1
jesli dalej ktos ma problem z webspell na yoyo to niech poczyta sobie to KLIK a jesli dalej mu bedzie wyskakiwal blad typu Querty File!! To napisz www.nazwatwojejstronki.yoyo.pl/install/index.php dalej idziecie wedlug pierwszego postu (sam glowilem ...
Trafność: 40%
2
ja mam problem na webspell jak ktos chce sie zarejestrowac to nie pokazuje mu kodu Bezpieczenstwa ktos wie co z tym zrobic ...
3
i maja problem z oskryptem i maja fajna stronę Kod html: Wersja webspell: 4.01.02 Wersja PHP: 4.4.8 Wersja MySQL: BŁĄD: Nie można połączyć się z serwerem MySQL a poza tym to nie dział do tego Cytat: Witam chciałbym zaprezentować firmę ...
4
no pól roku temu o webspell sie zgaszało parę osób teraz jak ktoś ma problem to przeważnie dzieci co nie wiedza co to ...
5
Pomocy ! Mam problem mam webspell , stronke na ugu.pl gdy wklejam do index.php nie wczytuje mi strony :/ Prosze o pomoc ;/ @edit A Gdy wchodze na www wyskakuje taki bład : Parse error: syntax err in /virtual/r/s/rsplayers.ugu.pl/index.php on line ...
6
Czego szuka? Może webspell. Chodzi o wgranie? ...
7
dzieci... macie problem... jak gracie na czitach jestescie zajebisci tylko niech ktos wylaczy czita i 1 on 1 to bedzie pozamiatane.KURWA JAK JA NIENAWIDZE ...
Trafność: 20%