Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: power weapons download counterstrike

Najbardziej trafne tematy dla "power weapons download counterstrike"

1

POLOGONE-POWER WEAPONS

...

Trafność: 50%

2

Power Weapons

Na samym początku postu "FUCK!"... power weapons nie działa ;P. Zrobiłem wszystko tak jak ma być dodałem plugin/dałem soundy i modele.. No i jak kupuje jakąś dodatkową Broń np. Carnister to jak go rzucam to leci normalny ...

Odpowiedzi do Power Weapons :

4

Power Weapons

Ma ktoś do tego linka ? (na sendspace ?) ...

Odpowiedzi do Power Weapons :

5

Dębowe Mocne power by -=de-vision=-

Witam ! Takiego servera jeszcze nie było! Nowe postacie bronie :mrgreen: Odjazd! Nigdy pusty! Słoty: Od 11-18 Online: od 14.00-22.00 /7 IP: debowemocne.hopto.org:27016 ZALECANE LACZENIE SIE POPRZEZ CONSOLE (WCISKAMY TYLE), POLECENIEM CONNECT ...

Odpowiedzi do Dębowe Mocne power by -=de-vision=- :

Trafność: 25%

6

Server NonSteam | Feel The Power zaprasza

193.42.218.21:27023 haslo: ftp zapraszam wszystkich ludzi:) nawet cziterow ktozy maja neostade po moim banie juz niewejda;] tylko beda musiali se domagac konta potem. server jest nowy i ttrza go rozruszac narazie swieci pustkami:D ...

7

Download Counter Strike / Download CS

Counter Strike 1.6 download + More other files. === Glowne pliki / Main files === Glowny plik instalacyjny CS 1.6 NonSteam/ Main install file Kod: ftp://ftp.snt.utwente.nl/pub/games/h...s16full_v7.exe http://cs.amigo.od.ua/downloads/cs16full_v13.exe ...

8

Klan Power-Shoot szuka 4 ludzi

...

10

New Weapons :)

Siema Mam prosbe, Dam za to ile chcecie punktow pomogl Tylko prosze pomozcie mi zrobic nowe bronie na serwie <prosi>' To jets bardzo wazne ...

Odpowiedzi do New Weapons :) :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "power weapons download counterstrike"

1

power Weapons ale plugin z Allieda nie działa..

power weapons ale plugin z Allieda nie działa.. ...

2

do power weapons pokzauje sie na poczatku info dajesz i agree i pod jakim

do power weapons pokzauje sie na poczatku info dajesz i agree i pod jakim klawiszem chcesz miec menu power ...

3

Ale nie mówię o power weapons tylko o tych co nemore mi dał Bo te power to juz

Ale nie mówię o power weapons tylko o tych co nemore mi dał Bo te power to juz zainstalowałem jak trzeba i ...

4

to samo miałem,wystarczylo power weapons dla innej wersji amxx i juz dzialalo

to samo miałem,wystarczylo power weapons dla innej wersji amxx i juz dzialalo ...

5

Wyciągnij fragment kodu z Power Weapons...

Wyciągnij fragment kodu z power weapons... ...

6

wlasnie nie wiem.. chcialbym zeby ta explosia byla taka jak w power weapons i

wlasnie nie wiem.. chcialbym zeby ta explosia byla taka jak w power weapons i ten sam dzwiek co w PW ... zeby karnister wybuchl to musze do niego kilka razy ...

7

To chociaż móglbym dostać działającego power weapons?? Pomógł bedzie

To chociaż móglbym dostać działającego power weapons?? Pomógł bedzie :smile: ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "power weapons download counterstrike"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam