Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: problem z celownikiem awp

Najbardziej trafne tematy dla "problem z celownikiem awp"

1

Awp problem ;(

mam taki problem robilem reinstal csa i gdy kupilem sobie awp itp. i chcialem przyblizyc celownik prawym przyciskiem myszy jego nie bylo ;( nie wiem czymu prosze o pomoc :) aha i jeszcze jeden problem ktore foldery mam wziasc aby zostawic sobie moje ...

Odpowiedzi do Awp problem ;( :

2

Problem z celownikiem

Mam pewien problem. Nie dawno zrobilem reinstalke cs non steam + amxx mod i teraz mam problem z celownikiem gdyz kulka leci nad celownikiem a nie tam gdzie bym chcial. Gdzie tkwi problem?? PS. Tylko nie mowcie ze znowu musze reinstalnac ;p Screen z ...

Odpowiedzi do Problem z celownikiem :

Trafność: 66.67%

3

Problem z Celownikiem!!

Siemka! Mam problem,a mianowicie mam 2 komputery w domu jeden starszy drugi nowszy. Na starszym mam taki malutki celownik i fajnie jest,a na nowszym mam takei duże jak to zmienić? Options i tam dawałem auto size itd i nadal ogromne PLX! Help ...

Odpowiedzi do Problem z Celownikiem!! :

4

Problem z reka i celownikiem ;(

Mam problem.. gralem w cs wszystko bylo wporzadku a tu nagle.. wchodze a tu mam noz w lewej rence a bron w prawej i celownik strasznie duzy.. a mam ustawiony na small.. i jeszcze co gorsze przy kucaniu wogole sie nie zmienia.. ;/ pomuzcie jak to ...

Odpowiedzi do Problem z reka i celownikiem ;( :

5

Problem z celownikiem

Właczam grę (mam steam) ide sobie na jakiś tam serwer i kupuje sobie np AK. I tak chyba każdy wie, że jak kucniesz lub staniesz przynajmniej to te linie powiny sie zbliżać do siebie czyli do środka i właśnie mi to się nie dzieje. Można pomyśleć, że ...

6

Problem z celownikiem

Coś mi się dzisiaj stało z celownikiem w snajperce. Gdy przybliżam na środku powinna być czerwona kropka, ale jej nie ma. Co mam zrobić??? ...

7

Celownik w AWP- problem

Mam mianowicie taki problem: Kiedy już przybliżam celownik w awp wszystko jest dobrze oprócz tego, że nie widzę środka celownika nie ma tych linij prostopadłych tworzących środek celownika. Jak rozwiązać ten ...

Odpowiedzi do Celownik w AWP- problem :

8

Problem z celownikiem

Witam. Jestem nowy (to znaczy na forum :D) i mam problem... związany z celownikiem : normalnie celuje się środkiem celownika co nie ? a mi celuje tym ...: próbowałem zmniejszać celownik, zwiększać, instalowałem grę od nowa i nic :( POMOCY !!! ps.Nie ...

9

problem z celownikiem..

ostatnio zasiadając sobie przed komputerem i odpalając cs'a i zaczynajac grac napotkal mnie problem mianowicie wszystkie ustawienia klawiszy sie zmyly (w options-keyboard wszystko bylo puste) zdziwilem sie ale to nic, dalem default keys i wszystko ...

Odpowiedzi do problem z celownikiem.. :

10

Problem z celownikiem

Mam problem a dokładnie to gdy chodzy i skacze celownik powiększa się do duzych rozmiarów a zauważyłem że u moich kolegów zawsze jest mały. Co zrobic aby ten celownik się nie ...

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "problem z celownikiem awp"

1

słuchajcie mam problem z wskaznikem np; w awp niemam wogule skaznika i nie wiem

słuchajcie mam problem z wskaznikem np; w awp niemam wogule skaznika i nie wiem gdzie sztrzelać pomocy :evil: :lol: ...

2

Dużo ludzi ma z tym problem (ogólnie z nabojami ponad celownikiem) ja sam do

Dużo ludzi ma z tym problem (ogólnie z nabojami ponad celownikiem) ja sam do końca nie wiem jak to rozwiązać. Chyba gdzieś w necie widziałem sprite co celownik był troszkę wyżej niż powinien to naprawiało problem, ale to był zwykły celownik (nie ...

3

Ej ziomki a ja mam pytanie, bo sobie sciagnalem to awp z celownikiem i mam cos

Ej ziomki a ja mam pytanie, bo sobie sciagnalem to awp z celownikiem i mam cos takiego eeee.JPG - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl chce sie w to troche pobawic ale z tym kwadratem sie nie pobawie ...

4

Daj sobie model z celownikiem przy awp bo teo co ty chcesz sie nie da:) Do tego

Daj sobie model z celownikiem przy awp bo teo co ty chcesz sie nie da:) Do tego byłby potrzebne jakiś model celownika ale ja sie na tym nie znam ktos kto sie zna to mógłby zrobić ...

5

No Prosze juz 3 dni mam ten problem na mapach awp np awp.india nie da sie grac

No Prosze juz 3 dni mam ten problem na mapach awp np awp.india nie da sie grac Blagam ...

6

Celownik AWP Ściągnij, podgraj modele i ciesz się celownikiem w AWP i

Celownik awp Ściągnij, podgraj modele i ciesz się celownikiem w awp i Scoucie ...

7

dzieci... macie problem... jak gracie na czitach jestescie zajebisci tylko

dzieci... macie problem... jak gracie na czitach jestescie zajebisci tylko niech ktos wylaczy czita i 1 on 1 to bedzie pozamiatane.KURWA JAK JA NIENAWIDZE ...

Trafność: 33.33%

Tagi powiązane z tematami szukania dla "problem z celownikiem awp"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam