Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: problem webspell wgranie zdjecia do newsa

Najbardziej trafne tematy dla "problem webspell wgranie zdjecia do newsa"

1

Webspell problem [Jeszcze raz]

wiec tak mam problem. Jak wchodze na nowo wgrany szablon to nie ma jak sie zalogowac do panelu administratora, bo w Panelu Uzytkownika nic nie ma :/. Co zrobic zebym mogl normalnie zarzadzac strona? po 2. Czy bylby ktos tak uprzejmy i zmienilbym mi ...

Odpowiedzi do Webspell problem [Jeszcze raz] :

2

Problem Webspell:P

Chodzi oto ze Jak ktos sie rejestruje na stronie to juz wszytko ok az do momentu gdy wyslany jest na email link Ktory niedziala :P I Caly czas musze recznie ich aktualizowac:P Nastepna sprawa Zrobilem se Druzyne i niewiem jak tam ziomkow dodac:P No ...

Odpowiedzi do Problem Webspell:P :

Trafność: 40%

3

Webspell problem

Witam Was ! mam pewien problem :/ Jak instaluje webspella na stronę przez program TC (total commander) To wyskakuje mi Error i nic w nim nie pisze :/ Jak klikne "OK" albo "X" to się wyłancza program :/ Nie wiem co zrobić :/ może ...

Odpowiedzi do Webspell problem :

4

Problem z szablonem na webspell

webspell zainstalowany wszystko dobrze, sciagam wszsytkie pliki i wgrywam je na ftp. sa to pliki. Images, cut , all itp. i tylko plik all.psd nie chce mi sie wgrac pisze ze wysylanie sie nie powiodlo i stronka wyglada tak ...

Odpowiedzi do Problem z szablonem na webspell :

5

Mały problem - webspell

Mam taki maly problem z webspellem... zrobilem na stronie shoutboxa i wyswietla mi sie w nim reklama z yoyo ;/ jak to mozna usunac? shoutboxa dopisalem normalnie (<? include("shoutbox.php"); ?>) nic nie sciagalem. tak to wyglada: ...

Odpowiedzi do Mały problem - webspell :

6

[PROBLEM] Webspell - Usunięcie tekstów z zakładni team.

Chodzi mi o całkowite usunięcie tekstu z ramki. Chodzi mi o ten dziubek, nazwe dywizji i ilosc osob w druznynie. Usunolem juz Wyniki/Awards/Wyzwij , ale z tym nie moge sobie ...

Odpowiedzi do [PROBLEM] Webspell - Usunięcie tekstów z zakładni team. :

7

PROBLEM ZE SKÓRKA WEBSPELL

Witam. Wgrywanie skórek na strone to nie problem wszystkie inne dzialaja. Lecz od rana probuje wgrac jedna, lecz jest jakis blad. Wsyzstkie pliki wgrywam - jest ok. Ale gdy wgrywam plik index Strona zaczyna wygladac tak : http://www.verdict.yoyo.pl/ ...

Odpowiedzi do PROBLEM ZE SKÓRKA WEBSPELL :

8

Webspell - Problem po przeniesieniu

Witam! Ostatnio kupiłem sobie domene i ze względu na to że mam DirectAdmina musiałem przenieść wszystko do folderu nowej domeny (domains/teamnervous.pl/). Wszystko się przeniosło. Potem jak chciałem dodać mecz, newsa zauważyłem, że nie działają ...

Odpowiedzi do Webspell - Problem po przeniesieniu :

9

problem z webspell

no wiec zalozylem dzis strone na webspellu i nie wyswietla mi claej strony :( prosze zobaczyc www.sheen-cs.yoyo.pl tylko menu wyswietla, dlaczego ...

Odpowiedzi do problem z webspell :

10

Problem Webspell

Witam. Jak ustawic jezyk polski na stronie oraz jak zrobic aby w ostatnich meczach była widoczna ikonka win.gif. Link : ...

Odpowiedzi do Problem Webspell :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "problem webspell wgranie zdjecia do newsa"

1

jesli dalej ktos ma problem z webspell na yoyo to niech poczyta sobie to KLIK a

jesli dalej ktos ma problem z webspell na yoyo to niech poczyta sobie to KLIK a jesli dalej mu bedzie wyskakiwal blad typu Querty File!! To napisz www.nazwatwojejstronki.yoyo.pl/install/index.php dalej idziecie wedlug pierwszego postu (sam glowilem ...

2

ja mam problem na Webspell jak ktos chce sie zarejestrowac to nie pokazuje mu

ja mam problem na webspell jak ktos chce sie zarejestrowac to nie pokazuje mu kodu Bezpieczenstwa ktos wie co z tym zrobic ...

3

i maja problem z oskryptem i maja fajna stronę Kod html: Wersja webSPELL:

i maja problem z oskryptem i maja fajna stronę Kod html: Wersja webspell: 4.01.02 Wersja PHP: 4.4.8 Wersja MySQL: BŁĄD: Nie można połączyć się z serwerem MySQL a poza tym to nie dział do tego Cytat: Witam chciałbym zaprezentować firmę ...

4

no pól roku temu o webspell sie zgaszało parę osób teraz jak ktoś ma problem to

no pól roku temu o webspell sie zgaszało parę osób teraz jak ktoś ma problem to przeważnie dzieci co nie wiedza co to ...

5

Pomocy ! Mam problem mam webspell , stronke na ugu.pl gdy wklejam do index.php

Pomocy ! Mam problem mam webspell , stronke na ugu.pl gdy wklejam do index.php nie wczytuje mi strony :/ Prosze o pomoc ;/ @edit A Gdy wchodze na www wyskakuje taki bład : Parse error: syntax err in /virtual/r/s/rsplayers.ugu.pl/index.php on line ...

6

Czego szuka? Może webSPELL. Chodzi o wgranie?

Czego szuka? Może webspell. Chodzi o wgranie? ...

7

dzieci... macie problem... jak gracie na czitach jestescie zajebisci tylko

dzieci... macie problem... jak gracie na czitach jestescie zajebisci tylko niech ktos wylaczy czita i 1 on 1 to bedzie pozamiatane.KURWA JAK JA NIENAWIDZE ...

Trafność: 20%

Tagi powiązane z tematami szukania dla "problem webspell wgranie zdjecia do newsa"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam