Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: problem z serwerem nie moge na niego wejsc

Najbardziej trafne tematy dla "problem z serwerem nie moge na niego wejsc"

1

Jetsem adminen mojego serva i nie moge na niego wejsc

Witam mam problem bo moj server mam juz od kilku lat ale ostatnio długo go nie odpalałem i teraz niedawno odpalilem go i nie moge na niego wejsc mam adma na nick zyzio i w cs'e mam nick zyzio i gdy chce wejsc na mojego serva hlds wyskakuje mi ...

Odpowiedzi do Jetsem adminen mojego serva i nie moge na niego wejsc :

Trafność: 66.67%

2

Problem, nie moge wejsc na serwer

...

3

BARDZO duzy problem dzieki ktoremu nie moge grac w csa...

Otoz problem wyglada nastepujaco: Wbijam na server, gram gram przez 5-15 min (zalezy od szczescia xD) a potem ZONK! Ping wzrasta do 500-2000 i nie da sie grac. Na servie moge grac dopiero po restarcie steama albo pograniu na innym serverze. Gdzies ...

Odpowiedzi do BARDZO duzy problem dzieki ktoremu nie moge grac w csa... :

4

Nie moge wejsc na serwer :/

Gdy proboje wejsc na serwer os. wieczorka: 85.114.129.210:27040 wszystko sie sciaga i pozniej sie laduje gra gdy pasek dochodzi do srodka tog ra mi sie wylacza i zadnego erroru :/ [gre niedawno reinstalowalem przedtem wszystko bylo ok] sa gdzies ...

Odpowiedzi do Nie moge wejsc na serwer :/ :

Trafność: 50%

5

Nie moge wejsc na speca!!!

Witam, mam swój serw na pukawce i dzisiaj się pojawił pewien problem. Rano gdy grałem wszystko było ładnie. mogłem sobie normalnie wchodzić na speca. Potem zmieniał opcje stats (w amxmodmenu) i po jakimś czasie zorientowałem się że nie można ...

Odpowiedzi do Nie moge wejsc na speca!!! :

6

nie moge wejsc na zaden server CS:S

Witam. Ściągnąłem z Torrentów CS:S non steam. Zainstalowałem , wszystko pięknie ładnie włącza. Próbuje wejsc na server i pisze mie komunikat "Your Version does not match the server. Please restart the game." nie wiem co mam robic. ...

Odpowiedzi do nie moge wejsc na zaden server CS:S :

8

Nie moge połączyc sie z serwerem + favorites

nie moge dodać ani wejsc na zaden z serwerow (non steam, wyszukane na tym forum) Gdy chce dodac do ulubionych - nic sie nie dzieje. Gdy chce wejsc z konsoli (connect xxx.xxx.xxx:xxxxx) pojawia sie komunikat "Łączenie z serwerem" i tak aż ...

Odpowiedzi do Nie moge połączyc sie z serwerem + favorites :

10

BIG PROBLEM!! NIe moge wbic na zaden serwer:(

Mam problem otoz nie moge wejsc na zaden serwer!! Wyskakuja mi bledy. Nizej sa fotki! PROSZE POMOZCIE BO MECZA Mnie TE ...

Odpowiedzi do BIG PROBLEM!! NIe moge wbic na zaden serwer:( :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "problem z serwerem nie moge na niego wejsc"

1

A ja tam na niego nie moge wejsc i se nie pogram :cry: :cry: :cry:

A ja tam na niego nie moge wejsc i se nie pogram :cry: :cry: :cry: ...

2

Mam problem z serverem jak go robię to nie mogę do niego wejść ani mój kolega

Mam problem z serverem jak go robię to nie mogę do niego wejść ani mój kolega :cry: ...

3

problem w tym ze nawet postaci nie moge wybrać tak mam wersje non steam ale te

problem w tym ze nawet postaci nie moge wybrać tak mam wersje non steam ale te serwery to gdzie moge znalesc ? bo dopiero zaczynam grac w cs przeszlem na cs z vietconga gdy wejde do gry mam napis polacz z lagownia.pl - w to sie nie da wejsc (pisze ...

4

juz uruchomilem :D teraz tylko mam problem bo nie moge sie połączyc z serwami

juz uruchomilem :D teraz tylko mam problem bo nie moge sie połączyc z serwami bo mam invalid cd-key, i mam taką proźbe :P bo na wasz serwer nie moge sie połaczyc bo sloty niby zarezerwowane no i ja chciałbym takiego slocika :P tylko jak ja mam ...

5

ustawilem liblist.gam wpisalem co trzeba ale nie moge wejsc na serwa, nikt nie

ustawilem liblist.gam wpisalem co trzeba ale nie moge wejsc na serwa, nikt nie moze wejsc. w konsoli serwa pisze "Reason: Client sent 'drop' "SteamStartValidatingUserIDTicket: No Valve Auth servers defined" co z tym ...

6

Da się na pewno:DTylko problem w tym że teraz za nic sobie nie mogę przypomnieć

Da się na pewno:DTylko problem w tym że teraz za nic sobie nie mogę przypomnieć ale chyba coś się wpisuje w ...

7

Grafiki OpenGL ztego co wiem nie moge ustawic bo problem pojawia sie juz przy

Grafiki OpenGL ztego co wiem nie moge ustawic bo problem pojawia sie juz przy uruchomieniu cs'a.Macie jakis skrypt czy cos,albo wiecei gdzie to zmienic.sterownikow wole nie reinstalowac bo zraz cos zwale..Karta Nvida Geforce 7 series ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "problem z serwerem nie moge na niego wejsc"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam