Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: problem z sxe na non steam serwer

Najbardziej trafne tematy dla "problem z sxe na non steam serwer"

1

Enigmatic Paradox Serwer [sXe - Non-Steam]

Serdecznie zapraszam na nowy serwer non-steam ***Enigmatic Paradox serwer [sxe - non-steam]*** Slot: 14+ rezerwacje slotów Ping: 20-45 IP: 84.10.119.234:27015 serwer włączony 24godziny na dobę przez 7dni w tygodniu. No i oczywiście strona ...

Trafność: 80%

2

Problem z serwer(steam na non steam)

550 engine_i686.so: Forbidden filename : /engine_i686.so Jak podmienia to to wyskakuje . POMOCY serwer na ...

Odpowiedzi do Problem z serwer(steam na non steam) :

3

Nowy Serwer [4FUN] -PGC- [non-steam] [sXe-Opt]

Witaj Graczu Pamiętaj na serwerze panują zasady FFA >>INFORMACJE<< •Nazwa serwera: PGC [4FUN] •IP: 82.177.192.145:27090 (hlsw) •Czas Uptime: 27/7 - Raz na 2 Dni szacuję się małą przerwę, która potrwa z 10 minut ...

Odpowiedzi do Nowy Serwer [4FUN] -PGC- [non-steam] [sXe-Opt] :

5

[NON STEAM] [FFA] | www.WtF.wa.pl | [?wtf?] @ serwer |sXe|

Nazwa serwera: | www.WtF.wa.pl | [?wtf?] @ serwer |sxe| IP: 193.33.177.84:27015 Hasło: cs Typ serwera: FFA Version: 47/1.1.2.5/Stdio 3651 insecure Ilość slotów: 10 (wkrótce powiększe) Dostępność: 24/7 Zabezpieczenie: sxe Map pack: standart + jakieś ...

6

Serwer Non steam (wymagany sxe)

...

7

Serwer 1.6 non steam

czytałem dużo rzeczy o tym w google... znalazłem kilka jasnych wskazuwek ale niemoge znaleźć potrzebnych mi plików! Cytat: serwer 1.5 - dla Linux Pliki które będš nam potrzebne: hlds_l_4111_full.tar.gz hlds_l_4111e_update.tar.gz cs_15_full.tar.gz ...

Odpowiedzi do Serwer 1.6 non steam :

8

Problem z serverem non steam

zrobilem server przez hlds i wszysko dziala mam ip widze server i jego nazwe ale problem jest kiedy chce sie na niego weisc bo wyskakuje wtedy Invalid CD KEY a chcialem zeby mozna na nim garac na non steam szukalem w googlach jak zrobic to zeby dalo ...

Odpowiedzi do Problem z serverem non steam :

9

Problem z non-steam

Ostatnio ściągnąłem sobie nonsteam v .13. Jednak niestety nie widzę chatu. Tylko na niektórych serwerach jest dla mnie widoczny, ale na reszczie widze #Cstrike_chat itp... Wie ktoś co ...

Odpowiedzi do Problem z non-steam :

10

Zapraszam na serwer NON STEAM IP:192.168.3.129:27015

:arrow: Wiecej informacji w poscie na dole :P ...

Odpowiedzi do Zapraszam na serwer NON STEAM IP:192.168.3.129:27015 :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "problem z sxe na non steam serwer"

1

Mam taki sam problem.... mam cs non steam i mam patch 21 zakladam serwer...

Mam taki sam problem.... mam cs non steam i mam patch 21 zakladam serwer... zainstalowalem sxei dla serwera i dziala prawidlowo... jednak kiedy chce wejsc na serwer i wlaczam sxei dla klienta to i tak po wejsciu do gry wyskakuje mi ze serwer jest ...

2

mam problem z HLDS non steam ja tu w takie sprawie ze mam serwer HLDS non steam

mam problem z HLDS non steam ja tu w takie sprawie ze mam serwer HLDS non steam na routerze Pentagram Cerberus P 6311-072 za pierwszym razem server mial bledy z portami wiec odblokowalem wchodzilem na emule i sprawdzilem porty byly odblokowane nikt ...

3

z tym jest problem bo ja wszystko zrobilem jak trzaba i mialem serwer non steam

z tym jest problem bo ja wszystko zrobilem jak trzaba i mialem serwer non steam ok. Nastepnego dnia juz pojawil sie ten komunikat ktory pisal moj ...

4

a mam problem bo mam steam i jak serwer bedzie non steam to grac nie moge to

a mam problem bo mam steam i jak serwer bedzie non steam to grac nie moge to czy wy wymagacie sciagniecia non steam ...

5

problem w tym ze nawet postaci nie moge wybrać tak mam wersje non steam ale te

problem w tym ze nawet postaci nie moge wybrać tak mam wersje non steam ale te serwery to gdzie moge znalesc ? bo dopiero zaczynam grac w cs przeszlem na cs z vietconga gdy wejde do gry mam napis polacz z lagownia.pl - w to sie nie da wejsc (pisze ...

Trafność: 60%

6

A zapomnialem dodac serwer NON STEAM

A zapomnialem dodac serwer non steam ...

7

Okey, a jak juz posiadam staly serwer? To jak przerobic go na non steam?

Okey, a jak juz posiadam staly serwer? To jak przerobic go na non steam? ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "problem z sxe na non steam serwer"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam