1
A ja tam na niego nie moge wejsc i se nie pogram :cry: :cry: :cry: ...
Trafność: 66.67%
2
Mam problem z serverem jak go robię to nie mogę do niego wejść ani mój kolega :cry: ...
Trafność: 66.67%
3
problem w tym ze nawet postaci nie moge wybrać tak mam wersje non steam ale te serwery to gdzie moge znalesc ? bo dopiero zaczynam grac w cs przeszlem na cs z vietconga gdy wejde do gry mam napis polacz z lagownia.pl - w to sie nie da wejsc (pisze ...
Trafność: 50%
4
juz uruchomilem :D teraz tylko mam problem bo nie moge sie połączyc z serwami bo mam invalid cd-key, i mam taką proźbe :P bo na wasz serwer nie moge sie połaczyc bo sloty niby zarezerwowane no i ja chciałbym takiego slocika :P tylko jak ja mam ...
5
ustawilem liblist.gam wpisalem co trzeba ale nie moge wejsc na serwa, nikt nie moze wejsc. w konsoli serwa pisze "Reason: Client sent 'drop' "SteamStartValidatingUserIDTicket: No Valve Auth servers defined" co z tym ...
6
Da się na pewno:DTylko problem w tym że teraz za nic sobie nie mogę przypomnieć ale chyba coś się wpisuje w ...
7
Grafiki OpenGL ztego co wiem nie moge ustawic bo problem pojawia sie juz przy uruchomieniu cs'a.Macie jakis skrypt czy cos,albo wiecei gdzie to zmienic.sterownikow wole nie reinstalowac bo zraz cos zwale..Karta Nvida Geforce 7 series ...