Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: problemy zalogowaniem się na server cs

Najbardziej trafne tematy dla "problemy zalogowaniem się na server cs"

1

CS wyłącza mi się podczas ładowania na server. HELP!

CS wyłącza mi się podczas ładowania na server. W ten sam dzień na nim grałem i nic sie nie działo. Dzieje się też tak z innymi serverami. Ładują się do połowy i ...

Odpowiedzi do CS wyłącza mi się podczas ładowania na server. HELP! :

2

problem z console i zalogowaniem na server

kiedy chcem się zalogować na server kolegi to wyskakuje mi błąd.... kiedy wpisuje ip servera kolegi w console to przed ip wyskakuje mi cos takiego :arrow: ] i to chyba dlatego nie moge sie zalogowac.... pomimo to niewyszukuje mi zadnych serverów i ...

Odpowiedzi do problem z console i zalogowaniem na server :

3

Server na którym sie skacze...

Witam rok temu znalazłem stronę z serverem i planszami, w których się nie strzela tylko skacze i bije rekordy czasowe ukończenia planszy. Zna ktoś taki server albo może mi jakoś ...

Odpowiedzi do Server na którym sie skacze... :

6

server sam sie restartuje

Witam mam pewien problem z serwerem cs. Po zainstalowaniu całego amx'a na ftp oraz wszystkich innych wymaganych plików tak jak to zostało podane w instrukcji instalacyjnej serwera ;] , serwer sam się wyłącza gdy jedna z osób obecnych na serwie ...

Odpowiedzi do server sam sie restartuje :

7

Server Poczuj Sie Pro

Zapraszam Wszystkich Graczy Cs, na nowo otwarty server. Nazwa servera: Poczuj Sie Pro [Nazwa servera Będzie Zmieniana, Narazie Nie Ma Pomysłu] IP: 82.177.192.200:27150 Hosting: http://hitme.pl/ servercznie Zapraszam... ...

Odpowiedzi do Server Poczuj Sie Pro :

8

po wejsciu na server cs sie wylacza

Witam mam taki problem staram sie wejsc na jakis server jest juz w polowie i... i sie wylacza calkowicie gra :| ma ktos jakis pomysl co i jak ? ...

Odpowiedzi do po wejsciu na server cs sie wylacza :

9

Problemy z wgraniem AMX oraz AMXX na server Hitme.pl

Connecting to remote agent for startup.... su root -c "./hlds_run -game cstrike +map de_aztec -port 27094 +ip 82.177.192.138 +maxplayers 13 2>> startup.err 1> /dev/null &" ************************* This script has reached it's ...

Odpowiedzi do Problemy z wgraniem AMX oraz AMXX na server Hitme.pl :

10

Server Poczuj Sie Pro Zaprasza!

server klanu Poczuj Sie Pro Zaprasza ! (pSp) IP: :arrow: :80.238.112.243:27103 Password :arrow: : napisz na GG - 9463714 Typ servera :arrow: NonSteam (Zapraszamy również Steamowców) Slotów :arrow: 16 Hosting :arrow: www.kampNO.pl Stronka Klanu ...

Odpowiedzi do Server Poczuj Sie Pro Zaprasza! :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "problemy zalogowaniem się na server cs"

1

Ale macie problemy kupcie server to jest 50 zl na 10 osob to sie zrzucicie z

Ale macie problemy kupcie server to jest 50 zl na 10 osob to sie zrzucicie z kumplami i bedzie ...

Trafność: 75%

2

Zapraszam Na Mój Server Gdzie Ping Wacha Sie Od 10 do 90-95 max. Ponieważ

Zapraszam Na Mój server Gdzie Ping Wacha Sie Od 10 do 90-95 max. Ponieważ server Jest z Firmy Gamepad 24/7!!Zapraszam s3.gamepad.pl:27015 hasło: ...

Trafność: 50%

3

nie mam już ale ale teraz jak wejde na server to bede się pilnować

nie mam już ale ale teraz jak wejde na server to bede się pilnować ...

4

przesadzacie mi sie nigdy takie cos nie przytrafilo. pewnie server was nie lubi

przesadzacie mi sie nigdy takie cos nie przytrafilo. pewnie server was nie lubi ...

5

widac jak sie znasz.... wystarczy przerobic server w sieci .... <HAHA>

widac jak sie znasz.... wystarczy przerobic server w sieci .... <HAHA> pozdro dla ciebie co do wyłonczenia VAC2 z servera jest to najłtwiejszy sposob .... ile razy sie robilo to w GNz ...

6

Dzięki, przy okazji server do CSS stawia sie na takich samych zasadach jak do

Dzięki, przy okazji server do CSS stawia sie na takich samych zasadach jak do 1.6 [tzn trzeba mieć zewnętrzne ...

7

a ja chyba znalazlem odpowiedz PLIK NAZWYWA SIĘ Dedicated Server Installation

a ja chyba znalazlem odpowiedz PLIK NAZWYWA się Dedicated server Installation Ready2Go znalazlem to na forum tego digitalzone nie moge powiedziec czy dziala bo nie sciagnalem go jeszcze (party po 300mb a z megaupload trzeba jakis toolbar ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "problemy zalogowaniem się na server cs"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam