1
Siemka mam problem probuje wbic na server mojego kumpla jest non steam Ze Prosze sie zalogowac na prawdziwe konto ..... co jest tylko na jego niemoge wbic jego IP mysle ze niedostane warna jelsi ktos ma PACsteam to niech zobaczy ...
Trafność: 57.14%
2
problem w tym ze nawet postaci nie moge wybrać tak mam wersje non steam ale te serwery to gdzie moge znalesc ? bo dopiero zaczynam grac w cs przeszlem na cs z vietconga gdy wejde do gry mam napis polacz z lagownia.pl - w to sie nie da wejsc (pisze ...
Trafność: 42.86%
3
Mam problem ściągnełem CS'a non steam i gdy chcem grać wyskakuje mi błąd W_LoadWadFile : couldn't load gtx.wad i niewiem co mam zrobić :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ...
4
nie wiem..nie wiem jak sie robi server na non steam zeby ktos inny mogl wejsc..tylko sposonb na hamachi ...
5
Instaluj sxe... zajebisty antyc cheat na non steam. ...
6
Jaka bedzie optymalna liczba slotów na server cs 1.6 non steam, który bedzie chodzil pod kompem o takim configu: Cytat: 1 GB RAM DDR2 Dysk: 250 GB SATA Samsung Procesor Dual Core 2x 3.00 GHz Lącze: Neostrada 1Mb/s Co do systemu, to jest obojętne bo ...
7
Tak.;/ @Edit Ale gdy wlaczam CSa non steam i tworze server tez mi sie wylacza tak ...