1
problem w tym ze nawet postaci nie moge wybrać tak mam wersje non steam ale te serwery to gdzie moge znalesc ? bo dopiero zaczynam grac w cs przeszlem na cs z vietconga gdy wejde do gry mam napis polacz z lagownia.pl - w to sie nie da wejsc (pisze ...
Trafność: 75%
2
Mam problem ściągnełem CS'a non steam i gdy chcem grać wyskakuje mi błąd W_LoadWadFile : couldn't load gtx.wad i niewiem co mam zrobić :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ...
3
Instaluj sxe... zajebisty antyc cheat na non steam. ...
4
Mam taki sam problem.... mam cs non steam i mam patch 21 zakladam serwer... zainstalowalem sxei dla serwera i dziala prawidlowo... jednak kiedy chce wejsc na serwer i wlaczam sxei dla klienta to i tak po wejsciu do gry wyskakuje mi ze serwer jest ...
5
Jak chcesz grać na serwerach steam to wyłącz sxe i powinnien problem znikać. Włączaj sxe tylko jak grasz na serwerach ...
6
Cytat: Napisał luperr mam taki problem zainstalowałem cs 16 non steam i jak wchodze na find serwers to mi sie wyswietla ze powinienem uruchomic steama ponownie i zprawdzic połaczenie z internetem a jak wpisuje adres ip jakiegos serwera to tak jakby ...
7
tez mam taki problem na non stem mi wszystko legancko chodzi a na steam lipa ten blond co u kolegi nie da sie jakos inaczej tego zrbic tylko format dysku wchodzi w gre ...