cziteram i id gracza jesli posiada a nie pisze kto wylapuje itd ale ludzka rzecza jest mylenie sie ...

6

tak jak admin jest botem i nie wie jak sie dobrze ga i za dobra gre daje ban no

tak jak admin jest botem i nie wie jak sie dobrze ga i za dobra gre daje ban no cóż tak samo kurak ? za co admini nas tak karaja ze sie jest 1 w top15 i sie jest lepszym od niech ? pozdrawiam admina ktory mnie zbanowal chce 1vs1 z HLTV i niech ...

7

powinno byc cos takiego co autobany daje za czity i zato ze sie jest dziewczyną

powinno byc cos takiego co autobany daje za czity i zato ze sie jest dziewczyną a sie za chlopaka podaje (el polaco) :neutral: :neutral: :neutral: :evil: :evil: :evil: :evil: El Polaco - JESTEM CHOPAKIEM SWIRY ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "power weapon v0.75 co on daje"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam