Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: pro theme na nuked klan

Najbardziej trafne tematy dla "pro theme na nuked klan"

1

Klan MultiGaming ~PrO # NuKeD~ Szuka Graczy

klan MultiGaming ~pro # nuked~ Szuka Graczy Wymagamy: :arrow:-Składki na serwer 10zl {sms} :arrow:-Skill Med + / - -Ogarnięcia :arrow:-Przynajmniej 3h pobytu przy kompie :arrow:-2 lata Grania w cs ;] :arrow:-min 14 lat Oferujemy: :arrow:-Częste ...

Odpowiedzi do Klan MultiGaming ~PrO # NuKeD~ Szuka Graczy :

2

Klan BOLs | Szukamy 2 prO Graczy !!!

witam szukam 2 dobrych garczy do klanu BOLS Team !! Zgloszenie powino wygladac tak: Imie: Nick: GG: Ile grasZ: Ul.Map: Ul.Bron: Czmeu chcesz bcy w klanie !! To wyslij na muj nuemr GADU GADU - 9190323 !!! [ dexon ] gG://9190323 INFO O NAS klan: BOLS ...

Trafność: 50%

4

Nowa skórka w Nuked Klan / Zmiana skórki Nuked klaN

Jest to część dalsza TEGO artykułu. W tym omówię jak wgrać nową skórkę do wcześniej zrobionej strony. Wchodzimy na stronę http://www.nuked-klan.kryha.net/ oraz sie rejestrujemy. Po zakończeniu rejestracji oczywiście się logujemy. Teraz klikamy na ...

Odpowiedzi do Nowa skórka w Nuked Klan / Zmiana skórki Nuked klaN :

5

KLAN Pro Gamer

Cześć nazywam sie SlOn!U , SZukam ludzi do klanu kontakt gg 7109603, no wiec jestem gosciem ktory stworzyl klan o nazwie pro Gamer , potrzebuje kogos kto mogłby zrobic nam stronke www , oraz goscia ktory ma wystarczaja lacze internetowe aby postwaic ...

Odpowiedzi do KLAN Pro Gamer :

6

Klan |pRo.gaMe| poszukuje graczy.

Witam. klan |pro.gaMe| szuka graczy. Narazie w klanie jestem tylko ja, lecz mam ogromną nadzieję że to się zmieni. Szukam 5 osób - ze mną 6. Wymagam: -Składki na serwer [10,98 sms] -TS 2 [ pokój się załatwi ] -Wiek 13+ [sam mam trzynaście lat, nie ...

Odpowiedzi do Klan |pRo.gaMe| poszukuje graczy. :

8

Klan Pro-Gaming Squad Szuka Ludzi

klan pro-Gaming Squad Rekrutuje.. klan Oferuje: # Gre TP # Stronke + 2 Forum # Humor # Treningi i sparingi # Kanał TeamSpeak2 Jak Bedzie Potrzebny... Oczekujemy: # Najlepiej Steam ale nie koniecznie # Ogarniecia i ogrania # programów takich jak: GG ...

Odpowiedzi do Klan Pro-Gaming Squad Szuka Ludzi :

10

POLSKI NUKED-KLAN i THEMY DO STRON

POLSKI nuked-klan ! Pomoc w tworzeniu stron ,modules , path-e ,themy i inna pomoc .. Od 2 tygodni polski nuked klan przeszedl z Joomli na nuked-klan-php Serdecznie zapraszam na strone http://www.nuked-klan.pl ...

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "pro theme na nuked klan"

1

dla mnie na + , nie wazne czy strona jest PHP Fusion, Nuked Klan czy elo pro

dla mnie na + , nie wazne czy strona jest PHP Fusion, nuked klan czy elo pro Webspell, tylko czy cos sie na niej dzieje i czy plajerzy sie udzielaja, a na tej sie udzielaja, bo co to za sens miec strone, ktora stoi pusta. Top poprawcie i bedzie ...

Trafność: 75%

2

No tak kolejny klan który wgrywa theme na nuked-klan i na dodatek zamiast

No tak kolejny klan który wgrywa theme na nuked-klan i na dodatek zamiast Counter Strike to GHOST RECON lol ( nawet pewnie pojęcia nie maja jak to zmienić a wystarczy umiejętność czytania i już ...

3

Nuked klan == 0/10 Cytat: Napisał mkaszka Przyjmiemy 3 osoby do klanu z pro

nuked klan == 0/10 Cytat: Napisał mkaszka Przyjmiemy 3 osoby do klanu z pro skillem Ta a klan NS pozdro szukajcie dalej ( chyba ze dla was jest ktoś pro jak ma staty 5:1 na zwykłym serwie NS ...

4

TA zainstaluj tam nuked-klan i wgraj themę i tylko bazę danych przenieś

TA zainstaluj tam nuked-klan i wgraj themę i tylko bazę danych przenieś ...

5

Predator, w nuked klan masz zintegrowany monitor serwera.

Predator, w nuked klan masz zintegrowany monitor serwera. ...

6

Dark Eldo, na yoyo masz preinstalacje różnych skryptów, np. nuked klan.

Dark Eldo, na yoyo masz preinstalacje różnych skryptów, np. nuked klan. ...

7

No wlasnie mam tam konto lecz nie wiem jak wklejic ta stronke nuked klan...

No wlasnie mam tam konto lecz nie wiem jak wklejic ta stronke nuked klan... Jetem noobek w tej dziedzinie ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "pro theme na nuked klan"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam