Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: problem logo w css nie masz uprawnień

Najbardziej trafne tematy dla "problem logo w css nie masz uprawnień"

1

Problem - gra się nie odpala CSS

Witam Mój problem polega na tym, że gdy klikam na ikonkę odpalenia gry na pulpicie komp chwilę myśli i wyskakuję błąd : Wystąpił błąd z aplikacją hl2.exe i zostanie ona zamknięta. W szczegółach jest napisane, że to przez plik shaderapidx9.dll Dodam, ...

Odpowiedzi do Problem - gra się nie odpala CSS :

Trafność: 50%

3

Nie masz uprawnien do wysylania/odbierania prywatnych wia...

nie masz uprawnien do wysylania/odbierania prywatnych wiadomosci! nie moge wejść w inbox? ...

Odpowiedzi do Nie masz uprawnien do wysylania/odbierania prywatnych wia... :

4

Masz problem nie znasz regulaminu cs wejdz !!

Witam widzialem ze Duzo osbób nie zna regulaminu Ja go tutaj POdam :D 1.nie będziesz miał Aim-bOta ani WallHacka przede mną 2. nie będziesz wywyższał się skill'em 3. Pamiętaj w dzień święty będziesz grał 4. Czcij Skilla swego i bron swą 5. ZABIJAJ ...

Odpowiedzi do Masz problem nie znasz regulaminu cs wejdz !! :

7

Problem ze spray logo

Jak od roku gram w CS 1,6 tak dzisiaj nagle łup . próboje zrobić se spray logosa na ścianie i go nie widze... inni tez robą ... tez ich nie widze... myśle a moze to taki server... wchodzę na inny a tam to samo... co robić P.S Jeśli kogoś irytuje ...

Odpowiedzi do Problem ze spray logo :

8

Masz czy nie masz (zabawa)

Zabawa polega na tym ze jedna osoba pyta "czy masz" a druga odpowiada i zadaje pytanie nastepnej np: osoba1: masz psa? osoba2:tak itd, itp. Ja zaczynam : masz steam ...

Odpowiedzi do Masz czy nie masz (zabawa) :

Trafność: 33.33%

9

Problem z css non steam

Witam !! Zainstalowałem css non steam i zrobilem upatche 1-16 a później do v17 i przy właczaniu gry pojawia sie komunikat Kod: nie znaleziono punktu wejscia procedury SetCVarif w bibliotece vstdlib.dll Co to może Znaczyć , jak temu ...

Odpowiedzi do Problem z css non steam :

10

Nie typowy problem AMX

WItam Mam serwer na gamepad.pl. nie ja tam wszystko instalowałem i coś jest nie tak :/ Mianowicie, gdy sie wybiera kare za TK to np. amx wywali/zbanuje nie tego co powinien. Możecie mi wytłumaczyć w jakich plikach amx trzyma bany ? i w jakich trzyma ...

Odpowiedzi do Nie typowy problem AMX :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "problem logo w css nie masz uprawnień"

1

ja mam inny problem. wszyscy widza moje logo tylko nie ja :( a mam steam i

ja mam inny problem. wszyscy widza moje logo tylko nie ja :( a mam steam i wszystko zrobione poprawnie :( ...

2

eloall, masz problem i tyle ^^ skoro innych nie dotyczy to co ci mamy na

eloall, masz problem i tyle ^^ skoro innych nie dotyczy to co ci mamy na to ...

3

Widzę, że nie tylko Ty masz taki problem :|... Ja mam tak samo jak wyżej opisał

Widzę, że nie tylko Ty masz taki problem :|... Ja mam tak samo jak wyżej opisał kolega... Z góry dziękujemy za ...

4

michal13225, to masz problem, i nie krzycz. Gówno nas to obchodzi jakiego masz

michal13225, to masz problem, i nie krzycz. Gówno nas to obchodzi jakiego masz neta. ...

5

Hmmm... To masz problem... Jeżeli ci nie poda rcona to nic z tego PS Yamakasi92

Hmmm... To masz problem... Jeżeli ci nie poda rcona to nic z tego PS Yamakasi92 bez rcona serwa się nie da chyba się ...

6

W tym problem ze jezeli robie te logo w eespray to potem nie moge otworzyc

W tym problem ze jezeli robie te logo w eespray to potem nie moge otworzyc przez hllc bo nawet nie znajduje koncowka wad jest [ Dodano: Sro 28 Lis, 2007 ] A jak zmienic format na jpg ...

7

no jak nie masz u siebie amx poinstalowanych to na lanie powinno ci logo na

no jak nie masz u siebie amx poinstalowanych to na lanie powinno ci logo na bank ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "problem logo w css nie masz uprawnień"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam