Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: problemy z cs gdy wchodze na server gra sie wyłancza

Najbardziej trafne tematy dla "problemy z cs gdy wchodze na server gra sie wyłancza"

1

Server ^PnS^ duzo muzyki i plugnow Przyjemnei sie gra

Serdecznie zapraszam na server klanu Pokolenie Nowego Stylu ip: 91.199.22.67:27149 i haslo pns Jest fajna muzyka oraz duzo dobrych pluginow. Tylko sie bedzie sciagac kilka minut ale warto :D Zapraszam rowniez na strone ...

Trafność: 42.86%

2

gdy gram w cs'a internet po jakiś 15 min mi sie rozłącza

Jak napisane jest w tytule gram w cs'a i po ok 15 min ping skacze do ~290 i mi się net rozłącza. Dodam ze wczesniej nie mialem tych problemow dopiero od kilku dni jak kupilem router. pomocy :) edit : kurcze kliknelem 2x :* może jakiś mod to usunać ...

Trafność: 28.57%

3

CS wyłącza mi się podczas ładowania na server. HELP!

CS wyłącza mi się podczas ładowania na server. W ten sam dzień na nim grałem i nic sie nie działo. Dzieje się też tak z innymi serverami. Ładują się do połowy i ...

Odpowiedzi do CS wyłącza mi się podczas ładowania na server. HELP! :

4

Gra zawiesza się tuż po starcie.

Witam, Mam pewien problem z grą Counter Strike Source (w wersji NonSteam). Ściągnąłem z sieci Torrent CS:S (by Fr33k) i instaluję grę, a potem patcha. Włączam grę i zawiesza się komputer na SplashScreenie. Komputer nie reaguje, a grę muszę wyłączać ...

Odpowiedzi do Gra zawiesza się tuż po starcie. :

5

Gra się zawiesza

Mój 1 post na forum ^^ Ostatnio miałem problemy z kompem ale już wiem co mi się stało. Rozwalone miałem ramy więc wyciągnąłem kostkę z 256 mb ram bo to ona szwankowała i zostało mi teraz w kompie tylko 128 ram. Wymagania cs to zalecane 128 ram. Ja ...

Odpowiedzi do Gra się zawiesza :

6

Jak sprawdzic czy dana gra odpali sie na Twoim sprzecie

...

Odpowiedzi do Jak sprawdzic czy dana gra odpali sie na Twoim sprzecie :

7

Nowy Nosteamowy Serwer, Zapraszam bardzo miło się gra!

Adres IP: s1.hitme.pl:27016(Domena na wypadek, zmiany dedyka, jeżeli serwer będzie wyłączony proszę spróbować wpisać nowe IP) PS : serwer nie ma zmiennego IP!! Typ: TeamPlay[TP] - gra zespołowa, musisz wykonywać cel mapy. Sloty: 18 Addons : AMXX ...

Odpowiedzi do Nowy Nosteamowy Serwer, Zapraszam bardzo miło się gra! :

8

cs mi się wyłancza do windows

mam problem z cs 1.6 oraz source jak wbijam na jakiś serwer normalnie mi się załaduje serwer i już jak mam kliknąc ok to wychodzi mi sam do windows i w 1.6 i sorce identycznie jest co ja mam teraz zrobić i dodam że reinstalacja nie pomogła :/ czekam ...

Odpowiedzi do cs mi się wyłancza do windows :

Trafność: 28.57%

9

Server na którym sie skacze...

Witam rok temu znalazłem stronę z serverem i planszami, w których się nie strzela tylko skacze i bije rekordy czasowe ukończenia planszy. Zna ktoś taki server albo może mi jakoś ...

Odpowiedzi do Server na którym sie skacze... :

10

Nie Wlaczajaca sie GRA

Zainstalowałem CSS pacht 1-16 i 17,tekstury .klikam na ikonę i nic sie nie dzieje.Włącza sie tylko bez pachtów i tekstur ale wtedy żaden serw nie chce chodzić.gdy wgram 1-16 to już nie. Grę ściągnąłem z: http://baltgames.lv/v2/dl2.php?id=255 Już ...

Odpowiedzi do Nie Wlaczajaca sie GRA :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "problemy z cs gdy wchodze na server gra sie wyłancza"

1

Mam jeszcze 1 pytanie: Dlaczego jak wchodzę na server zaczyna się gra i

Mam jeszcze 1 pytanie: Dlaczego jak wchodzę na server zaczyna się gra i mnie ...

Trafność: 57.14%

2

Ale macie problemy kupcie server to jest 50 zl na 10 osob to sie zrzucicie z

Ale macie problemy kupcie server to jest 50 zl na 10 osob to sie zrzucicie z kumplami i bedzie ...

3

Witam, Server fajny gram juz 3 dzien jak narazie sie zajebiscie gra ;D miła

Witam, server fajny gram juz 3 dzien jak narazie sie zajebiscie gra ;D miła atmosfera, nikt nikogo niewyzywa duzo nowych map, i ciagle nowe dodawane:P POProstu wypas!! ZAPRASZAM PO ...

4

Tak.;/ @Edit Ale gdy wlaczam CSa Non Steam i tworze server tez mi sie wylacza

Tak.;/ @Edit Ale gdy wlaczam CSa Non Steam i tworze server tez mi sie wylacza tak ...

5

nie to ja psychol!!! Zal jest największy w tym ze server się wyłacza!! Gdy che

nie to ja psychol!!! Zal jest największy w tym ze server się wyłacza!! gdy che go jeszcze raz włączyć pisze ze server uzywa tego portu pss zjebane to jakieś i nadal to Jebane FTP nie dziala zal peel kurwa!! a miało być tak pięknie ...

6

polecam server bardzo fajny i miło się gra :)

polecam server bardzo fajny i miło się gra :) ...

7

Witam, zapraszam na server. Gra sie na nim milo, atmosfera tez wyj... xD Fajne

Witam, zapraszam na server. gra sie na nim milo, atmosfera tez wyj... xD Fajne pluginy, mapki. Poziom gry dobry! Polecam ! A haslo to chyba kazdy glupi sie domysli ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "problemy z cs gdy wchodze na server gra sie wyłancza"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam