Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: problem z find servers

Najbardziej trafne tematy dla "problem z find servers"

1

Problem z ''Find Servers''

Witam! Od miesiąca gram w CS 1.6 no i kiedyś włączam grę i klikam jak zwykle ''find servers'' i mam tylko sam dźwięk a okna nigdzie nie widać:cry: Inne rzeczy ''Options'', ''New Game'' działają normalnie. Poza tematem: Mam patcha ale starego do CS. ...

Odpowiedzi do Problem z ''Find Servers'' :

2

Nie ma serwera w Find Servers

Serwer działa, ale nie ma go na liście serwerów ;| dawałem z -master i kicha. Kto ma pomysł? Serwer Linux. Adresik: 193.85.244.95:27015 Liczę na ...

Odpowiedzi do Nie ma serwera w Find Servers :

3

Brak serwera w "Find Servers"

Witam, Postawilem sobie serwerka na szybkim uniwerkowym komputerze, ale.. nie wyswietla go w "find servers", nawet gdy ustawie -master. Czytalem, ze tak juz jest i raz wyswietla a raz nie. Wiec trudno, postawilem serwer na innym, rowniez ...

Odpowiedzi do Brak serwera w "Find Servers" :

4

Nie działa Find Servers

Cześć Od dzisiaj, gdy chciałem sobie w CS'a pograć nie działa opcja w menu głównym "find servers" A jak wiadomo dzieki niej sie można podłączyć. Co mam zrobić? Mam zainstalowanego patcha v23. ...

Odpowiedzi do Nie działa Find Servers :

Trafność: 66.67%

5

Find servers

Co zrobic by server mozna bylo znalesc w find servers. Moj kumpel mowi ze wystarczy skasowac dwie litery ale jest zbyt wredny zeby powiedziec ...

Odpowiedzi do Find servers :

6

Problem z Add servers

No więc ja mam taki problem, że niektore serwery mi sie dodaja a niektore nie ;/ Np dodaje sobie serwer i go widac w favourites, jest wszystko okej, a dodaje jakis inny i juz go nie widac. Nie wiem co z tym zrobic. Pomóżcie ...

Odpowiedzi do Problem z Add servers :

7

Problem z find server

mam taki problem, że wchodze na cs daje find server i nic mi sie nie otwiera tylko klik klik klik nic nie mam najmniejszego pojęcia dlaczego sie tak stało gdyż dziś rano wszytko działało reinstalka cs nie pomogła prosze o pomoc gg130046 ...

Odpowiedzi do Problem z find server :

8

LAN servers are restricted to local clients (class C) PROBLEM !!

Ponownie problem z serwerem. Wszystko bylo OK. Dopóki, w mapcyle nie wybraliśmy niestandardowej mapki. Kiedy probowalo zmienic, byl zawias. Kiedy niby zmienilo ( nastapil reset i standardowa mape wrzucilo ), w wyszukiwarce serwerów nazwa serwera ...

Odpowiedzi do LAN servers are restricted to local clients (class C) PROBLEM !! :

9

problem z mapami<<help>>

...

Trafność: 33.33%

10

Problem z NonSteamem..

Witam, mam problem z NonSteamem. Otoż, zainstalowałem Counter-Strike 1.6 + patch cs16v19.exe - wszystko ok. Wchodzę w gre, laduje CFG, wpisuje w konsoli connect cs.magma-net.pl:27015 I wyskakuje mi taki bład: Kod: Error! Server verification failed W ...

Trafność: 33.33%

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "problem z find servers"

1

Miałem podobny problem, otóż kiedy włączałem cs to find servers nie działało

Miałem podobny problem, otóż kiedy włączałem cs to find servers nie działało itp.Ponowny install mi pomógł ...

Trafność: 100%

2

cholera...a ja nie wiem gdzie jest te menu find servers mozesz mi powiedziec

cholera...a ja nie wiem gdzie jest te menu find servers mozesz mi powiedziec :D?pls bo ja 1raz d moze gral w csa ...

3

no to ja ci mowie odpalam gre wchodze find servers history podlaczam sie do

no to ja ci mowie odpalam gre wchodze find servers history podlaczam sie do servA i jestem na servie gram a po 10sekundach gra mi wychodzi raczej z serva i jestem na liscie ...

4

Po kliknieciu na find servers nacisnij change filtres i pozmieniaj wszystko na

Po kliknieciu na find servers nacisnij change filtres i pozmieniaj wszystko na : Game: Counter-Strike Map: Tutaj nie ma byc niczego Latency:Tutaj Tez nic Location: tutaj tez nic :D Anty-Cheat:Jak masz steam to mozesz miec zaznaczone jak non-steam to ...

5

Dalej nie dziala.w menu glownym tez mi sie ni epokazuja new game find servers

Dalej nie dziala.w menu glownym tez mi sie ni epokazuja new game find servers itd. nie wiem moze znasz jakies inne komendy w consoli zeby tak nie bylo.dzieki za pomoc pozdro. KRAJ ...

6

Cytat: Napisał Lex Co zrobic by server mozna bylo znalesc w find servers podać

Cytat: Napisał Lex Co zrobic by server mozna bylo znalesc w find servers podać jego IP.... :lol: ...

7

Cytat: Napisał Odyn seba masz jeszcze problem: jak dodaje serw w zakladce Find

Cytat: Napisał Odyn seba masz jeszcze problem: jak dodaje serw w zakladce find servers//Favourites to on sie pojawia a po wlaczeniu i wylaczenu cs'a juz go nie ma:((( z gory dziex;) :mrgreen: Jeśli serwer przestaje działać to czasem znika z listy ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "problem z find servers"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam