Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: problemy z sxe

Najbardziej trafne tematy dla "problemy z sxe"

1

sXe Injected - Dyskusja, problemy, informacje - tylko tutaj!

mam taki problem z najnowszym sxe mam CSa 1.6 nonsteam i v23 patch'a zainstalowałem sxe i gdy je włacząm restartuje mi się cały komputer i cały czas tak mam.. mam antyvirusa ale jak go wyłacze to zacznie mi się komputer również wyłączać.. niewiem ...

Odpowiedzi do sXe Injected - Dyskusja, problemy, informacje - tylko tutaj! :

Trafność: 100%

2

Problemy z sXe - Rozwiązanie

1. Jeżeli masz takie komunikaty: Kod: *** sxe Injected: [Client error, check logs] *** Kicked by Console: Client error, check logs to oznacza że masz zmodyfikowany plik opengl32.dll. Jeżeli reinstalacja gry nie pomaga, i nie masz włączonych żadnych ...

Odpowiedzi do Problemy z sXe - Rozwiązanie :

3

Problemy z sXe-injected! help plx.

Witam! mam problem z antyczitem sxe injected! zainstalowałem najnowsza wersje - 4.4 - gdy właczam samo sxe jest wsyztko git... ale gdy juz włącze cs'a to wyskakuje okienko a w nim ' nieznany bład. sxe injected bedzie zamkniete. ' Co zrobic!? moze ...

Odpowiedzi do Problemy z sXe-injected! help plx. :

4

sXe injected CZARNY EKRAN

Czesc dzis ziasntlowalem all ok nie pszicioe ze cos zle robie bo nie tylko ja ten problem mam sxe injected po stronie all zianstlowane po stronie kilnta takze,wlacza u siebie,wbibajm na serwer gram gram i po chwili wywala czarny ekran ze niby nie ...

Odpowiedzi do sXe injected CZARNY EKRAN :

Trafność: 50%

6

Problemy z cs'em

Mam problem z cs'em 1.6 Włączyłem dzisiaj cs'a 1.6 dołączyłem do servera i zauważyłem że grafika się pogorszyła (była taka jak w cs'ie 1.5) broń trzymałem w lewej ręce nie w prawej i strasznie mi się cioł :/ Proszę o pomoc w tej sprawie. Z góry ...

7

Boty i sXe

Witam, mam pytanie. Czy jest moze sposob zeby nie wywalalo botow przy sxe? albo jakies specjalne boty? Drugie pytanie jest takie, czy da sie zrobic tak, zeby sxe automatycznie sie sciagalo tym ktorzy go nie maja tak jak mapy i wlaczalo im sie przy ...

Odpowiedzi do Boty i sXe :

8

serwer + sxe + neo + livebox

otóż mam neostradę i liveboxa. zainstalowałem sxe server, niby działa ok, gdzie nie czytam jak się sprawdza to działa. Po wpisaniu w konsoli alias wyskakuje off czyli ok. tylko pisze wszędzie że trzeba uruchamiać plik z -insecure oraz +adres ip i tu ...

Odpowiedzi do serwer + sxe + neo + livebox :

9

problemy z serwem

witam. Postawilem serwer na amx i wszystko spoko, ale jak zrobic siebie adminem tak zeby nie minimalizowac i nie wchodzic do konsoli zeby np. zmienic mape, albo zeby kogos kicknac. Chcialbym ustawic jak mają zmieniac sie mapy np najpierw dust 2 ...

Odpowiedzi do problemy z serwem :

10

Problemy ze Steam

----------------Problem------------ jak naciskam okno steama to mi wyskakuje albo ze polaczenie nie moze byc obecnie zrealizowane gdyz albo jest cos ze steamem albo moim polaczeniem, albo okno "updating steam". tyle ze po 5 minutach gdy ...

Odpowiedzi do Problemy ze Steam :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "problemy z sxe"

1

Masz przecież podpięty temat w tym dziale: Problemy z sXe - Rozwiązanie .

Masz przecież podpięty temat w tym dziale: problemy z sxe - Rozwiązanie . ...

2

omg nie chcę sxe gdyż mam z nim problemy a jakiś inny anty cheat ? :>

omg nie chcę sxe gdyż mam z nim problemy a jakiś inny anty cheat ? :> ...

3

Jaką wersje sXe zainstalowałeś na serwer? bo z tą nową są problemy. Dlatego

Jaką wersje sxe zainstalowałeś na serwer? bo z tą nową są problemy. Dlatego zalecany jest ...

4

pretensje i problemy to do nich :P my Ci sXe nie damy bez

pretensje i problemy to do nich :P my Ci sxe nie damy bez błędów:) ...

5

Problemy z sXe to jest tragedia. Jest ich jak mrówek a rozwiązania żadnego.

problemy z sxe to jest tragedia. Jest ich jak mrówek a rozwiązania żadnego. ...

6

Instalowałem go, jak miałem problemy z sXe Injected, ale on jeszcze bardziej mi

Instalowałem go, jak miałem problemy z sxe Injected, ale on jeszcze bardziej mi skisił kompa (potwornie zmulony był potem) więc musiałem odinstalować go.. Reinstalkę walnąłem, nie wiem czy pomoże... Sprawdzę ...

7

sXe Injected miałem ale przy nim są 2 problemy... czasem kickował po 10 sek

sxe Injected miałem ale przy nim są 2 problemy... czasem kickował po 10 sek steamowców, oraz coraz częściej spotyka się omijanie sxe tak jak vac a podobno Aequitas jest nie do przejścia tzn jego kod, co za tym idzie nie ma ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "problemy z sxe"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam