1
mam problem gdy włączam counter strike to CS wyskakuje mi w oknie i nie da się go zmaksymalizować i jak się mi pokaże w oknie to nie mam New game Find servers i Options itp. Proszę pomóżcie z góry ...
Trafność: 57.14%
2
seba czy to aby na pewno servery do counter strike source.? bo cały czas wyskakuje mi ten sam błąd : ...
Trafność: 42.86%
3
A w katalogu counter strike source nie ma pliku hl.exe? ...
4
tak mam counter strike source ale tylko non-steam jest "naszpikowany błędami"?? żeby miec steama to msuze oryginalną gre kupic czy tylko steam, jezeli tylko steam to ile on kosztuje? PS. chciałbym nadmienić ze wcześniej jakos działało ...
5
Ehh... Aby grac w promoda trzeba miec counter-strike source (nonsteam przez pacsteam)... Fizyka jest jak w 1.6(znaczy bardzo podobna)a grafika source'owa... Ale podstawowy bug jest jeden : czasem respisz sie niewiadomo gdzie ... ...
6
HEj... mam problem bo zainstalowalem gre counter strike 1.6 a niewiem jak zagrac w nia na necie z innymi...pomoze mi ktos?:D [ Dodano: Sob 08 Gru, 2007 ] niech mi ktos pomorze pliss ...
7
katalogi CTwinnar i Twinnar sa na serwerze, problem w tym ze blad wyskakuje w konsoli i odwoluje sie on do plikow do ktorych nie powienien, chce zeby odwolal sie do tych plikow ktore mam w roundsound.sma, poza tym nie wiem czemu szuka reszty ...