Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: problemy z serwerem w cs 1.6-steam require

Najbardziej trafne tematy dla "problemy z serwerem w cs 1.6-steam require"

1

Problemy ze Steam

----------------Problem------------ jak naciskam okno steama to mi wyskakuje albo ze polaczenie nie moze byc obecnie zrealizowane gdyz albo jest cos ze steamem albo moim polaczeniem, albo okno "updating steam". tyle ze po 5 minutach gdy ...

Odpowiedzi do Problemy ze Steam :

2

Problem z połączeniem z serwerem no steam

Witam. Jestem nowy na forum. Mam problem z Counter Strike : Condition Zero (oczywiście no steam). Podczas próby podłączenia do jakiegokolwiek serwera no steam wyświetla mi się taki komunikat: :cry: Wersja gry to 1.0 . Bardzo proszę o odpowiedź, jest ...

Odpowiedzi do Problem z połączeniem z serwerem no steam :

3

Problem z serwerem - Validating Steam Rejected? :/

Siema, zainstalowalem AMX mod X (spycjalna edycja pod non-steam) do jakiejs starej wersji Non-steam i gdy odpalam i wbijam to pisze mi: Validating steam Rejected. Skasowalem ten .blob i nic, ludu wezta pomozta bo patche mi nie wejda (sciaganie dlugo ...

Odpowiedzi do Problem z serwerem - Validating Steam Rejected? :/ :

Trafność: 40%

5

problem z serwerem non steam

zainstalowałem niedawno amxmodx 1.8.0 ale nie moge grać z botami, mam cs 1.6 v23 non steam, są jakieś pluginy czy coś żeby można było grać na boty ?? najlepiej kilka osób vs ...

Odpowiedzi do problem z serwerem non steam :

6

POMoCy!!! problemy ze STEAM

Ukradli mi kiedys konto steam Nie dawno je odzyskalem i gry : Cs 1.6 i CS : CZ (w ogole wszytkie) nie chca sie sciagac ! w ogole nie ma opcji instaluj gre :/ Jak wpisuje cd-key psize ze sotal juz uzyty :/ POMOCY!!!!!!!!!!! KONTAKT : ...

Odpowiedzi do POMoCy!!! problemy ze STEAM :

7

Steam 2 problemy

a wiec tak ... mało gram na serwach steam ... ale jak wejde to ... po jakis 10 - 20 min kickuje mnie z serwa ... i pisze ze steam connection lost ... a kolejny problem to grajac na serwie ... przeważnie dzieje mi sie na puchatku ... ...

Odpowiedzi do Steam 2 problemy :

8

Problemy z własnym serverem non steam.

Witam! Wczoraj założyłem server cs 1.6 non steam. Z graniem wszystko ok, wszycy mogą wejść brak problemów z pingiem. Ale na servie nie działa auto-buy( chodzi mi o "b" a potem "a") komendy glosowe(w stylu go,go,go!) z tym, że ...

Odpowiedzi do Problemy z własnym serverem non steam. :

9

szukam klanu ze serwerem non steam

mam 16 lat i gram w cs 2 lata szukaam klanu ns ze serwerem moje ulubione bronie to ak m3 i awp uwarzam ze dobrze gram w cs i mam ...

10

Problem z serwerem non-steam

A wiec mam taki problem.Gram z kilkoma osobami na moim serwerze ktory jest zakupiony na gamepad.pl.Po jakich 10 minutach grania serwer sie wylacza i musze go wlaczyc ponownie.Wie ktos moze dlaczego tak ...

Odpowiedzi do Problem z serwerem non-steam :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "problemy z serwerem w cs 1.6-steam require"

1

też nic nie pomaga niezły babol wcześniej miałem problemy z portami steam w

też nic nie pomaga niezły babol wcześniej miałem problemy z portami steam w moim necie ale już wsz ok a teraz to się pojawiło ...

2

narazie mamy problemy techniczne z serwerem. NApisze jak wszystko bedzie

narazie mamy problemy techniczne z serwerem. NApisze jak wszystko bedzie działało ...

3

Cytat: Napisał BlizzarD narazie mamy problemy techniczne z serwerem. NApisze

Cytat: Napisał BlizzarD narazie mamy problemy techniczne z serwerem. NApisze jak wszystko bedzie działało poprawinie Serwer juz działa normalnie wiec mozna wbijac GF & HF [ Dodano: Czw 13 Gru, 2007 ] Cytat: Napisał Deox Witam, Chciałbym ...

4

mrvwa, jeżeli masz takie problemy z viewdemo, to ściągnij geekplayer(non steam)

mrvwa, jeżeli masz takie problemy z viewdemo, to ściągnij geekplayer(non steam) albo CSE Demoplayer (steam) i tym sobie odpalaj ...

5

HJ#1 jest najlepszym serwerem non-steam i gram n nim czesto ;] polecem serwerek

HJ#1 jest najlepszym serwerem non-steam i gram n nim czesto ;] polecem serwerek ...

6

a czy z każdym serwerem masz takie problemy czy tylko z jednym?

a czy z każdym serwerem masz takie problemy czy tylko z jednym? ...

7

po 1. Cytat: Napisał pilu Problemy z Counter Strike 1.6 Non Steam po 2.Moze to

po 1. Cytat: Napisał pilu problemy z Counter Strike 1.6 Non steam po 2.Moze to blad przegladarki ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "problemy z serwerem w cs 1.6-steam require"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam