1
słuchajcie mam problem z wskaznikem np; w awp niemam wogule skaznika i nie wiem gdzie sztrzelać pomocy :evil: :lol: ...
Trafność: 66.67%
2
Dużo ludzi ma z tym problem (ogólnie z nabojami ponad celownikiem) ja sam do końca nie wiem jak to rozwiązać. Chyba gdzieś w necie widziałem sprite co celownik był troszkę wyżej niż powinien to naprawiało problem, ale to był zwykły celownik (nie ...
3
Ej ziomki a ja mam pytanie, bo sobie sciagnalem to awp z celownikiem i mam cos takiego eeee.JPG - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl chce sie w to troche pobawic ale z tym kwadratem sie nie pobawie ...
4
Daj sobie model z celownikiem przy awp bo teo co ty chcesz sie nie da:) Do tego byłby potrzebne jakiś model celownika ale ja sie na tym nie znam ktos kto sie zna to mógłby zrobić ...
5
No Prosze juz 3 dni mam ten problem na mapach awp np awp.india nie da sie grac Blagam ...
6
Celownik awp Ściągnij, podgraj modele i ciesz się celownikiem w awp i Scoucie ...
7
dzieci... macie problem... jak gracie na czitach jestescie zajebisci tylko niech ktos wylaczy czita i 1 on 1 to bedzie pozamiatane.KURWA JAK JA NIENAWIDZE ...
Trafność: 33.33%