Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: problem ftp+łączy ale nie sciaga

Najbardziej trafne tematy dla "problem ftp+łączy ale nie sciaga"

1

Problem....(nie wiem czy bedzie dzialac)

Na poczatek w HLDS wybieram gre Counter-Strike a na liscie servow pokazuje Coundition Zero ;;/ chociaz mam uruchomionego cs-a to noralnie jak sie lacze to dziala czy innym to nie przeszkodzi w polaczeniu ...

Odpowiedzi do Problem....(nie wiem czy bedzie dzialac) :

2

nie wiem czy wazne ale prosze o pomoc

:arrow: chodzi o to ze jak stawiam serwer HLDs to jak wejde w cs to mi wyswietla blad o to ze nie ma plikow np. models/terror/terror.mdl lub models/gigin/gigin.mdl. CZy wiec musialem dograc. Czy wiecie co zrobic aby te pliki nie byly potrzebne?? ...

Odpowiedzi do nie wiem czy wazne ale prosze o pomoc :

Trafność: 50%

3

Nie łączy się z FTP ;/

elo, nie wiem co sie dzieje do chuja pana ;] od szanownego elo sponsora woox.pl dostalem hosting i nie moge sie polaczyc z ftp tej mojej strony. wszyscy moga ale ja nie :/ Zaporę mam wyłączoną i nigdy nie mialem zadnych problemow z laczeniem na ftp. ...

Odpowiedzi do Nie łączy się z FTP ;/ :

4

Nie problem ale pytanie wazne..

http://www.youtube.com/watch?v=krzUP...skrypt,54.html Czy koles na skrypcie jedzie czy nie ? A jesli tak to na jakim ? Bo tym skryptem takiego BH sie nie da zrobic ;DD xDD Kod: alias +3 "alias _special 4;4" alias -3 "alias ...

Odpowiedzi do Nie problem ale pytanie wazne.. :

5

Moze to nie podstawy ale musze spytac :D

Podajcie mi porty (upload) ktore sa potrzebne do grania w cs, i napiszcie mi jaki transfer jest potrzebny zeby gra dobrze smigala ;> mosh chyba ty sie na tym znasz wiec ...

Trafność: 33.33%

6

Masz czy nie masz (zabawa)

Zabawa polega na tym ze jedna osoba pyta "czy masz" a druga odpowiada i zadaje pytanie nastepnej np: osoba1: masz psa? osoba2:tak itd, itp. Ja zaczynam : Masz steam ...

Odpowiedzi do Masz czy nie masz (zabawa) :

Trafność: 33.33%

7

Router czy ip Problem

Mam problem z serverem CS. Zrobilem jak przeczytalem na stronach forum ,czyli Zalogowalem sie na no-ip.com zalozylem konto sciagnolem program dla windowsa zmienilem porty jak na tej stroncezmiana portow nedger i nadal jest problem z polonczeniem sie ...

Odpowiedzi do Router czy ip Problem :

8

Mały, ale denerwujacacy problem

Od czasu do czasu mam taki problem, ze wpisuje poprawnie haslo do serwera i pisze, ze haslo bledne... probowalem przez Favourite i przez console... i nic, nie wiem od czego to zalezy, bo robie resy kompa, wylaczam csa i nic, a po kilku godzinach ...

Odpowiedzi do Mały, ale denerwujacacy problem :

9

Nie typowy problem AMX

WItam Mam serwer na gamepad.pl. nie ja tam wszystko instalowałem i coś jest nie tak :/ Mianowicie, gdy sie wybiera kare za TK to np. amx wywali/zbanuje nie tego co powinien. Możecie mi wytłumaczyć w jakich plikach amx trzyma bany ? i w jakich trzyma ...

Odpowiedzi do Nie typowy problem AMX :

10

problem z graniem nie na rundy tlyko tak dziwnie

nie wiem czemu ale zamiast grac na rundy to gra jest dziwaczna i wybieram sobie broń odrazu np. m4 i jak mnie zabiją odrazu rodze sie na nowoe w jakimś dziwacznym miejscu tak jest jak mam wybrac bron jak sie tego pozbyć zeby grac na serwerze hlds ...

Odpowiedzi do problem z graniem nie na rundy tlyko tak dziwnie :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "problem ftp+łączy ale nie sciaga"

1

Ja bym z tego wyczytał jak zrobić 2 klientów na FTP ale nie wiem czy o to mu

Ja bym z tego wyczytał jak zrobić 2 klientów na ftp ale nie wiem czy o to mu chodzi ...

Trafność: 66.67%

2

Ale na koncie FTP czy w moim Cs. Bo w FTP nie mam config.cfg.

ale na koncie ftp czy w moim Cs. Bo w ftp nie mam config.cfg. ...

Trafność: 66.67%

3

u mnie steam tez się nie łączy wiec problem jest pewnie po stronie valve...

u mnie steam tez się nie łączy wiec problem jest pewnie po stronie valve... zreszeta kiedy z nimi nie było problemów :/ pewnie za jakiś czas bedzie ...

4

dobra dzex ale nie wiem czy mój kolega ma wpisać te dane w konsoli cs czy hlds

dobra dzex ale nie wiem czy mój kolega ma wpisać te dane w konsoli cs czy hlds ...

5

problem w tym ze nawet postaci nie moge wybrać tak mam wersje non steam ale te

problem w tym ze nawet postaci nie moge wybrać tak mam wersje non steam ale te serwery to gdzie moge znalesc ? bo dopiero zaczynam grac w cs przeszlem na cs z vietconga gdy wejde do gry mam napis polacz z lagownia.pl - w to sie nie da wejsc (pisze ...

6

wyglada niezle, ale czy nie bedzie wywalał graczy z hldsa bo mialem taki....

wyglada niezle, ale czy nie bedzie wywalał graczy z hldsa bo mialem taki.... serverpack 1.3 to ...

7

Eliksir ale czy Ty nie możesz zrozumieć, że Ja osobiście tego bana nie

Eliksir ale czy Ty nie możesz zrozumieć, że Ja osobiście tego bana nie dostałem... tylko jakiś przygłup ode Mnie z osiedla. Dogadałem się z kolegą Marasem, że na jago server wchodzę na nick+hasło. Może na tym też będzie można tak zrobić i problemów ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "problem ftp+łączy ale nie sciaga"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam