1
Mam taki sam problem.... mam cs non steam i mam patch 21 zakladam serwer... zainstalowalem sxei dla serwera i dziala prawidlowo... jednak kiedy chce wejsc na serwer i wlaczam sxei dla klienta to i tak po wejsciu do gry wyskakuje mi ze serwer jest ...
Trafność: 80%
2
mam problem z HLDS non steam ja tu w takie sprawie ze mam serwer HLDS non steam na routerze Pentagram Cerberus P 6311-072 za pierwszym razem server mial bledy z portami wiec odblokowalem wchodzilem na emule i sprawdzilem porty byly odblokowane nikt ...
3
z tym jest problem bo ja wszystko zrobilem jak trzaba i mialem serwer non steam ok. Nastepnego dnia juz pojawil sie ten komunikat ktory pisal moj ...
4
a mam problem bo mam steam i jak serwer bedzie non steam to grac nie moge to czy wy wymagacie sciagniecia non steam ...
5
problem w tym ze nawet postaci nie moge wybrać tak mam wersje non steam ale te serwery to gdzie moge znalesc ? bo dopiero zaczynam grac w cs przeszlem na cs z vietconga gdy wejde do gry mam napis polacz z lagownia.pl - w to sie nie da wejsc (pisze ...
Trafność: 60%
6
A zapomnialem dodac serwer non steam ...
7
Okey, a jak juz posiadam staly serwer? To jak przerobic go na non steam? ...