Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: program do robienia serwera do cs 1.6 non steam

Najbardziej trafne tematy dla "program do robienia serwera do cs 1.6 non steam"

2

Zmiana serwera ze Steam na Non Steam PROSZE O POMOC !!!

Siemka wszystkim Proszę o pomoc !!! Niedawno założyłem serwer przez AMX MOD X lecz serwer zostal zalozony jako steam. Chciałbym pograc se z kumplami na tym serwie lecz nie da rady bo oni maja non steama czytałem na wiaderko ze trzeba zmienic ...

Odpowiedzi do Zmiana serwera ze Steam na Non Steam PROSZE O POMOC !!! :

3

Przerobienie serwera Steam na NoN Steam

Witam Wiem, że to już było wiele razy, ale wszystkie odpowiedzi kończyły sie na linkach do poradnika na wiaderku. Poradnik jest napisany tragicznie, brak konkretów takich jak, gdzie wstawić biblioteki, ale to akurat wiem... Chodzi o to, że ja mam ...

Odpowiedzi do Przerobienie serwera Steam na NoN Steam :

4

Z serwera Non-Steam do Steam 0- Hitme.pl

Witam mam taki problem a mianowicie mam serwer z HitMe.pl i po Update chce zrobić z niego serwer steam a mam non-steam . Wgrałem biblioteki z nowego Update które były zamieszczone w sieci ale niestety nie działają , dowiedziałem się że to przez to ...

Trafność: 50%

5

Bład gdy podlaczam sie do serwera non-steam

siema mam problem gdy podlaczam sie do serwera non-steam wyskakuje mi taki blad: ale na serwerach steam moge normalnie ...

6

Przerobienie serwera Steam na Non-Steam PROTOKÓŁ 47 Windows

Zastanawiacie się jakby tu zrobić aby wasz serwer non-steam był widoczny w przeglądarce serwerów?? Bez tego błędu "Please update and restart"??? Hmm... jest na to pewien sposób :) Tak na wstępie: wiem że są już odpowiednie binarki, ale nie ...

8

Instalacja Counter Strike 1.6 Non Steam

Na sam początek małem, ale ważne info. Korzystanie z CS non steam jest oczywiście nielegalne, niemoralne, niehumanitarne.. i wogóle bee... nie namiawiam do tego :D Valve walczy z CS NS, tak więc proces instalacji non steam może się zminiać... ...

Odpowiedzi do Instalacja Counter Strike 1.6 Non Steam :

Trafność: 33.33%

10

Stawianie Servera non-steam CS 1.6!!! Gotowy poradnik.

Artykół znajduje się na moim forum: http://www.marychasqad.forka.eu. Zapraszam do miłej lektury!!! PS. Dokładniej opisać się już nie dało :P. Aha i jeszcze oceniac mój poradnik na ...

Odpowiedzi do Stawianie Servera non-steam CS 1.6!!! Gotowy poradnik. :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "program do robienia serwera do cs 1.6 non steam"

1

np tu do folderu C:\Program Files\Valve\cstrike\maps - dla non steam, no i

np tu do folderu C:\program Files\Valve\cstrike\maps - dla non steam, no i jezcze mogą być dodatkowe pliki np. sound to do folderu C:\program ...

2

Jak jeszcze grałem na non steam też coś takiego miałem. W D:\Program

Jak jeszcze grałem na non steam też coś takiego miałem. W D:\program Files\Valve był folder o podobnej nazwie do cstrike. Zobacz czy masz coś takiego. Jeżeli tak to usuń ten folder. Mi ...

3

daj ip tego serwera... Cytat: Napisał vvddxx non steam tylko oto chodzi zeby

daj ip tego serwera... Cytat: Napisał vvddxx non steam tylko oto chodzi zeby zmienic mu vaca a czy Ty nie rozumiesz ze w 95% serwy non mają Valve Anti-Cheat ...

4

Ta tylko że u mnie nikt nie ma serwera non steam Super Hero moda ;/

Ta tylko że u mnie nikt nie ma serwera non steam Super Hero moda ;/ ...

5

1. Pobieramy biblioteki non-steam Pierwszym krokiem do przerobienia serwera na

1. Pobieramy biblioteki non-steam Pierwszym krokiem do przerobienia serwera na non-steam jest pobranie bibliotek serwera specjalnie przygotowanych do odpalenia serwera na non-steamie. Biblioteki pobrać możemy stąd: engine.v15.tgz - FileFront.com ...

6

Nie da się kupić serwera Non Steam, ponieważ jest to nielegalne. Możesz zmienić

Nie da się kupić serwera non steam, ponieważ jest to nielegalne. Możesz zmienić wartość sv_lan w serwerowym configu. Wejdź w dział "Firmy hostujące serwery CS". Tam na pewno coś znajdziesz ...

7

IP: 195.114.0.30:27839 haslo: sl Typ Serwera: Non Steam [TP] (12 Sloty) Pingi:

IP: 195.114.0.30:27839 haslo: sl Typ serwera: non steam [TP] (12 Sloty) Pingi: Niskie, w granicy 15-40 Czas Mapy: 25 minut Kontakt z HeadAdmin'em: Gadu-Gadu: 3736125 Serwer jest nowy. Panuje na nim naprawde super atmosfera. Poszukujemy ludzi na ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "program do robienia serwera do cs 1.6 non steam"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam