Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: problem z hamachi niewidzi servera

Najbardziej trafne tematy dla "problem z hamachi niewidzi servera"

2

Mam problem z dołaczeniem sie do servera- POMOCY!!!!!

witam mam taki problem, gdy dołaczam sie do jakiegos servera to w płowie wczytywania wyskakuje mi takie co - Cannot continue without script events/createexplo.sc, disconnecting. i nie moge sie dołaczyc co jest ...

Odpowiedzi do Mam problem z dołaczeniem sie do servera- POMOCY!!!!! :

Trafność: 50%

3

Problem Ze zrobieniem servera Non Steam

mam problem Ze zrobieniem servera:/ Robie server na 2 player bo chce z kolegom pograc ale jak mapa to źle jest Map i robie np 35 hp lub inne i nic nie wyskakuje :???: :???: i wtedy nie ma mapy. jak chce zmienic mape przez console to: map 35hp a tu ...

Odpowiedzi do Problem Ze zrobieniem servera Non Steam :

4

Problem z połączeniem się do servera

Próbuje połączyć się z serverem ale nie dziala wyskakuje mi taki blad : Your. dll [cl_dlls/client.dll] differs from the server's. pomoze ktos ...

Odpowiedzi do Problem z połączeniem się do servera :

5

Problem z hamachi

...

6

Problem z widocznością servera.

Hejka. Na początek proszę o wyrozumiałość gdyż mam dopiero 14 lat. Chciałem założyć sobie serverek żebyśmy mogli z kumplami grać. Dodałem amx-a no i odpalam hlds w confingu z tego co czytałem to wszystko OK. No i kopiuje ten adres co mi się w HLDS ...

Odpowiedzi do Problem z widocznością servera. :

7

Problem z hamachi

Gdy che wlaczyc hamachi ( a dokladnei serwer do cs) to wyskakuje mi SERWER ODRZUCIL PROSBE O ZALOGOWANIE. prosze o ...

Odpowiedzi do Problem z hamachi :

8

problem z połączeniem do servera

witam 1 SPRAWA Mam problem z połączeniem do servera (objętnie jakiego) tak od jaichś kilku dni. Otuż gdy ściągnolem dodatek do owej gry (1.6 nonsteam) v21 ale zaraz po tem pożałowałem. Gdy skończyła się intalacja tego dodatku odrazu włączyłem CS i ...

Odpowiedzi do problem z połączeniem do servera :

9

Problem z połączeniem do servera!

Witam coś jest nie tak z moim serverem ludzie którzy go wyszukują niemogą się połączyć w konsoli mam [user 1] wait for joining team ... [user 3] wait for joining team ... [user 1] wait for joining team ... [user 1] wait for joining team ... [user 3] ...

Odpowiedzi do Problem z połączeniem do servera! :

10

Problem z podłączeniem do servera

mam problem z podłączeniem do servera nie ważne jakiego z każdym jest to samo oczywiście jest lista a po wybraniu jednego z nich po jakimś czasie pojawia sie komunikat a p nim następny. pierwszy z nich to : Retry connecting to server ... następnie ...

Odpowiedzi do Problem z podłączeniem do servera :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "problem z hamachi niewidzi servera"

1

Zapraszam na moj server hamachi nazwa servera Cs.pl haslo cs

Zapraszam na moj server hamachi nazwa servera Cs.pl haslo cs ...

2

tez mam problem mam wewnetrzne ip mam hamachi, konto, te ip podmieniam i co

tez mam problem mam wewnetrzne ip mam hamachi, konto, te ip podmieniam i co dalej? bo inni nie widza tego serwera ...

3

ale macie problem sciagnij hamachi :)

ale macie problem sciagnij hamachi :) ...

4

Siema mam podobny problem hce włączyć tryb online w hamachi i mi wyskakuje że

Siema mam podobny problem hce włączyć tryb online w hamachi i mi wyskakuje że serwer pośredniczący odrzucił prośbę o zalogowanie, wersje hamachi mam najnowsza. [ Dodano: Nie 18 Lis, 2007 ] pomoze ...

5

tak też niedaje rady:/ . Nie przez LAN'a, mam problem z hamachi i niemoge grać

tak też niedaje rady:/ . Nie przez LAN'a, mam problem z hamachi i niemoge grać przez ...

6

WITAM Mam problem z podłączeniem do servera nie ważne jakiego z każdym jest to

WITAM Mam problem z podłączeniem do servera nie ważne jakiego z każdym jest to samo oczywiście jest lista a po wybraniu jednego z nich po jakimś czasie pojawia sie komunikat a p nim następny. pierwszy z nich to : Retry connecting to server ... ...

7

tylko ze jest to problem neimam ip zewnetrznegotylko na hamachi pisze jakies ip

tylko ze jest to problem neimam ip zewnetrznegotylko na hamachi pisze jakies ip 5. cos tam dalej i innym ip serva mi nie idzie zn alezc tylko tym co w hlds jest ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "problem z hamachi niewidzi servera"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam