Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: problem z grafika w cs

Najbardziej trafne tematy dla "problem z grafika w cs"

1

Problem z grafika

problem polega na tym, ze jak ktoś zrobi podczas gry spreyem jakis tam obrazek to go nie widze a inni widza. To samo jest ze mna nie widze swojego spreya...co moze byc nie tak?? Czekam na ...

Odpowiedzi do Problem z grafika :

2

problem z grafika

Mam problem z grafika... mianowicie nie moge zmienic z 16 bit na 32 chociaz wszystko wskazuje na to ze sie zmienia(czarnieje obraz ''resetuje '' sie cs wychodzi z serwa...) to gdy wlanczam spowrotem serw lub options to dalej mam 16 choc nie wiem czy ...

Odpowiedzi do problem z grafika :

3

problem z grafika w NS

...

Trafność: 100%

4

problem z grafika instaluje nowe sterowwniki i nic

Siemka mam kartę graficzną GeForce 440 i ostatnio przeinstalowywałem Windowsa i w cs mam taka do dupy grafikę (takie małe kwadraciki) i nie mogę ustawić na OPEN GL albo na D3D tylko na software zostaje cały czas a jak już zmienię to wyskakuje ...

Odpowiedzi do problem z grafika instaluje nowe sterowwniki i nic :

5

Problem Z Grafika

Witam Jak Zaczołem Grać Było Wsztko Dobrze Potem wylanczylem gre steam i potem wlanczylem cs;a i mialem grafike zwaloną z malych kwadratow sciany jak wal z dalek w sciane lub w kogos krew czarna strzaly co wala w sciane bedzie tam rozprysk ...

Odpowiedzi do Problem Z Grafika :

6

Problem z grafika CS

Witam Miałem reinstalke win i po tym zwaliła mi się grafika Kto wie ocb chodzi o te czarne kwadraciki http://www.wrzuta.pl/obraz/yAKJ3TfwIf/cs za pomoc dam pomogl reinstalka nie ...

Odpowiedzi do Problem z grafika CS :

7

Grafika ? oO (Problem)

Witam .. Mam mały problem, nie wiem do końca czy przez przypadek to zmieniłem czy cokolwiek się stało. http://img410.imageshack.us/my.php?i...5576176fx6.png Wcześniej obraz był na cały ekran, teraz po wejściu na serwer 'zmniejszył się'. Sami ...

Odpowiedzi do Grafika ? oO (Problem) :

8

Problem z grafika zombie mod

Witam mam problem z zombie mod no i niektórymi róndami. A wiec wlanczam gre wchodze w favorites serwer wbijam na serwer z zombim. gdy sie polonczylem zaczynam grac ale mam 2 problemy 1 widze czrno rózowe kropki na scanach 2 gdy patrze w niebo ...

Odpowiedzi do Problem z grafika zombie mod :

9

Problem z grafika

Mam olbrzymi problem podczas rzucania fleszy fps spada mi do 5 tak samo jest po użyciu latarki :/ nie wiem jaka moze byc tego przyczyna... moja karta graficzna to Intel(R) 82945G Express Chipset Family jest to karta zintegrowana. bardzo bym prosil o ...

Odpowiedzi do Problem z grafika :

10

CS 1.6 nonsteam + vista = problem z grafika i odswiezaniem

Czesc, Mam cs 1.6 non steam na viscie x64 (karta graf 8800 GT). Dzialala ok przez 2 miesiace, potem cos sie samo przestawilo i jest malo klatek i niskie odswiezanie w grze i duza czcionka i w ogole skacze i slabo chodzi. Reinstalacja pomogla i bylo ...

Odpowiedzi do CS 1.6 nonsteam + vista = problem z grafika i odswiezaniem :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "problem z grafika w cs"

1

problem z kompem ?? grafika lub ostre cięcia na dysku.

problem z kompem ?? grafika lub ostre cięcia na dysku. ...

2

dzieci... macie problem... jak gracie na czitach jestescie zajebisci tylko

dzieci... macie problem... jak gracie na czitach jestescie zajebisci tylko niech ktos wylaczy czita i 1 on 1 to bedzie pozamiatane.KURWA JAK JA NIENAWIDZE ...

Trafność: 50%

3

Cytat: Napisał add dzieci... macie problem... jak gracie na czitach jestescie

Cytat: Napisał add dzieci... macie problem... jak gracie na czitach jestescie zajebisci tylko niech ktos wylaczy czita i 1 on 1 to bedzie pozamiatane.KURWA JAK JA NIENAWIDZE CZITOW Ja nie używam czitów i moge 1 vs ...

4

u mnie steam tez się nie łączy wiec problem jest pewnie po stronie valve...

u mnie steam tez się nie łączy wiec problem jest pewnie po stronie valve... zreszeta kiedy z nimi nie było problemów :/ pewnie za jakiś czas bedzie ...

5

problem był po stronie burzy, która szalała gdzieś tam u nich, wiatr był taki

problem był po stronie burzy, która szalała gdzieś tam u nich, wiatr był taki potężny, że pozrywało dachy, ludzie byli pozbawieni prądu. Tak więc Steam "jebnął" ...

6

Steam dobry : ) Chyba nie problem kupic gre za 39 zl ? Bo tyle wlasnie kosztuje

Steam dobry : ) Chyba nie problem kupic gre za 39 zl ? Bo tyle wlasnie kosztuje Cs ...

7

hmm... ja mam to samo i dla mnie to nie jest problem, bo najpierw stawwiam

hmm... ja mam to samo i dla mnie to nie jest problem, bo najpierw stawwiam ktoras z tych pobranych mapek, puzniej wpisuje w consoli: changelevel xx_xxxxx (gdzie xx_xxxx oznacza np podstawowa mape przyklad: changelevel de_dust2) i gitara gra ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "problem z grafika w cs"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam