Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: problemy z podłączeniem sie do serwera cs

Najbardziej trafne tematy dla "problemy z podłączeniem sie do serwera cs"

1

Problem z połączeniem się do serwera steam

Mam problem z połączeniem się na serwery steam wyskakuje mi taki błąd Uruchomiłem ponownie steam i nic, uruchomiłem ponownie komputer i też nic :cry: Rano jeszcze dzisiaj sobie grałem wróciłem ze sklepu no i taki błąd, na serwery non steam mogę się ...

Odpowiedzi do Problem z połączeniem się do serwera steam :

3

Problem z podłączeniem sie do Servera HLDS

Witam Od dwóch Dni mam problem z HLDS Problem polega na tym że jak stawiam serva po prze HLDS to nikt się nie może połączyć. Za każdym razem powtarza ładowanie 3 ,4 razy i wywala do menu cs'a Wie ktoś co może być przyczyną tego,że nikt się nie może ...

Odpowiedzi do Problem z podłączeniem sie do Servera HLDS :

4

2 problemy z HLDS+AMX (PING i Problem z podłączeniem)...

Witam! Mam 2 problemy propos serwa HLDS+AMX: 1. Wysoki ping. Kiedy ja wchodzę i kolega to mamy niski ping, ale gdy dochodzi trzecia osoba to Kolega i ta trzecia osoba mają ping wywalony w kosmos (600)! I lagują serwer. 2. Próbowałem prawie na ...

Odpowiedzi do 2 problemy z HLDS+AMX (PING i Problem z podłączeniem)... :

5

Problem z połączeniem się serwerami

Cześć:) Ściągnąłem dzisiaj Counter-Strike: Source non steam, ale nie mogę się połączyć. Wersja CSS_full_v25. Gdy się połączyć chcę, to mi mówi że zła wersja o to screen http://www.vpx.pl/files/m2cmzdnjz1bzieqywv5j.jpg I nie wiem czy to błąd, czy ...

Odpowiedzi do Problem z połączeniem się serwerami :

Trafność: 50%

6

Problem z połączeniem się z serwerem

siema. Piszę tutaj pierwszy raz i od razu zwracam się z prośbą o pomoc. Mam zainstalowanego CS'a (non steam), patcha v19, do tego patcha AllInOne. Niestety nie mogę połączyć się z serwerem dedykowanym (który na moje nieszczęście jest serwerem ...

Odpowiedzi do Problem z połączeniem się z serwerem :

7

Nie Moge Podłaczyc sie do Serwerów

Mam Problem Gdy Właczam Cs i chce sie podłaczyc do jakiegos serveru Pisze Your version does not match the servers Please restart the game ...

Odpowiedzi do Nie Moge Podłaczyc sie do Serwerów :

8

Problem z połączeniem się do servera

Próbuje połączyć się z serverem ale nie dziala wyskakuje mi taki blad : Your. dll [cl_dlls/client.dll] differs from the server's. pomoze ktos ...

Odpowiedzi do Problem z połączeniem się do servera :

9

Problem z połączeniem sie na serwer

Witam jestem nowym użytkownikiem.Mam problem z połączeniem sie na serwer. Jak chce sie połączyć na serwer to nie pojawia sie żadna kreska w ładowaniu i wyskakuje: FAILED TO CONTACT GAME SERVER. Mam cs 1.6 non steam z patchem v23 ale też na v19 i na ...

Odpowiedzi do Problem z połączeniem sie na serwer :

10

sXe Injected kikuje po podlaczeniu sie do serwera pomocy

Witam serdecznie Pisze do was poniewarz mam pewien problem mianowicie po zainstalowaniu prawidlowo Anty Cheata sXe Injected jak wchodze na serwer gra uruchamia sie normalnie wybieram sobie CT lub T i po doslownie 20 seckundach pojawia mi sie ...

Odpowiedzi do sXe Injected kikuje po podlaczeniu sie do serwera pomocy :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "problemy z podłączeniem sie do serwera cs"

1

Dzieje się to podczas podłączania do tego samego serwera, czy przy

Dzieje się to podczas podłączania do tego samego serwera, czy przy innych ...

Trafność: 75%

2

Nie za słaby, tylko problemy z połączeniem -.- Jak wyżej - skontaktuj się z

Nie za słaby, tylko problemy z połączeniem -.- Jak wyżej - skontaktuj się z dostawcą ...

3

Za długo się podłącza do serwera i go wywala. Iloslotowy stawiasz serwer?

Za długo się podłącza do serwera i go wywala. Iloslotowy stawiasz serwer? ...

4

invalid cd-key oznacza że próbujesz się podłączyć do serwera steam, a to że się

invalid cd-key oznacza że próbujesz się podłączyć do serwera steam, a to że się nie ładuje tzn. że nie istnieje taki adres ip chyba że dalej masz coś nie tak z ...

5

userowi chyba chodzi o to że do serwera sie podłącza bot który sprawdza czy

userowi chyba chodzi o to że do serwera sie podłącza bot który sprawdza czy inny gracz nie ma wh ...

6

Cytat: Napisał Asmelix Najgorsze jest to, że jak już się podłączam do serwera,

Cytat: Napisał Asmelix Najgorsze jest to, że jak już się podłączam do serwera, to wyskakuje Invalid CD-Key!!! jak ci wyskakuje to : Wejdź do: "Counter-Strike\platform\config" tam jest plik "MasterServer.vdf", otwórz go w za ...

7

Cytat: Napisał Iron ... ze mosh sie pod tym podpisze... no raczej... czas

Cytat: Napisał Iron ... ze mosh sie pod tym podpisze... no raczej... czas poszukac odpowiedniego plugina zeby ultwic sobie zycie ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "problemy z podłączeniem sie do serwera cs"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam