1
Mam wielki problem. Stalo sie to jak wylączyl mi sie cs i nie chce sie wlączyc. NO to go odinstalowałem i zainstalowałem. NO i wszytko ładnie ale przykoncu wchodzenia (ładowania) serwera. Wyswietla sie to= Sprites/scope_arc_sw.tga ...
Trafność: 57.14%
2
ja mam problem na Webspell jak ktos chce sie zarejestrowac to nie pokazuje mu kodu Bezpieczenstwa ktos wie co z tym zrobic ...
3
tez mam taki sam problem. Przepraszam ze dołączam sie do tematu ale nie chce zaśmiecać nie potrzebnie forum. Swoje logo robiłem w programie HLLC. Jest strasznie rozmazane. Miałem na początku fajniejsze ale jak wyszło rozmazane pomyślałem ze jest za ...
4
mam problem cs sie nie chce uruchomić wyskakuje mi tylko tło nie ma nawet napisów menu gry i się sam wylacza bez zadnego problemu....z góry ...
5
mam problem taki że nie chce mi się CS włączyć na pełnym ekranie a jak włączę CS'a w oknie to nie mam tych new game, find servers, options itp. Proszę pomóżcie z góry ...
6
Noto prosze wklejcie demko z " moim WH " bo cos mi sie nie chce wierzyc, bo tego nie uzywam i nie mam. I niech Pan Mi najpierw pokaze to demko,albo wklei ...
Trafność: 42.86%
7
nie chce mi sie rejestrowac na twym forum , powod-nie mam sily rejestrowac sie na kazdym forum XD ...
Trafność: 42.86%