1
problem z kompem ?? grafika lub ostre cięcia na dysku. ...
Trafność: 100%
2
dzieci... macie problem... jak gracie na czitach jestescie zajebisci tylko niech ktos wylaczy czita i 1 on 1 to bedzie pozamiatane.KURWA JAK JA NIENAWIDZE ...
Trafność: 50%
3
Cytat: Napisał add dzieci... macie problem... jak gracie na czitach jestescie zajebisci tylko niech ktos wylaczy czita i 1 on 1 to bedzie pozamiatane.KURWA JAK JA NIENAWIDZE CZITOW Ja nie używam czitów i moge 1 vs ...
4
u mnie steam tez się nie łączy wiec problem jest pewnie po stronie valve... zreszeta kiedy z nimi nie było problemów :/ pewnie za jakiś czas bedzie ...
5
problem był po stronie burzy, która szalała gdzieś tam u nich, wiatr był taki potężny, że pozrywało dachy, ludzie byli pozbawieni prądu. Tak więc Steam "jebnął" ...
6
Steam dobry : ) Chyba nie problem kupic gre za 39 zl ? Bo tyle wlasnie kosztuje Cs ...
7
hmm... ja mam to samo i dla mnie to nie jest problem, bo najpierw stawwiam ktoras z tych pobranych mapek, puzniej wpisuje w consoli: changelevel xx_xxxxx (gdzie xx_xxxx oznacza np podstawowa mape przyklad: changelevel de_dust2) i gitara gra ...