1
Miałem podobny problem, otóż kiedy włączałem cs to find servers nie działało itp.Ponowny install mi pomógł ...
Trafność: 100%
2
cholera...a ja nie wiem gdzie jest te menu find servers mozesz mi powiedziec :D?pls bo ja 1raz d moze gral w csa ...
Trafność: 66.67%
3
no to ja ci mowie odpalam gre wchodze find servers history podlaczam sie do servA i jestem na servie gram a po 10sekundach gra mi wychodzi raczej z serva i jestem na liscie ...
4
Po kliknieciu na find servers nacisnij change filtres i pozmieniaj wszystko na : Game: Counter-Strike Map: Tutaj nie ma byc niczego Latency:Tutaj Tez nic Location: tutaj tez nic :D Anty-Cheat:Jak masz steam to mozesz miec zaznaczone jak non-steam to ...
5
Dalej nie dziala.w menu glownym tez mi sie ni epokazuja new game find servers itd. nie wiem moze znasz jakies inne komendy w consoli zeby tak nie bylo.dzieki za pomoc pozdro. KRAJ ...
6
Cytat: Napisał Lex Co zrobic by server mozna bylo znalesc w find servers podać jego IP.... :lol: ...
7
Cytat: Napisał Odyn seba masz jeszcze problem: jak dodaje serw w zakladce find servers//Favourites to on sie pojawia a po wlaczeniu i wylaczenu cs'a juz go nie ma:((( z gory dziex;) :mrgreen: Jeśli serwer przestaje działać to czasem znika z listy ...