Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: problem z sxe

Najbardziej trafne tematy dla "problem z sxe"

1

sXe Injected Server problem

Temat przeniesiony na problemy z Counter Strike 1.6 Non Steam z powodu mojej ...

Odpowiedzi do sXe Injected Server problem :

2

sXe Injected Server wielki problem

Witam ! Postawiłem serwer na HLDS+AMXX+sxe Injected w CS 1.6 v23 patch. problem polega na tym że nie mogę wejść na własny serwer. Uruchamiam serwa włączam sxe client i wchodzę na swój serwer, po jakiś 30 sekundach wyrzuca mnie z niego. Bardzo proszę ...

Odpowiedzi do sXe Injected Server wielki problem :

3

Problem z Sxe-injected

Witam jak w temacie mam problem z tym programem...Kiedy juz go wlacze i wlaczam CS'a wyskakuje mi blad : "Intercepting error sxe will be closed" (dodam tyle ze przed formatem kompa wszystko dzialalo bez problemow... NIE uzywam zadnych ...

Odpowiedzi do Problem z Sxe-injected :

4

problem z sxe-injcted

Witam, mam taki problem, kiedy wchodze na obojętnie jaki serwer z sxe wyskakuje mi takie coś . Mam cs 1.6 non-steam patch 23v i sxe 3.9. Kilkakrotnie reinstalowałem cs-a do innego folderu. Przeszukałem całe forum i nie znalazłem nic ciekawgo.I ...

Odpowiedzi do problem z sxe-injcted :

5

Sxe Injected - Serwer (Problem)

Siema wszystkim . Mam taki problem ... instaluje na serwa sxe Injected , tak jak w http://www.forum.wiaderko.com/topics...taw-vt1861.htm . No ... Ale jak sie wchodzi na serwer bez sxe Injected / lub z , to nawet sie nie pokazuje komunikat ze ten ...

Odpowiedzi do Sxe Injected - Serwer (Problem) :

Trafność: 100%

6

SxE ważne problem!!!!!!!!!

Witam pisze tutaj w imieniu moich kolegow, maja nastepujace problemy, a dgzy jestem admem na seriwe gdzie graja chce im pomoc: 1: Kumpel zainstalowal sxe wersja 3.9 i ladnie mu sie wlacza i wszystko ok. Najpierw wlacza sxe, a potem gdy chce wlaczyc ...

Odpowiedzi do SxE ważne problem!!!!!!!!! :

7

sXe Injected Client Problem :/

OK, no więc tak: ściągnąłem sobie klienta sxe (wersja najnowsza 3.9) pod Windows, odpalam program, odpalam grę a tu mi wyskakuje taki komunikat "Intercepting error, try again". Nie kapuję o co w tym chodzi (jakiś błąd w przechwytywaniu czy ...

Odpowiedzi do sXe Injected Client Problem :/ :

8

Problem z sXe :(

Witam wszystkich :] Mam problem z sxe. Otoz jak wlaczam sxe potem CSa i wchodze na server to wyrzuca mnie do pulpitu!! Wylacza sie cs i nic :/ Wiecie ...

Odpowiedzi do Problem z sXe :( :

9

Problem z sXe

Wiec tak. Mam pewien problem z programem sxe 3.9 !! Jak zainstaluje ten program (mam CS NonSteam Patch v21) i go uruchamiam to zamiast okna jakie powinno pokazac sie od programu to ja mam takie cos: Dodam jeszcze że mam Windows XP Professional + ...

Odpowiedzi do Problem z sXe :

10

Problem z Sxe 3.9

Witam! Szukałem w poprzednich postach rozwiązania mojego problemu, ale nic nie znalazłem. Mianowicie po zainstalowaniu programu sxe Injected 3.9 i próbie jego odpalenia na kilka sekund mam strzałkę z klepsydrą, jak gdyby program się wczytywał, ale ...

Odpowiedzi do Problem z Sxe 3.9 :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "problem z sxe"

1

problem polega na tym że ja chce trzymać ten klawisz.. przez sXe alias nie

problem polega na tym że ja chce trzymać ten klawisz.. przez sxe alias nie bedzie dzialal tak czy siak.. POMOC wciąż mile widziana.. ...

2

mam problem!! ściągam sxe injected 3.4 fix2.0 instaluje właczam i kiedy próbuje

mam problem!! ściągam sxe injected 3.4 fix2.0 instaluje właczam i kiedy próbuje włączyć cs'a pisze zebym zamknal sxe bo inaczej nie wchodzi!! ...

3

Sluchaj teraz mam jeszcze inny problem dotyczacy sXe czy z nim moge grac na

Sluchaj teraz mam jeszcze inny problem dotyczacy sxe czy z nim moge grac na serwerach bez sxe??I jak go wloczyc ,bo zainstalowalem go byle gdzie.Wlcozylem i pisze uptade i ...

4

Cytat: Napisał Dark Eldo Sluchaj teraz mam jeszcze inny problem dotyczacy sXe

Cytat: Napisał Dark Eldo Sluchaj teraz mam jeszcze inny problem dotyczacy sxe czy z nim moge grac na serwerach bez sxe??I jak go wloczyc ,bo zainstalowalem go byle gdzie.Wlcozylem i pisze uptade i options... Na większości serwerów tak ;] ja mam ...

5

RSD, częsty problem... spróbuj odpalić sXe przed hlds.

RSD, częsty problem... spróbuj odpalić sxe przed hlds. ...

6

Ja uruchamiam po przez skrot hlds bo mialem problem z sxe i cos tam robilem i

Ja uruchamiam po przez skrot hlds bo mialem problem z sxe i cos tam robilem i tera przez skrot do hlds.a jest roznica po miedzy przez konsole a przez ikonke ...

7

Mój kumpel tez ma problem z sxe i to z 3.9 :/ wyskakuje mu błąd: "Error al

Mój kumpel tez ma problem z sxe i to z 3.9 :/ wyskakuje mu błąd: "Error al iniciar, intentelo nuevamente" i co tu robic ja nie potrafi mu pomóc moze wy znacie jakies rozwiązanie ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "problem z sxe"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam