Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: product code do cs 1.6 przez steama

Najbardziej trafne tematy dla "product code do cs 1.6 przez steama"

3

Duplicate Product code

z 1,5 roku temu grałem w cs 1 anthology (oryginalnego) wszystko było git teraz sobie chce zainstalować ponownie tego cs wpisuje cd-key a tu mi wyskakuje duplicate product code pomóżcie mi abym mógł ...

Odpowiedzi do Duplicate Product code :

Trafność: 40%

4

Przez steama pada net

Zawsze kiedy próbuje wejść na jakiś z serwer z zakładki internet to wyświetla mi że każdy serwer wyłączony ( ale jak odświeżam to niby wszystkie ok ). Z ulubionych mogę wchodzić ale po próbie wejścia na cokolwiek z zakładki internet kończy się to ...

5

Jak grac przez neta w cs1.6

Hej, sciagnąłem sobie csa 1.6. Nie moge wejsc na rzadem server no steam. Wpisuje w konsolce connect ip servera i wywala mi błedy: Invalid Cdkey albo Failed co contack game server. Co mam zrobic? Jakies patche zainstalowac? czekam na ...

Odpowiedzi do Jak grac przez neta w cs1.6 :

6

Przerówbka steama w nonsteam

witam... zamówiłem serwer z gamepada, i nie wiem jak go przerobic na nonsteam... bardzo proszę o ...

Trafność: 20%

7

Serwer NON STEAM przez HAMACHI

proponuje wam moj serwer non steam, na ktorym moga grac uzytkownicy hamachi. nazwa sieci: cstrikenonsteam pass: 13579 IP serwera: 5.131.167.91:27017 Liczba slotów: na razie 10, ale jak będzie więcej chętnych to zwiększę ;] zapraszam ...

Odpowiedzi do Serwer NON STEAM przez HAMACHI :

8

Jak postawić serwer na linux'ie przez ssh non-steam?!

Mam wielkie pytanie ;p Czy wie ktoś jak postawić serwer non-steam na linux przez ssh bo jak nawet w googlach szukałem to jak postawiłem to wszystkie były steam ;/ Prosze o pomoc, jak ktoś wie niech napisze mi jakiś poradnik ;p ...

Odpowiedzi do Jak postawić serwer na linux'ie przez ssh non-steam?! :

Trafność: 20%

9

Problem z lanem przez switcha

Mam taki problem z CSem 1.6 non steam bo podłączyłem z kuzynem kompy przez switch'a i w jak gramy na multiplayu w inne gry niż CS (Tony Hawk 4 / MOHAA) to wszystko jest ok kompy się "widzą". Ale jak włączam cs'a nie hlds tylko normalnie ...

Odpowiedzi do Problem z lanem przez switcha :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "product code do cs 1.6 przez steama"

1

spróbuj ściągnąć pacza jakiegoś a invalid cd key to przez brak steama. tak mi

spróbuj ściągnąć pacza jakiegoś a invalid cd key to przez brak steama. tak mi sie wydaje ...

2

zainstaluj normalnie przez steama

zainstaluj normalnie przez steama ...

3

CronoS, ściągnij steama, załóż konto, i przez steama ściągnij gry.

CronoS, ściągnij steama, załóż konto, i przez steama ściągnij gry. ...

4

no tak..ale ja nie kupilem przez neta steama...tylko od kolegi dostalem nie

no tak..ale ja nie kupilem przez neta steama...tylko od kolegi dostalem nie urzywanego CD-keya i nie ma zadnych gier na zainstalowanie ...

5

ty stawiasz serwer na steamie a oni wchidz przez non steama

ty stawiasz serwer na steamie a oni wchidz przez non steama ...

6

ja jak gram przez steama na serwerach non to tez mam lagi,ale jak wchodze na

ja jak gram przez steama na serwerach non to tez mam lagi,ale jak wchodze na serwery steam to jest normalnie. a ty na serwerach steam tez masz ...

7

W amxmodmenu masz bany na ip a przez konsole chyba da sie na steama (nigdy

W amxmodmenu masz bany na ip a przez konsole chyba da sie na steama (nigdy nie ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "product code do cs 1.6 przez steama"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam