Wyniki szukania dla: problem z sxe |
Najbardziej trafne tematy dla "problem z sxe"
1
Temat przeniesiony na problemy z Counter Strike 1.6 Non Steam z powodu mojej ...
Odpowiedzi do sXe Injected Server problem :
2
Witam ! Postawiłem serwer na HLDS+AMXX+sxe Injected w CS 1.6 v23 patch. problem polega na tym że nie mogę wejść na własny serwer. Uruchamiam serwa włączam sxe client i wchodzę na swój serwer, po jakiś 30 sekundach wyrzuca mnie z niego. Bardzo proszę ...
Odpowiedzi do sXe Injected Server wielki problem :
3
Witam jak w temacie mam problem z tym programem...Kiedy juz go wlacze i wlaczam CS'a wyskakuje mi blad : "Intercepting error sxe will be closed" (dodam tyle ze przed formatem kompa wszystko dzialalo bez problemow... NIE uzywam zadnych ...
Odpowiedzi do Problem z Sxe-injected :
4
Witam, mam taki problem, kiedy wchodze na obojętnie jaki serwer z sxe wyskakuje mi takie coś . Mam cs 1.6 non-steam patch 23v i sxe 3.9. Kilkakrotnie reinstalowałem cs-a do innego folderu. Przeszukałem całe forum i nie znalazłem nic ciekawgo.I ...
Odpowiedzi do problem z sxe-injcted :
5
Siema wszystkim . Mam taki problem ... instaluje na serwa sxe Injected , tak jak w http://www.forum.wiaderko.com/topics...taw-vt1861.htm . No ... Ale jak sie wchodzi na serwer bez sxe Injected / lub z , to nawet sie nie pokazuje komunikat ze ten ...
Odpowiedzi do Sxe Injected - Serwer (Problem) :
Trafność: 100%
6
Witam pisze tutaj w imieniu moich kolegow, maja nastepujace problemy, a dgzy jestem admem na seriwe gdzie graja chce im pomoc: 1: Kumpel zainstalowal sxe wersja 3.9 i ladnie mu sie wlacza i wszystko ok. Najpierw wlacza sxe, a potem gdy chce wlaczyc ...
Odpowiedzi do SxE ważne problem!!!!!!!!! :
7
OK, no więc tak: ściągnąłem sobie klienta sxe (wersja najnowsza 3.9) pod Windows, odpalam program, odpalam grę a tu mi wyskakuje taki komunikat "Intercepting error, try again". Nie kapuję o co w tym chodzi (jakiś błąd w przechwytywaniu czy ...
Odpowiedzi do sXe Injected Client Problem :/ :
8
Witam wszystkich :] Mam problem z sxe. Otoz jak wlaczam sxe potem CSa i wchodze na server to wyrzuca mnie do pulpitu!! Wylacza sie cs i nic :/ Wiecie ...
Odpowiedzi do Problem z sXe :( :
9
Wiec tak. Mam pewien problem z programem sxe 3.9 !! Jak zainstaluje ten program (mam CS NonSteam Patch v21) i go uruchamiam to zamiast okna jakie powinno pokazac sie od programu to ja mam takie cos: Dodam jeszcze że mam Windows XP Professional + ...
Odpowiedzi do Problem z sXe :
10
Witam! Szukałem w poprzednich postach rozwiązania mojego problemu, ale nic nie znalazłem. Mianowicie po zainstalowaniu programu sxe Injected 3.9 i próbie jego odpalenia na kilka sekund mam strzałkę z klepsydrą, jak gdyby program się wczytywał, ale ...
Odpowiedzi do Problem z Sxe 3.9 :
Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "problem z sxe"
1
problem polega na tym że ja chce trzymać ten klawisz.. przez sxe alias nie bedzie dzialal tak czy siak.. POMOC wciąż mile widziana.. ... Trafność: 100%
2
mam problem!! ściągam sxe injected 3.4 fix2.0 instaluje właczam i kiedy próbuje włączyć cs'a pisze zebym zamknal sxe bo inaczej nie wchodzi!! ... Trafność: 100%
3
Sluchaj teraz mam jeszcze inny problem dotyczacy sxe czy z nim moge grac na serwerach bez sxe??I jak go wloczyc ,bo zainstalowalem go byle gdzie.Wlcozylem i pisze uptade i ... Trafność: 100%
4
Cytat: Napisał Dark Eldo Sluchaj teraz mam jeszcze inny problem dotyczacy sxe czy z nim moge grac na serwerach bez sxe??I jak go wloczyc ,bo zainstalowalem go byle gdzie.Wlcozylem i pisze uptade i options... Na większości serwerów tak ;] ja mam ... Trafność: 100%
5
RSD, częsty problem... spróbuj odpalić sxe przed hlds. ... Trafność: 100%
6
Ja uruchamiam po przez skrot hlds bo mialem problem z sxe i cos tam robilem i tera przez skrot do hlds.a jest roznica po miedzy przez konsole a przez ikonke ... Trafność: 100%
7
Mój kumpel tez ma problem z sxe i to z 3.9 :/ wyskakuje mu błąd: "Error al iniciar, intentelo nuevamente" i co tu robic ja nie potrafi mu pomóc moze wy znacie jakies rozwiązanie ... Trafność: 100%
Tagi powiązane z tematami szukania dla "problem z sxe"
|

Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u
zalogowani nie widzą reklam
Copyright © 2007-2008 Counter Strike wiaderko.com
|